درسته من تمامی این موارد رو میدونم 5 سال هست دارم این بازی رو بازی میکنم و فعال هستم در این زمینه ولی خیلی خوشحال میشم نظرات و پیشنهاداتتون رو برای ما بگین تا توی سایت جدید چه امکاناتی باشه بهتره !!!؟؟؟
درسته من تمامی این موارد رو میدونم 5 سال هست دارم این بازی رو بازی میکنم و فعال هستم در این زمینه ولی خیلی خوشحال میشم نظرات و پیشنهاداتتون رو برای ما بگین تا توی سایت جدید چه امکاناتی باشه بهتره !!!؟؟؟
به نظره من تیم منتخب که اکی شد بک تیم رنک با پشتیبانی این وزارت ورزش الکترونیک و شما بسازید و محلی رو مثل گیم نت یا هزینه اینترنت خوب رو به بازیکنان در ایران بدید تا بتونن تمرین کنن و اصلا دید میتونن در حداقل یک سرور مثل EUW بالا بیان ؟
چون همونطور که میدونید اکثر تیم هایی که وارد مسابقات اونم جهانی میشن در سرور منطقه خودشون جزو تیم های اول یا هون چلنجر هستن . در غیر اینصورت با این همه مشکل و هزینه که یک تیم از ایران اونم بخاطر گیمینگ بره سفر برای مسابقات چیزه سنگینی هست در ایران و نباید این فرصت رو همینجوری از دست داد و تیم بره اونجا اخر بشه بیاد و پرونده گیمینگ اونم lol بدتر از این بشه ولی درصورتی که تیم بره و مقام کسب کنه مسئولاین بلاخره بیدار میشن مثل داستان فوتسال بانوان که رفتن اول شدن تازه همه فهمیدن اه دخترام فوتسال بازی میکنن تو ایران ...
در کل منظورم اینه اگه تیم ایران بتونه در تیم رنک سرور های اروپا بالا بیاد شانس بیشتری داره و احتمال اینکه برند های صنعت گیم هم اسپانسر بشن و شرکت RIOT هم نگاه تازه ای با ایران بکنه مثل قرار دادن سرور در ایران یا کشور همسایه ..
دوستان لطف میکنید فایل lol.launcher.admin را برای من یه جا اپلود کنید دانلود کنم هیچ هجمی نداره 80 kb هست ممنون
البته ایرانی ها وقتی نت بهتری داشته باشن بهتر بازی میکنن . البته چیز بدیهیه ولی فقط واسه ایرانی ها . چون فقط ایرانی ها هستن که نت خراب دارن .
میدونی وضعیت نت ما جوریه که انگار به پاهای یه نفر بیای وزنه های چند کیلویی ببندی بعد بهش بگی چندین سال با همین وزنه ها راه برو . بعد شما حساب کن حالا اگه این وزنه ها باز بشه از ادم معمولی هم شاید بهتر بدوه .
.
.
.
.
داستان اشنایی بود نه ؟![]()
اره عزیز
کلا مثلا گیمی مثل lol که تیمی هست و اشتباه تیم باعت میشه اعصاب ادم بهم بریزه و کلی عصبی بشه و بیچاره گیمر های ایرانی که باید یه حرص جدا و چندین برابر بابت مشکلات نت هم بخورن و همیشه با استرس بازی کنن .....
خداییش اینا نمیدونم چجوری میخوان جواب بدن چون عین حق الناس ...
فکر کنم با این شرایط ارزو کنیم به زمان 200 سال پیش برگردیم و کلا نت و گیم انلاین نباشه بهش میرسیم ولی روزی که اینترنت خوب که سهله اینترنت داشته باشیم دست نیافتنی هستش ..
2 تا گیم لوز خوردم سره نت .... بدونه کاهش پینگ که بالا نمیاد گیم و کاهش پینگ هم که میزنم هر 5 دقیقه dc میشم ..... 3ماه دیگم باید برم برا همینا که داره کو...مون پاره میشه برا کاراشون خدمت زوری سربازی .....
مظلوم تر از جوان ایرانی خودشه
حمایت تیم های ایرانیامکانات و مزایای گروه ما
· کاهش پینگ رایگان
· دسترسی به قسمت ویدئو های آموزشی حرفه ای ( قسمت VIP سایت )
· حمایت مادی ( در زمان داشتن اسپانسر های قدرتمند ) و تبلیغاتی تیم های ایرانی
· تحلیل و آنالیز کردن آنها و کمک به تیم های ایرانی جهت ارتقا بازی تیمی
· اعزام و انتخاب تیم های برتر به مسابقات جهانی و کشوری
· قرار دادن مربی و مدیر برنامه برای تیم ها
وظایف تیم ها که گروه ما حمایتشان می کند
· شرکت در مسابقات کشوری ، استانی و شهری و مسابقات مورد نظر گروه ما
· فعالیت بروی قسمت دورهمی و انجمن سایت و قرار دادن ویدئو های بازی خود و تصاویر مورد نیاز
· آموزش دادن افراد مورد نظر گروه ما ( یک حرکت دوطرفه با آموزش این افراد بخشی از پول دریافتی جهت بوستینگ غیر مستقیم را به این تیم خواهیم داد )
گروه iRLoL.iR بزودی این حرکت بزرگ را شروع خواهد کرد منتظر خبر های جدیدتر باشید
دوستان من با هزار تا بدبختی رسیدم به plat 3 خوشحال بودم بعد اینکه رسیدم به plat 3 و lp من 0 بود یه بازی باختم شدم plat 4 انگار نه انگار که من چه راهی رو پشت سر گذاشتم برا رسیدن به plat 3 اگر هم شما حرفه ای باشید میدونید بازی از plat 4 به بعد سطح خیلی سختی به خودش میگیره و همه مقدار فارم های بالایی دارن (اکثرل دقیقه 30 بعد 310 و حتی بیشتر فارم دارن به شرطه اینکه یارو ترول باشه ) میخواستم بدونم این غیر طبیعی نیست? کسی همچین اتفاقی براش نیافتاده؟
دوستان میشه لینک یه وپی ان خوب به من بدید اگه سایتش فیلتر هم باشه مشکلی نیست فقط فیلتر شکنش کانکت بشه ممنون
منم وقتی plat 3 میشم یهو به طرز عجیبی همه تعداد فارمشون زیاد میشه بازی سخت میشه مقدار kill های دو تا تیم هم خیلی کم میشه.
Last edited by CarryPotter; 19-10-2015 at 21:53.
s6.picofile.com/file/8218182268/League_of_Legends_Admin.rar.htmlدوستان لطف میکنید فایل lol.launcher.admin را برای من یه جا اپلود کنید دانلود کنم هیچ هجمی نداره 80 kb هست ممنون
یکمی ویروس هم برات ریختم ویتامین داره حالش رو ببر![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)