تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1629 از 2605 اولاول ... 62911291529157916191625162616271628162916301631163216331639167917292129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,281 به 16,290 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

وقتی میان دوره بالای 50 تومن میشه تماس میگرن که حتما باید پرداخت بشه، شما 2 مگ هست سرعتت مشخصه همیشه حساب میان دورت بالای 50 تومن میشه و باید پرداخت کنی. ولی کسی که 512 هست اینترنتش در حالت معمول بیشتر از 50 تومن نمیشه میان دوره و این اولین باره که اتفاق افتاده واسه من. امروز هم تماس گرفتم با 2020 گفتن 20% گرون شده ADSL . حالا باید قبض پایان دوره بیاد و دید که مخابرات چطور بی سروصدا داره ملت رو تیغ میزنه.
    اینترنت مخابرات فعلا تا مشکلاتش حل نشه مفتش گرونه الان بیشتر از ده روزه که سرعت من اومده بین 0 تا 10
    و در بهترین حالت ساعتی 40 مگ میگیره(512 نامحدود) تا بحال 5 بار با 2020 تماس گرفتم خودشون گفتن که
    بعلت مشکلات با زیر ساخت پهنای باند کم آوردن
    و این شتریه که کم کم با این سیاست مخابرات(یوزر گرفتن بیش از حد بدون ارتقای پهنای باند و امکانات) در همه مراکز مخابراتی میخوابه حالا ما که منطقه 2 هستیم و یوزر زیادتر داره مخابرات زودتر اینطور شده(یادمه که برای ثبت نام یکی از
    دوستان که مرکز بهشتی رفته بودیم چند وقت پیش بخش فروش ADSLاونقدر خلوت بود که من نزدیک بود دو تا شاخ رو سرم سبز شه چون مرکز ما همیشه اینقدر آدم جلوی باجه بود که باید ده دقیقه صبر میکردی...)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اینترنت مخابرات فعلا تا مشکلاتش حل نشه مفتش گرونه الان بیشتر از ده روزه که سرعت من اومده بین 0 تا 10
    و در بهترین حالت ساعتی 40 مگ میگیره(512 نامحدود) تا بحال 5 بار با 2020 تماس گرفتم خودشون گفتن که
    بعلت مشکلات با زیر ساخت پهنای باند کم آوردن
    و این شتریه که کم کم با این سیاست مخابرات(یوزر گرفتن بیش از حد بدون ارتقای پهنای باند و امکانات) در همه مراکز مخابراتی میخوابه حالا ما که منطقه 2 هستیم و یوزر زیادتر داره مخابرات زودتر اینطور شده(یادمه که برای ثبت نام یکی از
    دوستان که مرکز بهشتی رفته بودیم چند وقت پیش بخش فروش ADSLاونقدر خلوت بود که من نزدیک بود دو تا شاخ رو سرم سبز شه چون مرکز ما همیشه اینقدر آدم جلوی باجه بود که باید ده دقیقه صبر میکردی...)
    این مشکلی که شما الان داریو من دو هفته پیش داشتم و الان میشه گفت خوب شده. قبل از من هم تو همین تاپیک بودند که همین مشکل گزارش کردن. گفتنش خیلی جالبه و البته مسخره چون این مشکلات به صورت موج مکزیکی گریبان همرو میگیره. به این علت که من از 2 سال پیش تا حالا این تاپیک روزانه مونیتور میکنم و نکته جالب همینجاست. به این صورت که همیشه یک تعدادی از کاربران همین تاپیک قبل از من به مشکل بر میخورن ولی برای من اون لحظه نتم اوکیه بعد از چند روز برای من هم مشکل دار میشه با یک عده دیگه و برای قبلی ها مشکل حل میشه و بعدش بعد از چند روز برای یک عده دیگه مشکل به وجود میآد و برای ما درست میشه.

دقیقا به صورت موج مکزیکی این قضیه رو 2 ساله که تو این تاپیک دیدم. خیلی مسخرست ولی چیزیه که مدام اتفاق افتاده و میافته. حالا با مشکلات ناخواسته یا به صورت کلی کاری ندارم. با این حساب من تقریبا 2 هفته قبل از شروع دوره مشکلات میدونم که 2 هفته وقت دارم و وقتی مشکلات یک عده دیگه شروع میشه میدونم که کم کم نتم درست میشه.

این تاپیک 1600 صفحه هست. مطمعنا هیچ کس حوصله خوندن فقط 50 صفحشو هم نداره ولی میتونید با دنبال کردن صفحات این مسئله رو کاملا مشاهده کنید.

یک توصیه هم دارم که به صورت تجربی بهش رسیدم. اگر مشکلات دوره ای مخابرات گریبانتونو گرفت بهتر اعصاب و ارامش خودتونو فدای پشتیبانی نکنید. خودش درست میشه بعد از یه مدت (با عرض تاسف از گفتنش ولی حقیقت).

3. 4 کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

این مشکلی که شما الان داریو من دو هفته پیش داشتم و الان میشه گفت خوب شده. قبل از من هم تو همین تاپیک بودند که همین مشکل گزارش کردن. گفتنش خیلی جالبه و البته مسخره چون این مشکلات به صورت موج مکزیکی گریبان همرو میگیره. به این علت که من از 2 سال پیش تا حالا این تاپیک روزانه مونیتور میکنم و نکته جالب همینجاست. به این صورت که همیشه یک تعدادی از کاربران همین تاپیک قبل از من به مشکل بر میخورن ولی برای من اون لحظه نتم اوکیه بعد از چند روز برای من هم مشکل دار میشه با یک عده دیگه و برای قبلی ها مشکل حل میشه و بعدش بعد از چند روز برای یک عده دیگه مشکل به وجود میآد و برای ما درست میشه.

دقیقا به صورت موج مکزیکی این قضیه رو 2 ساله که تو این تاپیک دیدم. خیلی مسخرست ولی چیزیه که مدام اتفاق افتاده و میافته. حالا با مشکلات ناخواسته یا به صورت کلی کاری ندارم. با این حساب من تقریبا 2 هفته قبل از شروع دوره مشکلات میدونم که 2 هفته وقت دارم و وقتی مشکلات یک عده دیگه شروع میشه میدونم که کم کم نتم درست میشه.

این تاپیک 1600 صفحه هست. مطمعنا هیچ کس حوصله خوندن فقط 50 صفحشو هم نداره ولی میتونید با دنبال کردن صفحات این مسئله رو کاملا مشاهده کنید.

یک توصیه هم دارم که به صورت تجربی بهش رسیدم. اگر مشکلات دوره ای مخابرات گریبانتونو گرفت بهتر اعصاب و ارامش خودتونو فدای پشتیبانی نکنید. خودش درست میشه بعد از یه مدت (با عرض تاسف از گفتنش ولی حقیقت).
    اول از همه تشکر میکنم بابت توجه تون
    چیزی که مسلمه اینه که در مورد پشتیبانی با شما موافقم هیچ وقت پشتیبانی نداشته مخابرات...
    اما در مورد قسمت های اول صحبت تون من سه سال بیشتره که از مخابرات سرویس دارم بجز از اردیبهشت تا اوایل تیر
    که مخابرات رو قطع کردم و از فن آوا گرفتم که اونم منصفانه گزاشت من دوباره برگشتم مخابرات...
    تو این سه ساله مخابرات مشکلات زیادی داشته مثلا شب ها یکم سرعت پایین میومد و باید حتما dnsست میکردی
    یا در یه مقطعی کمبود شدید IPداشت طوریکه اگر مثلا ساعت دو بعد از ظهر فطع میکدی یهو چند ساعت ممکن بود وصل نشی
    ولی مشکلی که الان دارم ترکیبی از همه این مشکلات بعلاوه افت شدید پهنای بانده که بعلت مشکلات مخابرات با زیر ساخت بوجود اومده مثلا گوگل رو پینگ کنید شب ها ممکنه 70 درصد پکت لاست داشته باشید در صورتیکه اون چند تا ریپلی که میده رو 170 هستش!!! و این یعنی آقایون صد برابر ظرفیت یوزر دارن شاید هم بخاطر اینه که این موج بقول شما مکزیکی رو راه انداختن تا هر چند وقت یکبار یه عده رو بتونن پاسخ گو باشن...
    در هر صورت این به معنای کامل کلمه کم فروشی و بها ندادن به یوزر هستش من یه اشتراک وایمکس محدود ازایرانسل دارم
    و فعلا با اون میسازم ولی خدا کنه که آقایاون فکر نکنن مردم دور از جون شما مثل تب مالاریا که یه روز میگیره یه روز ول میکنه
    به اینم که یه هفته نت داشته باشن و ده روز بقیه رومنتظر بشنینن که درست بشه عادت کردن و گرنه دیگه تا هست همین بساطه!

- - - Updated - - -

5. این کاربر از mehryar1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

2 مگ شگفت انگیز افتضاح رو چه جوری میشه تبدیل کزد به 5 مگ شگفت انگیز افتضاح؟ تو سایتش گزینه ای نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اول از همه تشکر میکنم بابت توجه تون
    چیزی که مسلمه اینه که در مورد پشتیبانی با شما موافقم هیچ وقت پشتیبانی نداشته مخابرات...
    اما در مورد قسمت های اول صحبت تون من سه سال بیشتره که از مخابرات سرویس دارم بجز از اردیبهشت تا اوایل تیر
    که مخابرات رو قطع کردم و از فن آوا گرفتم که اونم منصفانه گزاشت من دوباره برگشتم مخابرات...
    تو این سه ساله مخابرات مشکلات زیادی داشته مثلا شب ها یکم سرعت پایین میومد و باید حتما dnsست میکردی
    یا در یه مقطعی کمبود شدید IPداشت طوریکه اگر مثلا ساعت دو بعد از ظهر فطع میکدی یهو چند ساعت ممکن بود وصل نشی
    ولی مشکلی که الان دارم ترکیبی از همه این مشکلات بعلاوه افت شدید پهنای بانده که بعلت مشکلات مخابرات با زیر ساخت بوجود اومده مثلا گوگل رو پینگ کنید شب ها ممکنه 70 درصد پکت لاست داشته باشید در صورتیکه اون چند تا ریپلی که میده رو 170 هستش!!! و این یعنی آقایون صد برابر ظرفیت یوزر دارن شاید هم بخاطر اینه که این موج بقول شما مکزیکی رو راه انداختن تا هر چند وقت یکبار یه عده رو بتونن پاسخ گو باشن...
    در هر صورت این به معنای کامل کلمه کم فروشی و بها ندادن به یوزر هستش من یه اشتراک وایمکس محدود ازایرانسل دارم
    و فعلا با اون میسازم ولی خدا کنه که آقایاون فکر نکنن مردم دور از جون شما مثل تب مالاریا که یه روز میگیره یه روز ول میکنه
    به اینم که یه هفته نت داشته باشن و ده روز بقیه رومنتظر بشنینن که درست بشه عادت کردن و گرنه دیگه تا هست همین بساطه!

- - - Updated - - -
    به خدا همه حرفاتونو قبول دارم. میدونم چی میگین. برای منم شبها مسیبت شده. برای منم این چیزایی که گفتین پیش اومده. این که یوزر بدون حساب کتاب گرفتن که هیچ شکی درش نیست. منم کاربر اینها هستم. ببین به کجا رسوندنم که حتی تلفن برنمیدارم زنگ بزنم چون هیچ وقت با این زنگ زدنهام مشکلمو حل نکردن هیچ تازه طلبکارم شدن.

8. این کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام

دوستان من در حال حاضر اینترنت دارم و از لحاظ کیفیت ازش راضیم اما حجم زیادی مصرف میکنم (اینترنت وایرلس)
    میخواستم اینترنت مخابرات 256 بگیرم نامحدود حالا میخواستم بدونم که تو سایت مخابرات زده 5 گیگ حداقل
    ترافیک مصرفی مثلآ من در یک ماه چقدر استفاده کنم قطع میکنن یا محدود میکنن.؟

البته من اون اینترنت قبلی رو هم دارم فقط برای وبگردی و مشکلات حجمی میخوام در روز از مخابرات استفاده کنم.

در ضمن تایم رایگان هم داره مخابرات؟ از ساعت چند تا چند؟

با تشکر.
    Last edited by usermuser; 31-08-2015 at 11:13.

داره خودمونی میشه Pejii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

2 مگ شگفت انگیز افتضاح رو چه جوری میشه تبدیل کزد به 5 مگ شگفت انگیز افتضاح؟ تو سایتش گزینه ای نیست.
    نمیشه، سرویس های شگفت انگیز فقط برای تبدیل از سرویس های نامحدود قرار داده شدند.
    برای 2 مگ شگفت انگیز، سرویس فعلی شما باید 512 کیلوبیت نامحدود و یا بالاتر باشه.
    برای 5 مگ شگفت انگیز، سرویس فعلی شما باید 1 مگابیت نامحدود یا بالاتر باشه.
    برای 10 مگ شگفت انگیز، سرویس فعلی شما باید 2 مگابیت نامحدود باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb_hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان ساعت رایگان شبانه چند تا چنده؟
    ساعت 1 و ساعت 7 صبح چرا چند دقیقه دیسکانکت میشیم؟
    سایتش ریز کارکرد چرا انقدر مزخرفه؟چطور بفهمم چند گیگ برام مونده

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tenhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بچه ها این پینگو میگیرید نتیجشو بزارید ؟ ping 95.172.65.1 -n 100

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان بعد از طوفان دیشب اختلال به وجو نیومده برا شما ؟ برا من خیلی تایم اوت شده !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •