قلعه نویى در واكنش به حرف هاى فیروز:
فیروز را مى آوریم روى نیمكت
فیروز كریمى دیروز در چرخشى ۱۸۰درجه اى و این بار نه در قالب طنز به صراحت اعلام كرده است كه حتى كنار نیمكت هم نخواهد رفت كه امیر قلعه نویى سرمربى استقلال بلافاصله پاسخ كریمى را داد.
به گزارش شبكه ایران، فیروز كریمى كه پس از بازى با ذوب آهن بار دیگر با آن ادبیات همیشگى و به حالت طنز گفته بود روى نیمكت صبا مقابل استقلال نمى نشینم اما مى ایستم! باعث شد دست اندركاران باشگاه استقلال ناراحت شوند اما به گونه اى كه امیر قلعه نویى روزگذشته در گفت و گویى اختصاصى با روزنامه ایران ورزشى اعلام كرد: كریمى باید روى نیمكت بنشیند چون فوتبال حرفه اى چنین مسائلى را نمى پذیرد.
سرمربى استقلال با لحنى محترمانه در این باره گفته است: باز هم مى گویم آقاى كریمى نباید این كار را انجام بدهد و من از ایشان مى خواهم مثل همه پیشكسوتان باشگاه استقلال روزجمعه روى نیمكت بنشیند و تیمش را هدایت كند.
قلعه نویى كه فیروز كریمى را یكى از مربیان بزرگ فوتبال ایران تلقى مى كند با اشاره به منصور پورحیدرى كه یكى از مفاخر باشگاه استقلال است، مى گوید: اگر آقاى كریمى نخواهد روى نیمكت بنشیند من ایشان را روى نیمكت مى آورم تا تیمش را هدایت كند. مربیگرى یك كار حرفه اى است. براى مثال مى توانم به آقاى پورحیدرى اشاره كنم. ایشان یكى از بزرگ ترین مربیان استقلال هستند اما هرگاه در تیم دیگرى حضور داشته اند مقابل استقلال ایستاده اند كه این یك كار عرف و حرفه اى است و به معنى بى احترامى آن شخص به باشگاه محبوبش نیست. من هم وقتى مربى مس كرمان بودم مقابل استقلال روى نیمكت نشستم.
قلعه نویى امیدوار است جمعه تماشاگران فوتبال شاهد یك بازى زیبا و تماشاگر پسند باشند: مطمئن هستم با حضور آقاى كریمى تماشاگران فوتبال شاهد یك بازى زیبا و تماشاگر پسند خواهند بود. دو تیم از بهترین تیم هاى سال هاى اخیر فوتبال كشورمان هستند و بى تردید یكى از فنى ترین بازى هاى سال هاى اخیر فوتبال ایران را به معرض نمایش خواهند گذاشت. شك ندارم دو تیم با همه حساسیت هاى موجود، یك بازى جوانمردانه را انجام خواهند داد.
درخواست مهلت از فیروز كریمى
در آستانه بازى حساس استقلال - صباباترى، فیروز كریمى سرمربى صباباترى به خاطر طلب ۴۰ میلیونى خود از باشگاه استقلال شكایت كرد كه كمیته انضباطى نیز بعد از بررسى شكایت كریمى، باشگاه استقلال را موظف به پرداخت طلب سرمربى صبا كرد. به همین خاطر روز گذشته استقلالى ها با فیروز كریمى تماس گرفته و از او براى پرداخت طلبش مهلت خواستند. البته با توجه به شناختى كه از فیروز كریمى داریم به نظر مى رسد اقدام این مربى بیشتر راه انداختن جنگ روانى باشد تا گرفتن حق و حقوقش از باشگاه استقلال.
آزموده را آزمودن خطاست
مخالفت با وزارت رفاه
آزموده را آزمودن خطاست. استقلالى ها كه یك بار حضور وزارت رفاه را در كنار تیم تجربه كردند و خاطره خوشى از این مسأله ندارند حاضر نیستند دوباره در كنار وزارت رفاه فعالیت كنند. به همین خاطر اعضاى هیات مدیره استقلال دوشنبه شب با طرح انتقال تیم به وزارت رفاه مخالفت كردند.
نظرى جویبارى:
طلب كریمى را پرداخت مى كنیم
سرپرست استقلال در خصوص راى كمیته انضباطى كه این باشگاه را محكوم به پرداخت طلب ۴۰ میلیون تومانى فیروز كرده است، مى گوید: «مشكلى براى پرداخت طلب آقافیروز نداریم.» جویبارى كه دیروز مورد تقدیر واعظ قرار گرفته بود در این باره مى گوید: «من در مورد مسائل ریز این موضوع اطلاع دقیقى ندارم ولى اگر كمیته انضباطى چنین حكمى داده است، باید طلب فیروز كریمى پرداخت شود و مشكلى در این زمینه وجود نخواهد داشت.» جویبارى بازى با صبا را حساس مى داند: «تماشاگران در ورزشگاه به طور حتم بازى جذابى را شاهد خواهند بود و مطمئن هستم صباباترى را شكست خواهیم داد چون استقلال در بهترین دوران خود قرار دارد و تیم ما فراتر از لیگ ایران فوتبال بازى مى كند.»نظرى جویبارى درمورد شانس قهرمانى استقلال مى گوید: «ما مدعى اول هستیم و تا آخرین هفته دوست نداریم صدر جدول را از دست بدهیم، در ضمن سپاهان حریف خطرناكى است و نباید به سادگى امتیاز از دست بدهیم البته تیم ما در دوران اوج قرار دارد و سیستم بازى استقلال كه تا الان ۵۰ گل به ثمر رسانده است، همان سیستمى است كه خیلى ها مى گفتند منسوخ شده است.»
كادر فنى پاى شبكه الجزیره!
ایران ورزشى- پخش دیدار تیم هاى الاتحاد و النصر عربستان بهترین فرصت براى كادر فنى استقلال بود تا تیم الاتحاد را مورد آنالیز قرار دهند. شب گذشته از سرى مسابقات لیگ عربستان تیم الاتحاد میزبان النصر بود. پخش این دیدار از شبكه الجزیره سبب شد كه كادر فنى استقلال از طریق گروه آنالیز اقدام به ضبط این بازى كند تا روز گذشته مورد بررسى قرار گیرد. استقلال در اولین بازى خود در جام باشگاه هاى آسیا ۲۱ اسفند ماه به مصاف الاتحاد عربستان مى رود.