تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1629 از 4105 اولاول ... 629112915291579161916251626162716281629163016311632163316391679172921292629 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,281 به 16,290 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه global_id's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلا بهتره توی نظام برای هیچ کاری داوطلب نشید! ...
    یادمه اوایل آموزشی میگفتن کی میخواد مسئول پاس شب بشه ؟ هیچ کی نمیخواست .
    میگفتن کی میخواد ارشد بشه ؟ بازم زیاد داوطلب نداشت .
    اما همین که گفتن کی میخواد مسئول تلفن بشه !!! همه دست ها رفت بالا... یکی رو انتخاب کردن روز دوم یا سوم به غلط کردن افتاد تلفن رو داد تحویل. چون باید حواسش بود کسی زیاد تر حرف نزنه ؛ یهو شب ساعت 11 طرف میومد میگفت تلفن رو بیار و ...
    اما مسئول پاس خیلی کارش راحت بود! فقط و فقط هر شب 9 نفر رو به عنوان نگهبان آسایشگاه انتخاب مبکرد ؛ خودش هم هیچ وقت نگهبان نمیشد ؛ ارشد شدن هم بد نیست اما باید صبح زود تر از همه بیدار شی و ...
    یادمه یه بار پرسیدن کی میتونه با کامپیوتر تایپ کنه ؟ یکی داوطلب شد یه کتاب دادن تحویلش گفتن حالا تایپ کن .
    درکل خیلی عادی مثل بقیه افراد دوره آموزشی رو طی کنید بهتره . ( سعی کنید معاف از رزم هم بشید ... )
    معاف از رزم بودن مزخرف ترین چیزه. چون همه ورزش و رژه و ... میرن شما گل و گیاه آب میدین.90 درصد بچه ها هم به شما دید بدی دارند. فرمانده و افسران آموزش هم همینطور. اگر واقعا توانایی ندارید با تشخیص دکتر معاف از رزم شید وگرنه بدترین چیزی که دوره ی آموزشی می بینید معاف از رزم هاست. موفق باشید.
    Last edited by global_id; 23-06-2013 at 14:59.

2. 3 کاربر از global_id بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

معاف از رزم بودن مزخرف ترین چیزه. چون همه ورزش و رژه و ... میرن شما بیل میزنی رو زمین.90 درصد بچه ها هم به شما دید بدی دارند. فرمانده و افسران آموزش هم همینطور. اگر واقعا توانایی ندارید با تشخیص دکتر معاف از رزم شید وگرنه بدترین چیزی که دوره ی آموزشی می بینید معاف از رزم هاست. موفق باشید.
    بنده که یاد ندارم توی آموزشی این کار ها رو کرده باشم!
    همین الانم اگر بشه زود تر از کارای کسر خدمت معافی پزشکی گرفت حاضرم.
    در ضمن وقتی توی نامه کمیسیون شما مینویسه معاف از انجام فعالیت های سنگین کسی حق نداره به شما کار های سنگین بده ... حالا اگر میدن مشکل از جانب شماست !
    Last edited by microsof; 22-06-2013 at 18:07.

4. این کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

معاف از رزم بودن مزخرف ترین چیزه. چون همه ورزش و رژه و ... میرن شما بیل میزنی رو زمین.90 درصد بچه ها هم به شما دید بدی دارند. فرمانده و افسران آموزش هم همینطور. اگر واقعا توانایی ندارید با تشخیص دکتر معاف از رزم شید وگرنه بدترین چیزی که دوره ی آموزشی می بینید معاف از رزم هاست. موفق باشید.
    در ضمن وقتی توی نامه کمیسیون شما مینویسه معاف از انجام فعالیت های سنگین کسی حق نداره به شما کار های سنگین بده ... حالا اگر میدن مشکل از جانب شماست !
    اتفاقا معاف از رزم هستم (مشکل کمر دارم)

6. این کاربر از matin724 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خداااااااااااااا هنوز فکر میکنم خوابم !!!
    منو این همه خوشبختی محاله ...
    راستی سلام!
    فکر کنم دوستان در جریانند که من میخواستم دوباره تمدید کنم ...
    آخه میدونید شرایطم طوری بود که واقعا برام سخت بود نیرو انتظامی اونم جهنم سبز خدمت کنم ...
    چون واقعا شرایط خاتم رو داشتم - رشته ی مهندسی برق دانشگاه دولتی شیراز معدل 18/16 و فعالی بسیج و تکمیلی و جبهه پدر و ....
    تنها مشکلم این بود که تو سایتش دیر اقدام کرده بودم، این بود که اگه تمدید میتونستم کنم میشد که شانسمو برای خاتم تست کنم

در نهایت بهم گفتن تمدید مجدد نمیشه کرد ... ما درخواست رو فرستادیم اما کاملا نا امید و بهم گفتن 99% شدنی نیست.
    خلاصه ما دیشب کچل کردیم و امروز صبح با حالی خراب راهی جهنم سبز (آموزشی دستغیب جهرم) شدیم ...
    واقعا اونجا خوف بود، به خدا گفتم خدایا خودت کمکم کن ... اونجا واقعا حس یه زندانی داشتم ...
    خلاصه بعد از اینکه برامون صحبت کردن و برگ آبیا رو گرفتن و تفتیش ساک و بدنی کردند و کلی الافی کشیدیم، شروع کردن به خوندن اسما و به صف کردن ...
    تک تک اسما رو میخوندن .... اما خبری از اسم من نبود! من و دو سه نفر دیگه موندیم! گفتن شما اعزام نخوردین ... یه مشکلی تو اعزامتون هست ...
    بقیه رو فرستادن واسه تقسیم و فقط ما موندیم ... گفتن همینجا زیر سایه درختا باشین تا خبرتون کنیم ...
    بعد از کلی انتظار گفتن با تمدید مجددم موافقت شده ... شدم 1/6
    حالا اینا به کنار ........
    بعد از اون جریان وقتی زنگ زدم به خانواده خبر دادم که با تمدیدم موافقت شده گفتن قرارگاه خاتم هم الآن زنگ زده و گفته مدارک رو بفرست
    وااااااااااای ...
    واقعا به این بیت زیبا ایمان آوردم که میگه: "در نومیدی بسی امید است/پایان شب سیه سپید است"
    منی که تسلیم شده بودم و با اون حال رفتم واسه خدمت توی جهنم سبز حالا کلا برگ برگشت واسم ...
    خدایا شکرت

حالا با این کله ی کچل جایی هم نمیشه رفت
    Last edited by sn.912sajjad; 23-06-2013 at 07:51.

8. 8 کاربر از sn.912sajjad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من بچه تبریزم
    خودِ تبریز افتادم نیروی انتظامی

تو هم حتما نیشابوری هستی
    سلام..داداشی یعنی هیچ راهی وجود نداره من تبریز بیفتم نیرو انتظامی؟ مشهدی هستم

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام.
    دوستان کفالت پدر به علت بیماری گرفتن شامل چه بیماری هایی میشه؟ (در صورت تک فرزند بودن)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام اگه کسی در مورد آجا -آج چیزی میدونه بگگه لطفا. اگه هم لازمه با پیام خصوصی لطف کنه ممنوووووووووون میشششم

اگه نباشه جاش خالی می مونه icao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

شما انگار تو نظام نبودی ، اونجا فرماندهت .... نباشه ، دیگه کلا رو هوایی دستت هم زیاد به جایی بند نیست ، مگر عقیدتی سیاسی و حفاظت که همه فرماندهان مثل چیییییی از این دو تا میترسن

اگه نباشه جاش خالی می مونه icao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خداااااااااااااا هنوز فکر میکنم خوابم !!!
    منو این همه خوشبختی محاله ...
    راستی سلام!
    فکر کنم دوستان در جریانند که من میخواستم دوباره تمدید کنم ...
    آخه میدونید شرایطم طوری بود که واقعا برام سخت بود نیرو انتظامی اونم جهنم سبز خدمت کنم ...
    چون واقعا شرایط خاتم رو داشتم - رشته ی مهندسی برق دانشگاه دولتی شیراز معدل 18/16 و فعالی بسیج و تکمیلی و جبهه پدر و ....
    تنها مشکلم این بود که تو سایتش دیر اقدام کرده بودم، این بود که اگه تمدید میتونستم کنم میشد که شانسمو برای خاتم تست کنم

در نهایت بهم گفتن تمدید مجدد نمیشه کرد ... ما درخواست رو فرستادیم اما کاملا نا امید و بهم گفتن 99% شدنی نیست.
    خلاصه ما دیشب کچل کردیم و امروز صبح با حالی خراب راهی جهنم سبز (آموزشی دستغیب جهرم شدیم) ...
    واقعا اونجا خوف بود، به خدا گفتم خدایا خودت کمکم کن ... اونجا واقعا حس یه زندانی داشتم ...
    خلاصه بعد از اینکه برامون صحبت کردن و برگ آبیا رو گرفتن و تفتیش ساک و بدنی کردند و کلی الافی کشیدیم، شروع کردن به خوندن اسما و به صف کردن ...
    تک تک اسما رو میخوندن .... اما خبری از اسم من نبود! من و دو سه نفر دیگه موندیم! گفتن شما اعزام نخوردین ... یه مشکلی تو اعزامتون هست ...
    بقیه رو فرستادن واسه تقسیم و فقط ما موندیم ... گفتن همینجا زیر سایه درختا باشین تا خبرتون کنیم ...
    که گفتن با تمدید مجددم موافقت شده ... شدم 1/6
    حالا اینا به کنار ........
    بعد از اون جریان وقتی زنگ زدم به خانواده خبر دادم که با تمدیدم موافقت شده گفتن قرارگاه خاتم هم الآن زنگ زده و گفته مدارک رو بفرست
    وااااااااااای ...
    واقعا به این بیت زیبا ایمان آوردم که میگه: "در نومیدی بسی امید است/پایان شب سیه سپید است"
    منی که تسلیم شده بودم و با اون حال رفتم واسه خدمت توی جهنم سبز حالا کلا برگ برگشت واسم ...
    خدایا شکرت

حالا با این کله ی کچل جایی هم نمیشه رفت
    من اصلا شما رو نمیشناسم ، ولی نمیدونم چرا واقعا از این اتفاقایی که برات افتاد خوشحال شدم ، شاید به خاطر این باشه که الان منم کلا رو هوام و خیلی نا امید
    به هر حال بهت تبریک میگم انشالله شروع موفقیت های روز افزونت باشه
    چون میتونی از دوره سربازی استفاده کنی و تجربه و سابقه کار مرتبط هم پیدا کنی

14. این کاربر از icao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوستان ، چند روز پیش از یه بنده خدایی که میگفت داداشش تو ستاد کل ارتش خدمت کرده و هفته پیش خدمتش تموم شده شنیدم که میگفت کسایی که قبلا خدمت کردن و به دلیل ادامه تحصیل معافیت تحصلی گرفتن ، ادامه خدمتشون همون 18 ماهه !!! میگفت نامش چند روزه اومده ولی تا ابلاغ شه ممکنه 2 ماه طول بکشه ! دوستان کسی چیزی شنیده؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •