تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1628 از 3017 اولاول ... 628112815281578161816241625162616271628162916301631163216381678172821282628 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,271 به 16,280 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

وبلاخره ما رو یکاری کردن که بی اینترنت شیم الان هم با سرعت پایین همراه اول نسل دوم اومدم پیغام گذاشتم واقعا جای تاسف داره
    تا زمانی که سرویس نامحدود رو برنگردوننددیگه نت نخواهم گرفت سرویس حجمی= دزدی بزرگ سیستم پارتاک هم که همش حجم خوری میکنه خودمون بهشون پروبال دادیم الان دارن روی سرمون خراب میشن هرکاری میخوانن میکنن باهامون ....

2. این کاربر از mehdi244 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

نمی دونم چرا وقتی منطقی در مورد چیزی صحبت میشه یکسری از افراد به خودشون اجازه میدن بیان اینجا و به بقیه توهین کنن .اگر از نظر شما پارس به خاطر این که پهنای باندش تا 16 مگ بازه بهترین هست تا به حال به این موضوع اندیشیدید که چرا خیلی ها به خاطر داشتن پینگ پایین به سمت مخابرات کوچ می کنن ؟ ایا پارس در تمام ساعات شبانه روز اینترنت 16 مگابیتی را بدون نوسان در اختیار شما می گذارد ؟ اگر این چنین است حتما لازمه که از این اینترنت پرسرعت و ماورائطبیعه چند تست در این تاپیک گذاشته بشه تا بقیه هم بدونن که پارس بهترین سرویس دهنده هست چون دیگر دلیلی برای استفاده از اینترنت کم سرعت و گران مخابرات وجود ندارد ..وقتی ارائه یک سریس باعث افت کیفیت سایر سرویس ها و فشار بر روی شبکه بشه شرایط ایجاب میکنه که اون سرویس ها حذف بشن .فراموش نکنید که شما سرویس دهنده رو انتخاب میکنید نه سرویس دهنده شما رو .پس اگر از سرویس دهنده ناراضی هستید نبابد سرویس بگیرید .لابد از مخابرات انتظار دارید سرویس 1مگابیتی رو روی 50 مگ بزاره و با 10 گیگ ترافیک اولیه و 6 ساعت شبانه رایگان و پینگ پایین اون رو به قیمت 10000 تومان به شما بفروشه ؟ انتظار کاربرای مخابرات هم شده دانلود مفت و مجانی با سرعت بسیار بالا و در عوض پرداخت هزینه اندک برای آن .توی هر صفحه از این تاپیک حداقل یک پست در مورد دانلود با سرعت 1 مگابایت در ساعت رایگان زده شده وروز به روز هم صحبت از سرعت های بالاتر و انتظارات نابه جا از مخابرات میشه .ازاد نگذاشن پهنای باند بیش از مقدار خریداری شده و تنوع در ارائه سرویس ها یا حذف سرویس های نامحدود بی کیفیتی محسوب میشه ؟ از نظر شما معنای کیفیت ، ارایه سرویس نامحدود یا ازاد گذاشتن پهنای باند کاربر هست ؟ اگر پارتاک برای حجم خوری از کاربران راه اندازی شده پس چرا بعضی از دوستان میان و میگن که با راه اندازی پارتاک حجم خوری کمتر شده ؟ احتمالا اینها هم کارمند مخابرات هستن .قبلا در مورد این موضوع بحث شده و دلیلی نداره ادامه بدم .
    مخابرات هر استان هم با توجه به شرایط موجود سیاست های مربوط به خودش رو داره و قرار نیست مخابرات همه استان ها مثل هم باشن .بسیار خوب اگر از نظر شما مخابرات سرویس های بی کیفیت رو دوبل و سوبل در پاچه مشتری می کنه پس چرا تخلیه نمی کنید ؟شما مجبور نیستید از مخابرات سرویس بگیرید می تونید برید سراغ سرویس دهنده های پرسرعت و ارزان قیمت شاید اونها بهترین اینترنت رو به صورت رایگان در اختیار شما گذاشتن.

4. 5 کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

والا منم نمیدونم چی بگم .من خداییش خیلی از مخابرات شاکی بودم الانم هستم اما نمیدونم چی شد وقتی اومدم منزل جدید و امکان خرید از هر شرکتی رو داشتم بازم رفتم سراغ مخابرات .شاید حق با شما باشه اما حذف شبانه چی که معلوم نیست شبانه هست یا نیست و بدون اطاغ کاربر حذف میکنن اون بی کیفیتی محسوب نمیشه ؟

6. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه akharen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    زادگاه قیصر

پيش فرض

بچه ها یعنی معلوم نیست مخابرات شبانه داره یا نه؟؟؟ من زده اکانت شما در لیست جمع آوری بنظرتون میتونم اشتراک جدید بگیرم چون 3ماه نگرفته بود از شرکت پیشگامان گرفته بودم با یه خط دیگه 128 نامحدود به خاطر اینکه سرعت باز شدن صفحات کند شده مجبورم دوباره برگردم مخابرات

پروفشنال S.A.M.S.U.N.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

ممنون از جواب ! اول از همه پینگ مخابرات واقعا خوبه در ایران البته و بر منکرش لعنت ! ولی یه مشکل وجود داره ! جمله شما کامل نیست ! شما میفرمایید نبود سرویس نامحدود یک ایراد نیست برای ISP ولی اطلاع دارید در سال 1393 هستیم و فقط سرویس محدود هم خیلی عجیب هست !!! اصلا مقایسه با سایر استان ها به کنار من دارم میگم نسبت به سال قبل خود مخابرات هم پسرفت داشته ، سال قبل همین سرویس های نامحدود رو به همراه محدود ارائه میداد ! الان فقط سرویس 5 و 10 مگ اضافه شده بود که اون هم حذف شده و فقط همون تعرفه های مال 3 سال پیش موجوده !! وقتی یک سرویس حذف میشه و جایگزین نداره میشه افت کیفیت دیگه !!! بازم تاکید می کنم هیچ کس توقع نت چند ده مگابایتی از مخابرات نداره و اگر منصفانه نگاه بشه همه به بازگشت سرویس های نامحدود با قیمت قبلی راضی هستن و اصلا هم سرعتی بیشتر از پهنای باند خریداری شده طلب نمی کنن ! مشکل اینجاست شما اصلا قبول ندارید که نت محدود اونم فقط با 4 ساعت تایم رایگان ولو هر چقدر هم که سرعت داشته باشه برای بیشتر کاربرها صرفه نداره و گرنه قانع ترین بچه ها همین بچه های خوزستانی هستن با این امکانات ضعیف ...

9. 2 کاربر از S.A.M.S.U.N.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ehsan ZD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

اگر از نظر شما مخابرات سرویس های بی کیفیت رو دوبل و سوبل در پاچه مشتری می کنه پس چرا تخلیه نمی کنید ؟شما مجبور نیستید از مخابرات سرویس بگیرید می تونید برید سراغ سرویس دهنده های پرسرعت و ارزان قیمت شاید اونها بهترین اینترنت رو به صورت رایگان در اختیار شما گذاشتن.
    کجا بریم ؟ هرجا میخوام برم میگن تا سه چهار ماه دیگه پورت خالی نداریم !!!! خود مخابرات هم که خیلی لفتش میده تا تخلیه کنه واسمون! گیر افتادیم بخدا.. وگرنه علاقه ای به مخابراتتون نداریم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بچه ها یعنی معلوم نیست مخابرات شبانه داره یا نه؟؟؟ من زده اکانت شما در لیست جمع آوری بنظرتون میتونم اشتراک جدید بگیرم چون 3ماه نگرفته بود از شرکت پیشگامان گرفته بودم با یه خط دیگه 128 نامحدود به خاطر اینکه سرعت باز شدن صفحات کند شده مجبورم دوباره برگردم مخابرات
    شبانه داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

مخابرات فقط سال اول خوب بودش سال دوم باتوجه به افزایش تعداد افراد و کمبود کاهش باند هزاران مشکل براش پیش اومد یا کلا قطع بود یا قطع و وصلی داشت یا سرعتش داغون یا پشتیبانی جواب توی قرارداد نوشته شده 99 درصد اپ به نظر شما چند درصد اپ هستش؟؟ هزینه ای تعرفه هاش نسبت به شرکت های دیگه چه تفاوتی دارن؟؟فقط سال اول نت مخابرات خوب بود بقیه سال ها دیگه داغون اینم اخرعاقبت کارش اقا من شاکی یه نظر سنجی بزارید چند درصد راضی هستن ؟؟/

پروفشنال nima_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

در حال حاضز نت قطع هستش

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

یعنی چی؟؟؟؟ الان میبینم یهو SNR اومده پایین و کیفیت خطم خراب شده !×!!!

15. این کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •