بازی تو هارد نصبه عزیز.
بعد هم یعنی چی تصویر میپره؟ تصویر من تغییری نکرد اصلا.
بازی تو هارد نصبه عزیز.
سلام
این GAMERtag درست کردن چه قدر سخته هرچی میزنم قبول نمیکنه پ:یه ایمیل hotmail میدم میگه با LIVE بده بهش میدم میگه رمز یا یوز اشتباه اصلا یک هفته اسیرم کرده درست نمیشه
راستی نمیشه رفت تو سایت خودش درست کرد بعد یه ما اکانتSILVER رو تو سایت خودش بهمون بده اخه من اولین بارمه می خوام برم لایو یکی کمکم کنه
_
سلام.سلام ...
فیل تر شدیم چرا ؟
آقا من مودمم جای وصل سیم دیگه نداره ...
راهی هست که از کامپیوتر لاین بگیرم ؟
خیلی ممنون
اگه خیلی مهم هست فکر کنم اگه یه کارت شبکه برا pc بخرید و ip هاشو به xbox360 بشناسونید بشه.
ولی بازم یه تحقیق کنید. این تنها راهه
اگه رو رزولیشنی بزارید که TV نتونه ساپورت کنه تصویر میره(الان شما وقتی رو ۱۰۸۰ گذاشتید یعنی tv میتونه ساپورت کنه)بازی تو هارد نصبه عزیز.
در مورد gta هم باید بگم نمیدونم چرا اینجوریه. و اصلا ربطی داره به tv یا نه.
سلام.سلام
این GAMERtag درست کردن چه قدر سخته هرچی میزنم قبول نمیکنه پ:یه ایمیل hotmail میدم میگه با LIVE بده بهش میدم میگه رمز یا یوز اشتباه اصلا یک هفته اسیرم کرده درست نمیشه
راستی نمیشه رفت تو سایت خودش درست کرد بعد یه ما اکانتSILVER رو تو سایت خودش بهمون بده اخه من اولین بارمه می خوام برم لایو یکی کمکم کنه
شما اول چک کنید که یوزر و پس درست باشه اگه درست بود توجه کنید که کشور ایران نباشه.
اگه میخواهین اکانت بگیرید فکر کنم باید اولین بار با خود کنسول اکانت بسازید
Last edited by joykiller360; 11-07-2010 at 23:06.
[QUOTE=joykiller360;5172919]سلام. تو ستینگ به جا در مورد display هست برید اونجا ۵۰ رو بکنید ۶۰. دیگه ۱۰۰ نداره اخریش ۶۰ هست. و اینم بگم من دستگاه تست میکنم رو ۶۰ میزارم
[COLOR=Silver] -
این 60 هرتز چیه ماجراش اصلا گزینه ای واسه این ماجرا وجود نداره چه طوری بزارم رو 60 هرتز ؟من از کابل HDMI استفاده میکنم
فکر کنم وقتی کابل hdmi وصل باشه تو display نباشه 60 و ۵۰ و اینکه الان واسه شما رو ۶۰ هست.(خودم زدماین 60 هرتز چیه ماجراش اصلا گزینه ای واسه این ماجرا وجود نداره چه طوری بزارم رو 60 هرتز ؟من از کابل HDMI استفاده میکنم)
میثم جان، واسه من رو هم که خودت زحمتش رو کشیدی!
من گزینه ای واسه تغییر این 60 ندیدم!
میشه 1 نگاه کنی، دقیقش رو بگی؟
مرسی
من واسته دسته 360 چه باتری بگیرم که هم به صرفه باشه و هم
قیمتش خوب باشه . اصلا شما واسه دسته از چه باتری استفاده میکنید
xbox360 رو با چی به tv وصل کردی؟ اگه با hdmi باشه نداره این گزینه رو تو displayمیثم جان، واسه من رو هم که خودت زحمتش رو کشیدی!
من گزینه ای واسه تغییر این 60 ندیدم!
میشه 1 نگاه کنی، دقیقش رو بگی؟
مرسی
خودم کابل HDMI ی خودمو دادم به داداشم فعلا نمیتونم xbox360 رو روشن کنم. و دقیق بگم.
میگم بهتر اون اروری که میده رو ازش یه عکس بگیری ببینیم دقیق چی میگه.
سلام. انیژایز بگیر عالیه.من واسته دسته 360 چه باتری بگیرم که هم به صرفه باشه و هم
قیمتش خوب باشه . اصلا شما واسه دسته از چه باتری استفاده میکنید
من برای بار اول وصل میشم تو ثبت نامش ایمیل hotmail میدم میگه با LIVE بده بهش میدم میگه رمز یا ایمیل اشتباه اصلا یک هفته اسیرم کرده درست نمیشه یکی نیست برای ما درست کنه![]()
شما یه کار کن.من برای بار اول وصل میشم تو ثبت نامش ایمیل hotmail میدم میگه با LIVE بده بهش میدم میگه رمز یا ایمیل اشتباه اصلا یک هفته اسیرم کرده درست نمیشه یکی نیست برای ما درست کنه![]()
یه اکانت live بساز تو و کشورم ایران نذار بعد برید برای ثبت نام live xbox به احتمال زیاد مشکل حل میشه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)