آخه این آواتاره داری مثلا عیده خدانکنه یکی سر دانلود شبانه بیاد فروم یه لینک بگیره اواتارتو ببینه فک کنم سه تا سکته رو با هم می زنه
آخه این آواتاره داری مثلا عیده خدانکنه یکی سر دانلود شبانه بیاد فروم یه لینک بگیره اواتارتو ببینه فک کنم سه تا سکته رو با هم می زنه
نه خیر دوست عزیز متاسفانه ، حجمی که دانلود کردید در اون ساعت ، نمونه بارزی از دزدی کثیف پارس آنلاین هست .
متاسفانه من این موضوع رو فهمیدم که پارس آنلاین ساعت رو در اون زمان تغییر نداده ، دانلودی انجام ندادم و حالا میفمم که چقدر اشتباه کردم . باید دانلود میکردم و یه شکایت درست حسابی از این دزدی کثیفشون انجام میدادم
پارس انلاین دیگه خیلی از حد ، پررو شده و باید پوزشو به خاک کشید .
بی همه کسا ، یک گیگ هدیه دادن که هیچ ، از اول هم میدونستن که با این طریق میتونن خیلی از حجم هدیه داده شده رو پس بگیرن !!! ( علت عیدی دادن قبل از نوروز هم دلیل این کارشون هست )
ای کاش یکی از مسئولین گدا گشنه پارس انلاین به تاپیک سر میزد که مطمئن هم هستم که اینگونه میشه .
دوستانی که حجمشون تو این ساعت کم شده حتما به پارس ایمیل بزنن و خواستار حجم رفته باشن .
شورشو درآوردن بخداااا ، سرعت روزانه و شبانه هم یکی کردن .
Last edited by saeed774; 21-03-2012 at 15:17.
سلام علیکم عیدتون مبارک
، به من هیچ چیز عیدی ندادند!! حتی 1 ربع گیگ!!
فدای سر همه دوستان
دوستان من شهریور 90 هم این مشکل یا همون دزدی بی سروصدای پارس رو دیدم شما باید اول مودم رو ساعت 12 به بعد روشن و خاموش میکردین بعد می دیدین که سیستم ساعتش چنده
البته میتونین شکایت کنین...
به زور بکنی میدن
خیلی گدان
می گم یه کلاس اموزش گدایی برای isp های دیگه بذاریم بیان از پارس افلاین یاد بگیرن
<<حجم خوری در حد ترا زیر یک ثانیه>>
<<پدر مشتریا رو در اوردن سر دانلود شبانه>>
<<روش های هنگ کردن مشتری بعد دیدن عیدی ها>>
امشب که مشکلی پیش نمیاد ؟
همون ساعت 12:35 تا 6:50 با ساعت رسمی بزاریم دیگه نه؟
من که دیشب به ساعت قدیم دانلود کردم ازم کم نشدبا خودم گفتم بزار ببینم ساعت رو بردن جلو یا نه که دیدم بردن جلو ساعت سیستمم هم تغییر دادم
هیچ گیگی هم ازم کم نشد فقط تنها دزدی هم که کردن اینه که شبی که گذشت یک ساعت ازمون خوردند
با سلام ب تمامی دوستان و مبارک باشه سال جدید
ب منم هیچی نه ترافیک و نه روز اضافه عیدی دادن گداهاااااااااااا
فکر کنم باید زنگ بزنم شکایت کنم کسی میدونه چطوری میشه شکایت کرد؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)