دوست من شما محبت کن یک اسکرین شات از دانلود با دانلود منیجر بگذار این ده و بیست ها هیچ ارزشی ندارند
دوست من شما محبت کن یک اسکرین شات از دانلود با دانلود منیجر بگذار این ده و بیست ها هیچ ارزشی ندارند
اره مشکلی نداره
برا همین چند روز پیش کلا آنتن نداشت دکل آخر عباسی ؟
راستی این دکل تازگی ها شب ها خیلی کمبود دیتا پیدا میکنه !! به طوری که تایم اوت اصلا نمیزاره چیزی لود بشه ! از ساعت 10 به بعد باید بذاری کنار
حتی جوری شده که قبلا با LTE سرعت 30 مگ و بالا میشد گرفت ولی الان تو ساعات عادی با LTE فقط 4-5 مگابیت سرعت میده !
مهندس میشه بگید چرا اینترنت ایرانسل ۳جی و ۴جی ایلام اینقدر ضعیفه؟!
دوست عزیز.الان من چجوری بفهمم فعال شده.
وقتی 141*10 میزنم.انگار نه انگار .خبری از این بسته نیست. فقط حجم بسته 5 گیگ ماهانه ام را میزنم.
1: hajme kolle bastehaye internet:
4gb+0mb
shanbane:0
hadiye:0
برای نمایش بسته ها کد *555*1*4# رو بزنید. بعد شماره 2 . من مشکلی ندارم . ساعت 5 صبح که ده گیگ میخواد تموم شه دوباره طرح رو میزنم و وقتی حجم قبلی تموم میشه میره روی بسته بعدی. هرچی حجم هم باقی موند رو فردا شب میشه استفاده کرد.
ساعت 6 تا 12 هم 5 گیگ دارم که اونم خودکار بعد از ساعت 6 میره روی بسته.
پست اشتباه پاک شود لطفا
Sent from my LG-D690 using Tapatalk
سلام آقا رضا شهر یزد ایرانسل نسبتا از نظر پوشش و سرعت 3G و 4G خوب عملکرده و تقریبا 70% شهر پوشش داره اما یه قسمت سمت دانشگاه امام جواد به نظرم نقطه کوره که حتی 3G هم نداره و نت اونجا G و E هست این داره حالیکه اطراف دانشگاه پوشش 3G و 4G وجود داره
یه چندباری هم به امور مشترکین زنگ زدم ولی فایده نداشت و گفتن دار حال پیگیرین!
آدرس دانشگاه:یزد- میدان جانباز(اطلسی)-بلوار شهیدان اشرف- خیابان امام جواد-موسسه آموزش عالی امام جواد
آیا شما می تونین پیگیری کنین با تشکر![]()
سلام آقا رضا
من چندین بار از شما سوال کردم و شما فرمودید تیکت گذاشتید برای پیگیری، ولی تاکنون هیچ کاری انجام نشده. من حتی به خود ایرانسل هم اعلام کردم و گفتند ارسال کردیم به بخش شبکه ولی تاکنون هیچ اقدامی نشده است و سایت محل ما هنوز GSM است و ارتقاء پیدا نکرده است.
تهران، شهران، فلکه دوم، خ یکم، نبش کوچه نصیری، سایت بالای پاساژ سامان
ممنون می شوم به من اطلاع دهید که آیا این سایت به نسل سوم و یا چهارم ارتقاء پیدا میکند و چه زمانی این کار انجام خواهد شد !؟
- - - Updated - - -
سلام آقا رضا
من چندین بار از شما سوال کردم و شما فرمودید تیکت گذاشتید برای پیگیری، ولی تاکنون هیچ کاری انجام نشده. من حتی به خود ایرانسل هم اعلام کردم و گفتند ارسال کردیم به بخش شبکه ولی تاکنون هیچ اقدامی نشده است و سایت محل ما هنوز GSM است و ارتقاء پیدا نکرده است.
تهران، شهران، فلکه دوم، خ یکم، نبش کوچه نصیری، سایت بالای پاساژ سامان
ممنون می شوم به من اطلاع دهید که آیا این سایت به نسل سوم و یا چهارم ارتقاء پیدا میکند و چه زمانی این کار انجام خواهد شد !؟
سوال : این بسته های روزانه 6 تا 12 ظهر رو میشه توی یک روز چند مرتبه فعال کرد ؟
من ساعت 6 که فعال کنم تا 8 تقریبا 5 گیگش تمومه.یعنی 4 ساعت هنوز فرصت دارم.اگر بعد از اتمام همون موقع یه دونه دیگه 6 تا 12 فعال کنم توی 4 ساعت باقی مونده میشه استفاده کرد ؟؟
سوال دوم : این بسته ها 24 ساعته هست یا تا آخر همان روز ؟؟
یهنی الان من بسته ساعت 6 تا 12 رو فعال کنم.ولی ساعت 11 فعال کنم و تا 12 مثلا 2 گیگ رو استفاده کنم.وقتی از ساعت 12 ظهر رد بشیم بسته هم میپره یا تا ساعت 11 ظهر فردا هنوز فرصت هست و وقتی ساعت 6 صبح فردا بشه میشه از بقیه 3 گیگ استفاده کرد ؟؟
ممنونم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)