تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1629 از 1635 اولاول ... 6291129152915791619162516261627162816291630163116321633 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,281 به 16,290 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

واقعا از لطفت ممنونم مخصوصا اون سایتی که معرفی کردی عالی بود همچین سایتی کم دیده بودم تو عکس کانن کناره ها کمی مشکل داشت که احتمالا به خاطر لنز دوربین بود ولی توی نیکون این مشکل نبود میزان نویز توی عکسهای نیکون توی ایزو ۱۲۸۰۰ به مراتب کمتر از کانن بود .
    رااستی تو‌رنج قیمت نیکون اگه دوربینی سراغ داری باکیفیت ۶۰ فریم فول فیلمبرداری کنه دیگه برام سنگ تموم گذاشتی

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

واقعا از لطفت ممنونم مخصوصا اون سایتی که معرفی کردی عالی بود همچین سایتی کم دیده بودم تو عکس کانن کناره ها کمی مشکل داشت که احتمالا به خاطر لنز دوربین بود ولی توی نیکون این مشکل نبود میزان نویز توی عکسهای نیکون توی ایزو ۱۲۸۰۰ به مراتب کمتر از کانن بود .
    رااستی تو‌رنج قیمت نیکون اگه دوربینی سراغ داری باکیفیت ۶۰ فریم فول فیلمبرداری کنه دیگه برام سنگ تموم گذاشتی

خواهش می کنم
    نیکون وِ D3300 و D5200 هر دو 60 فریم فول فیلم برداری می کنن ولی کمی گرونترن . کانن 1200D هم فقط 60 فریم رو اچ دی می گیره نه فول. در ضمن بهترین کیفیت عکسهای D3200 وقتیه که RAW عکس بگیرید و خوتون اونها رو پردازش کنید.

در ضمن اگر احیانا کامپکت بخوایید G16 فیلم برداری فول 60 فریم داره کمی حرفه ای ترم نسبت به S120 هست ولی کیفیت عکس 3200 رو نداره
    Last edited by naamre; 09-07-2015 at 00:31.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خیلی ممنون و متشکر بابت راهنماییتون

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی ممنون و متشکر بابت راهنماییتون

.................WELLCOME

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

منظور شما از فلاش مستقیم و غیرمستقیم چیست؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منظور شما از فلاش مستقیم و غیرمستقیم چیست؟
    منظورم از عکاسی با فلش مستقیم حالتیه که نور فلش مستقیما به سوژه می تابه و عمدتا موقع عکاسی با فلاش سر خود دوربین اتفاق میوفته. در حالتی که از فلاش اکسترنال استفاده می شه و فلاش امکان حرکت و چرخش داره می شه بازتاب نور فلاش رو از طریق سطح دومی (دیوار یا سقف یا هر جسم دیگه) روی سوژه تابوند که باعث دیفیوژن و پخش نور می شه که منظورم از فلاش غیر مستقیم همین بود.

7. 2 کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-inventor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

در ایزوی پایه یا 80

در ایزو 800

سلام دوست عزیز
    ممنون از مقایسه کاملتون
    من حدود 600-650 می خوام هزینه کنم. چه دوربینی بهترینه تو این رنج؟ یه نگاهی به تاپیک که کردم گویا SX280 انتخاب خوبیه.
    حالا یه سوال. فرضا اگه بودجم رو تا 1 تومن افزایش بدم انتخاب هایی خواهم داشت که خیلی بهتر باشن؟ من از خیلی وقت پیش که دنبال خرید دوربین حرفه ای بودم حدودا 4-5 سال پیش که نیکون D5100 خریدم دنبال G10 و G12 کانن بودم.
    الان هم دی 5100 رو دارم و یه دوربین دم دستی عالی می خوام. G16 هست که حدود 1 تومن شده.
    به نظرتون 1 تومن هزینه کنم و بخرم یا نه همین SX280 گزینه خوبیه برام و با این پول امتخاب معقولیه؟
    راستی قبلا تو سایت:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یه قسمت بود که عکس دوربین ها رو کنار هم مقایسه می کردیم. الانم هست منتهاش خیلی از دوربین ها تو لیستش نیستن. شما سایت دیگه ای سراغ دارین که چنین قابلیتی داشته باشه؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    ممنون از مقایسه کاملتون
    من حدود 600-650 می خوام هزینه کنم. چه دوربینی بهترینه تو این رنج؟ یه نگاهی به تاپیک که کردم گویا SX280 انتخاب خوبیه.
    حالا یه سوال. فرضا اگه بودجم رو تا 1 تومن افزایش بدم انتخاب هایی خواهم داشت که خیلی بهتر باشن؟ من از خیلی وقت پیش که دنبال خرید دوربین حرفه ای بودم حدودا 4-5 سال پیش که نیکون D5100 خریدم دنبال G10 و G12 کانن بودم.
    الان هم دی 5100 رو دارم و یه دوربین دم دستی عالی می خوام. G16 هست که حدود 1 تومن شده.
    به نظرتون 1 تومن هزینه کنم و بخرم یا نه همین SX280 گزینه خوبیه برام و با این پول امتخاب معقولیه؟
    راستی قبلا تو سایت:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یه قسمت بود که عکس دوربین ها رو کنار هم مقایسه می کردیم. الانم هست منتهاش خیلی از دوربین ها تو لیستش نیستن. شما سایت دیگه ای سراغ دارین که چنین قابلیتی داشته باشه؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    سلام خواهش می کنم

SX280 تو رنج فیمتی خودش دوربین خوبیه و برای دوربین دم دستی شاید انتخاب مناسبی باشه. با توجه به اینکه شما D5100 رو دارید که یه دوربین حرفه ای محسوب می شه اگر جای شما باشم یه کامپکت جم جور می خرم . G16 یه جورایی یه دوربین هیبرید که نه می شه کفت کامپکت نه حرفه ای چه به لحاظ جثه و چه کیفیت عکس. مثلا S120 یا S110 از چیپ تصویر مشابه G16 بهره می برن و کیفیت عکس نزدیکی هم به این دوربین دارن اگر می تونید هزینه بیشتری کنید انتخاب بهتری نسبت به SX280 هستن البته به لحاظ کیفیت عکس ولی خوبی SX280 بازه زوم وسیع تری داره. به جز این دو مورد پنتاکس MX1 هم هست که برتریهاش نسبت مدلهای کنونی باتری قویتر تا 30 در صد فلاش برد 12 متر و نمایشگر چرخان هست. در ضمن لنزش f 1.8-2.5 در بازه ی 112-28 هست که لنز سریعتری نسبت به سری S مخصوصا در حالت تله فوتو جایی که دیافراگم لنز مدلهای کانن روی 5.9 و 5.6 هست. ولی خوب جثه ی درشت تری داره.
    اگر فیلم برداری هم براتون خیلی مهم نباشه مدل فوجی فیلم X10 نسبت به G16 جم جور تره.
    برای مقایسه ی عکس دوربینها هم من بیشتر به سایت زیر مراجعه می کنم

10. 3 کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

توی اتاق وقتی عکس میگیریم در حالت اوتو، نور زیاده . چهره ها خوب نشان نمیده. چه تنظیماتی درسته؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

توی اتاق وقتی عکس میگیریم در حالت اوتو، نور زیاده . چهره ها خوب نشان نمیده. چه تنظیماتی درسته؟
    exif عکس رو بذارید در ضمن مدل دوربین رو شاید بتونیم کمکی بکنیم. در مورد exif هم اگر نمی دونید لطفا تو google سرچ کنید نرم افزار هایی هستن که می تونن اطلاعات مربوط به تنظیمات دوربین منجمله سرعت شاتر , ایزو , دیافراگم و غیره رو نشون بدن هر چند این اطلاعات تو خود دوربین هم قابل دسترسی هست. از نرم افزارهای حرفه ای مثل فوتو شاپ هم می تونید کمک بگیرید. یا مثلا faststone که یه نرم افزار فری و سبکیه بعد از دانلود و نصب عکس رو تو محیط نرم افزار باز کنید و کلید i رو فشار بدید.

مشکلاتی که معمولا تو عکاسی در محیطهای داخل اتاق و نور کم رخ میده ممکنه مربوط به وایت بالانس باشه بیشتر دوربینها زیر نور تنگستن مشکل وایت بالانس دارن و یا نور فلوروسنت. که بعید می دونم مشکل شما هم این باشه.

کاهش سرعت شاتر که باعث می شه لرزش جزیی دست و یا سوژه به بلور شدن کلی عکس یا بخشی از اون منجر بشه.

افزایش اتوماتیک سرعت ایزو که می تونید باعث افزایش نویز در عکس و کاهش کیفیت اون بشه.

عدم فعال بودن لرزش گیر لنز یا چیپ تصویر و استفاده از زوم در شرایط نور کم. همچنین بیشتر دوربینهای اس ال آر در حالت استفاده از نمایشگر ال سی دی مشکل کندی فوکوس دارن که در شرایط نور کم این مشکل ممکن هست تشدید بشه. غیر این موارد شاید موارد دیگه ای هم باشه که به نظر من نرسیده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •