اول از همه تشکر میکنم بابت توجه تون
چیزی که مسلمه اینه که در مورد پشتیبانی با شما موافقم هیچ وقت پشتیبانی نداشته مخابرات...
اما در مورد قسمت های اول صحبت تون من سه سال بیشتره که از مخابرات سرویس دارم بجز از اردیبهشت تا اوایل تیر
که مخابرات رو قطع کردم و از فن آوا گرفتم که اونم منصفانه گزاشت من دوباره برگشتم مخابرات...
تو این سه ساله مخابرات مشکلات زیادی داشته مثلا شب ها یکم سرعت پایین میومد و باید حتما dnsست میکردی
یا در یه مقطعی کمبود شدید IPداشت طوریکه اگر مثلا ساعت دو بعد از ظهر فطع میکدی یهو چند ساعت ممکن بود وصل نشی

ولی مشکلی که الان دارم ترکیبی از همه این مشکلات بعلاوه افت شدید پهنای بانده که بعلت مشکلات مخابرات با زیر ساخت بوجود اومده مثلا گوگل رو پینگ کنید شب ها ممکنه 70 درصد پکت لاست داشته باشید در صورتیکه اون چند تا ریپلی که میده رو 170 هستش!!! و این یعنی آقایون صد برابر ظرفیت یوزر دارن شاید هم بخاطر اینه که این موج بقول شما مکزیکی رو راه انداختن تا هر چند وقت یکبار یه عده رو بتونن پاسخ گو باشن...
در هر صورت این به معنای کامل کلمه کم فروشی و بها ندادن به یوزر هستش من یه اشتراک وایمکس محدود ازایرانسل دارم
و فعلا با اون میسازم ولی خدا کنه که آقایاون فکر نکنن مردم دور از جون شما مثل تب مالاریا که یه روز میگیره یه روز ول میکنه
به اینم که یه هفته نت داشته باشن و ده روز بقیه رومنتظر بشنینن که درست بشه عادت کردن و گرنه دیگه تا هست همین بساطه!
- - - Updated - - -