تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1629 از 4714 اولاول ... 629112915291579161916251626162716281629163016311632163316391679172921292629 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,281 به 16,290 از 47136

نام تاپيک: Tribal Wars - جنگهای قبیله ای

داره خودمونی میشه Natalie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اگه من جای تو بودم با 800P حداقل 100 تا Light cavalry داشتم... این طوری هم میزان اضافه Iron از بین می ره هم در طول تولید بخاطر مصرف کم Clay می تونی به upgrade ها برسی... باور کن خیلی جلو می یوفتی
    متشكر اصلاً نميدونستم همچين كاري ميتونم بكنم. الان لول ريسورسام چوب و ماسه 20 هر كدوم و آهنم 15 هست ولي خيلي آهن دارم. ميخواستم به آخرش برسم بعد سرباز درست كنم زياد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

متشكر اصلاً نميدونستم همچين كاري ميتونم بكنم. الان لول ريسورسام چوب و ماسه 20 هر كدوم و آهنم 15 هست ولي خيلي آهن دارم. ميخواستم به آخرش برسم بعد سرباز درست كنم زياد.
    اگه دير شروع به سرباز درست كردن كني، ممكنه هيچ وقت به دردت نخورن، بچه ها تجربش رو دارن، يه روستا با 7000 امتياز دارن كه ميخوان تازه شروع كنن سرباز ساختن رو، ولي يكي حمله ميكنه بهشون و نوبلشون ميكنه، مثلن همين آقا دهل تو 11 همين كارو كرد و NiaLrem روستاهاشو گرفت!

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

اونجا حالش بیشتره نمیدونم چرا زیاد نمیاید اونورا عند کل کله کلی آدم بی کار ریختن یکی میگه نمیدونم کی میری حموم یکی خاطرات حبسشو میگه از این به بعد میخوام فقط تو متفرقه و قسمت برق و الکترونیک متمرکز شم

یادش بخیر قبل این تاپیک با حاج مهدی BKM_MEHDI تو متفرقه تلپ بودیم روزی نبود که تاپیک بزنیم و تاپیک 2 ساعت بعد توی ترش نباشه

اونجا اگه پستاش شمرده بشه که دیگه نگو

کـاربـر بـاسـابـقـه dizgah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    8PAR

پيش فرض

یادش بخیر قبل این تاپیک با حاج مهدی BKM_MEHDI تو متفرقه تلپ بودیم روزی نبود که تاپیک بزنیم و تاپیک 2 ساعت بعد توی ترش نباشه

اونجا اگه پستاش شمرده بشه که دیگه نگو

نگفته بودی سابقه داری حاجی
    خب اینجا هم شمارش نمیشه ولی متفرقه یه حال دیگه ای داره
    از منم زیاد تاپیک فرستادن تو ترش
    وای خدا صفا خدابگم اون بچه هاتو چی کار نکنه
    نامردا چهارده پانزده نفری اومده بودن برف بازی از سر تا پا برف شدم (البته همش توطیه مصطفی بود)
    الان از بس قرص انداختم خمار خمارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه goldenkalagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    سایت دانشگاه

پيش فرض

اگه دير شروع به سرباز درست كردن كني، ممكنه هيچ وقت به دردت نخورن، بچه ها تجربش رو دارن، يه روستا با 7000 امتياز دارن كه ميخوان تازه شروع كنن سرباز ساختن رو، ولي يكي حمله ميكنه بهشون و نوبلشون ميكنه، مثلن همين آقا دهل تو 11 همين كارو كرد و NiaLrem روستاهاشو گرفت!
    دقيقا.
    من همين كارو توي ورد 11 كردم.
    سريع نوبل شدم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiralib's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

برا يك شهر با 1200 امتياز چند تا سرباز برا دفاع كردن و حمله و اينا مناسب هست ؟ به طور تقريبي البته!

کـاربـر بـاسـابـقـه dizgah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    8PAR

پيش فرض

برا يك شهر با 1200 امتياز چند تا سرباز برا دفاع كردن و حمله و اينا مناسب هست ؟ به طور تقريبي البته!
    ببین دوست عزیز بستگی داره همسایه هات چند امتیازی باشن یا ترایبت چقدر قویه
    ولی معمولا تو خود فروم ترایب حداقل ها را مینویسند
    به نظرم شما حداقل باید500 تا شمشیرزن و 800 تا نیزه دار و 100 الی 250 تا ال سی برای غارت داشته باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ببين رفيق، اينجا اصل عدم قطعيت برقراره!
    يعني نميشه گفت، بسته به دور و اطرافيات داره، مثلا اگه شل حركت كرده باشي و اطرافيات، همه گنده باشن، ممكنه حمله ي قوي هم داشته باشن، اونوقت اصلا امتيازت مهم نيست، بايد 1500/1500 يا بيشتر رو داشته باشي. اما اگه يكه تازي تو منطقت، دفاع كمتر لازم داري. تازه به اين كه چقدر ميشه به دور و اطرافيات و رفيقات اعتماد كرد هم بستگي داره. تو 12 من پاكسازي شده بودم، با ميل زدن به اطرافيانم، 8k دفاع واسه خودم جمع و جور كردم
    البته تو جهان هاي سريع، مثل 12، بايد دفاع بيشتر داشته باشي تا تو جهان هاي آروم مثل 13.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiralib's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خوب پس وضع زيادم بد نيست ! :d
    ممنونم

پروفشنال mohsen_sir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

منم الان ثبت نام كردم مختصاتم (930و349) زيادم بلد نيستم كمكم كنيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •