تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1629 از 1746 اولاول ... 6291129152915791619162516261627162816291630163116321633163916791729 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,281 به 16,290 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

درسته من تمامی این موارد رو میدونم 5 سال هست دارم این بازی رو بازی میکنم و فعال هستم در این زمینه ولی خیلی خوشحال میشم نظرات و پیشنهاداتتون رو برای ما بگین تا توی سایت جدید چه امکاناتی باشه بهتره !!!؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANT3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

درسته من تمامی این موارد رو میدونم 5 سال هست دارم این بازی رو بازی میکنم و فعال هستم در این زمینه ولی خیلی خوشحال میشم نظرات و پیشنهاداتتون رو برای ما بگین تا توی سایت جدید چه امکاناتی باشه بهتره !!!؟؟؟
    به نظره من تیم منتخب که اکی شد بک تیم رنک با پشتیبانی این وزارت ورزش الکترونیک و شما بسازید و محلی رو مثل گیم نت یا هزینه اینترنت خوب رو به بازیکنان در ایران بدید تا بتونن تمرین کنن و اصلا دید میتونن در حداقل یک سرور مثل EUW بالا بیان ؟
    چون همونطور که میدونید اکثر تیم هایی که وارد مسابقات اونم جهانی میشن در سرور منطقه خودشون جزو تیم های اول یا هون چلنجر هستن . در غیر اینصورت با این همه مشکل و هزینه که یک تیم از ایران اونم بخاطر گیمینگ بره سفر برای مسابقات چیزه سنگینی هست در ایران و نباید این فرصت رو همینجوری از دست داد و تیم بره اونجا اخر بشه بیاد و پرونده گیمینگ اونم lol بدتر از این بشه ولی درصورتی که تیم بره و مقام کسب کنه مسئولاین بلاخره بیدار میشن مثل داستان فوتسال بانوان که رفتن اول شدن تازه همه فهمیدن اه دخترام فوتسال بازی میکنن تو ایران ...
    در کل منظورم اینه اگه تیم ایران بتونه در تیم رنک سرور های اروپا بالا بیاد شانس بیشتری داره و احتمال اینکه برند های صنعت گیم هم اسپانسر بشن و شرکت RIOT هم نگاه تازه ای با ایران بکنه مثل قرار دادن سرور در ایران یا کشور همسایه ..

3. این کاربر از DANT3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

دوستان لطف میکنید فایل lol.launcher.admin را برای من یه جا اپلود کنید دانلود کنم هیچ هجمی نداره 80 kb هست ممنون

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

به نظره من تیم منتخب که اکی شد بک تیم رنک با پشتیبانی این وزارت ورزش الکترونیک و شما بسازید و محلی رو مثل گیم نت یا هزینه اینترنت خوب رو به بازیکنان در ایران بدید تا بتونن تمرین کنن و اصلا دید میتونن در حداقل یک سرور مثل EUW بالا بیان ؟
    چون همونطور که میدونید اکثر تیم هایی که وارد مسابقات اونم جهانی میشن در سرور منطقه خودشون جزو تیم های اول یا هون چلنجر هستن . در غیر اینصورت با این همه مشکل و هزینه که یک تیم از ایران اونم بخاطر گیمینگ بره سفر برای مسابقات چیزه سنگینی هست در ایران و نباید این فرصت رو همینجوری از دست داد و تیم بره اونجا اخر بشه بیاد و پرونده گیمینگ اونم lol بدتر از این بشه ولی درصورتی که تیم بره و مقام کسب کنه مسئولاین بلاخره بیدار میشن مثل داستان فوتسال بانوان که رفتن اول شدن تازه همه فهمیدن اه دخترام فوتسال بازی میکنن تو ایران ...
    در کل منظورم اینه اگه تیم ایران بتونه در تیم رنک سرور های اروپا بالا بیاد شانس بیشتری داره و احتمال اینکه برند های صنعت گیم هم اسپانسر بشن و شرکت RIOT هم نگاه تازه ای با ایران بکنه مثل قرار دادن سرور در ایران یا کشور همسایه ..
    البته ایرانی ها وقتی نت بهتری داشته باشن بهتر بازی میکنن . البته چیز بدیهیه ولی فقط واسه ایرانی ها . چون فقط ایرانی ها هستن که نت خراب دارن .

میدونی وضعیت نت ما جوریه که انگار به پاهای یه نفر بیای وزنه های چند کیلویی ببندی بعد بهش بگی چندین سال با همین وزنه ها راه برو . بعد شما حساب کن حالا اگه این وزنه ها باز بشه از ادم معمولی هم شاید بهتر بدوه .
    .
    .
    .
    .
    داستان اشنایی بود نه ؟

6. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANT3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

البته ایرانی ها وقتی نت بهتری داشته باشن بهتر بازی میکنن . البته چیز بدیهیه ولی فقط واسه ایرانی ها . چون فقط ایرانی ها هستن که نت خراب دارن .

میدونی وضعیت نت ما جوریه که انگار به پاهای یه نفر بیای وزنه های چند کیلویی ببندی بعد بهش بگی چندین سال با همین وزنه ها راه برو . بعد شما حساب کن حالا اگه این وزنه ها باز بشه از ادم معمولی هم شاید بهتر بدوه .
    .
    .
    .
    .
    داستان اشنایی بود نه ؟
    اره عزیز
    کلا مثلا گیمی مثل lol که تیمی هست و اشتباه تیم باعت میشه اعصاب ادم بهم بریزه و کلی عصبی بشه و بیچاره گیمر های ایرانی که باید یه حرص جدا و چندین برابر بابت مشکلات نت هم بخورن و همیشه با استرس بازی کنن .....
    خداییش اینا نمیدونم چجوری میخوان جواب بدن چون عین حق الناس ...
    فکر کنم با این شرایط ارزو کنیم به زمان 200 سال پیش برگردیم و کلا نت و گیم انلاین نباشه بهش میرسیم ولی روزی که اینترنت خوب که سهله اینترنت داشته باشیم دست نیافتنی هستش ..
    2 تا گیم لوز خوردم سره نت .... بدونه کاهش پینگ که بالا نمیاد گیم و کاهش پینگ هم که میزنم هر 5 دقیقه dc میشم ..... 3ماه دیگم باید برم برا همینا که داره کو...مون پاره میشه برا کاراشون خدمت زوری سربازی .....
    مظلوم تر از جوان ایرانی خودشه

8. این کاربر از DANT3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

حمایت تیم های ایرانی
    امکانات و مزایای گروه ما
    · کاهش پینگ رایگان
    · دسترسی به قسمت ویدئو های آموزشی حرفه ای ( قسمت VIP سایت )
    · حمایت مادی ( در زمان داشتن اسپانسر های قدرتمند ) و تبلیغاتی تیم های ایرانی
    · تحلیل و آنالیز کردن آنها و کمک به تیم های ایرانی جهت ارتقا بازی تیمی
    · اعزام و انتخاب تیم های برتر به مسابقات جهانی و کشوری
    · قرار دادن مربی و مدیر برنامه برای تیم ها
    وظایف تیم ها که گروه ما حمایتشان می کند
    · شرکت در مسابقات کشوری ، استانی و شهری و مسابقات مورد نظر گروه ما
    · فعالیت بروی قسمت دورهمی و انجمن سایت و قرار دادن ویدئو های بازی خود و تصاویر مورد نیاز
    · آموزش دادن افراد مورد نظر گروه ما ( یک حرکت دوطرفه با آموزش این افراد بخشی از پول دریافتی جهت بوستینگ غیر مستقیم را به این تیم خواهیم داد )

گروه iRLoL.iR بزودی این حرکت بزرگ را شروع خواهد کرد منتظر خبر های جدیدتر باشید

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دوستان من با هزار تا بدبختی رسیدم به plat 3 خوشحال بودم بعد اینکه رسیدم به plat 3 و lp من 0 بود یه بازی باختم شدم plat 4 انگار نه انگار که من چه راهی رو پشت سر گذاشتم برا رسیدن به plat 3 اگر هم شما حرفه ای باشید میدونید بازی از plat 4 به بعد سطح خیلی سختی به خودش میگیره و همه مقدار فارم های بالایی دارن (اکثرل دقیقه 30 بعد 310 و حتی بیشتر فارم دارن به شرطه اینکه یارو ترول باشه ) میخواستم بدونم این غیر طبیعی نیست? کسی همچین اتفاقی براش نیافتاده؟

11. 2 کاربر از pharm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

دوستان میشه لینک یه وپی ان خوب به من بدید اگه سایتش فیلتر هم باشه مشکلی نیست فقط فیلتر شکنش کانکت بشه ممنون

در آغاز فعالیت CarryPotter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

دوستان من با هزار تا بدبختی رسیدم به plat 3 خوشحال بودم بعد اینکه رسیدم به plat 3 و lp من 0 بود یه بازی باختم شدم plat 4 انگار نه انگار که من چه راهی رو پشت سر گذاشتم برا رسیدن به plat 3 اگر هم شما حرفه ای باشید میدونید بازی از plat 4 به بعد سطح خیلی سختی به خودش میگیره و همه مقدار فارم های بالایی دارن (اکثرل دقیقه 30 بعد 310 و حتی بیشتر فارم دارن به شرطه اینکه یارو ترول باشه ) میخواستم بدونم این غیر طبیعی نیست? کسی همچین اتفاقی براش نیافتاده؟
    منم وقتی plat 3 میشم یهو به طرز عجیبی همه تعداد فارمشون زیاد میشه بازی سخت میشه مقدار kill های دو تا تیم هم خیلی کم میشه.
    Last edited by CarryPotter; 19-10-2015 at 21:53.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستان لطف میکنید فایل lol.launcher.admin را برای من یه جا اپلود کنید دانلود کنم هیچ هجمی نداره 80 kb هست ممنون
    s6.picofile.com/file/8218182268/League_of_Legends_Admin.rar.html
    یکمی ویروس هم برات ریختم ویتامین داره حالش رو ببر

15. این کاربر از madmaster_3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •