تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1628 از 1746 اولاول ... 6281128152815781618162416251626162716281629163016311632163816781728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,271 به 16,280 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANT3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان فکر کنم این مشکلی که تازه به وجود اماده و لول کلا بالا نمیاد اساسی باشه و خیلی اذیت کنه ...
    الان زنگ زدم isp میگن 2 روزه که فیلترینگ هوشمند وارد فازه 2 شده و اکثر برنامه ها فیلتر و دچار اختلال شدن ..
    میگفت فعلا به این صورت که چند ساعت کار میکنه این سیستم و چند ساعت غیر فعال ....
    این اقای وزیر میگه که ایران زیرساخت مداره و کلی باید هزینه و کار بشه تا اینترنت خوب داشته باشیم در حالی که ومن مطمئنم هزینه ای که دادن به این سیستم فیلترینگ هوشمند که از کره گرفتن میدادن به کره جنوبی نتی هم رده کره داشتیم ....
    کره شمالی یک کشور دیکتاتوری هستش نمیدونم رو دولتی که همچین سیستمی رو که ساخته شده برای سرکوب و کنترل با هزینه بسیار بالا از جیب بیت المال خریداری میکنه برای سرکوب و ازار اذیت همون مردم چی باید گزاشت !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

پینگ من با 8.8.8.8 همین الان یه هویی!!!
    Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=106ms TTL=43
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=162ms TTL=43
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=105ms TTL=43
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=139ms TTL=43
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=116ms TTL=43
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=108ms TTL=43

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

طرحی در دست ساخت داریم بزودی رو نمایی میکنیم منتظر سایت جدید ما باشید با کلی امکانات و سوپرایز برای LoL باز ها ایرانی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

طرحی در دست ساخت داریم بزودی رو نمایی میکنیم منتظر سایت جدید ما باشید با کلی امکانات و سوپرایز برای LoL باز ها ایرانی
    این طرح در باره چی هست؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سیستم جست و جو هم تیمی یعنی شما از بین اعضای سایت و افرادی که داخل سایت به دنبال تیم هستند بازیکنی را که مد نظر تیمیتون و خودتون هست رو انتخاب میکنید و با هم تیم تشکیل میدهید + ما قصد داریم مسابقات انفرادی برگزار کنیم + مسابقات هم داریم که شما میتونید به صورت انفرادی ثبت نام کنید و بعد در داخل تیمی قرار خواهید گرفت .
    نمونه فعلی رو میتونید در این سایت ما تماشا کنید ولی بزودی فعال و حرفه ای تر میشود

سیستم جست و جوی هم تیمی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت CarryPotter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

بچه ها امروز من هرچی برنامه آنلاین دارم دیگه بدون فیـلتر شکن باز نمیشن! چیکار باید بکنم کسی میدونه؟

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

مشکل سراسری پیدا کرده اینترنت
    دوباره بریم کمپین را بندازیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سیستم جست و جو هم تیمی یعنی شما از بین اعضای سایت و افرادی که داخل سایت به دنبال تیم هستند بازیکنی را که مد نظر تیمیتون و خودتون هست رو انتخاب میکنید و با هم تیم تشکیل میدهید + ما قصد داریم مسابقات انفرادی برگزار کنیم + مسابقات هم داریم که شما میتونید به صورت انفرادی ثبت نام کنید و بعد در داخل تیمی قرار خواهید گرفت .
    نمونه فعلی رو میتونید در این سایت ما تماشا کنید ولی بزودی فعال و حرفه ای تر میشود

سیستم جست و جوی هم تیمی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چه خوب
    فقط سوالی که دارم این که مثلا یه نفر به صورت انفرادی ثبت نام میکنه و در یک تیم قرار میگیره بعد به علت عملکرد ضعیف اعضای تیمش بازی ها را میبازه در این صورت به کلی هذف میشه یا شما بازی فرد را هم بررسی میکنید؟ اگه داورانی خبره داشته باشید که با انالیز بازی افراد تعیین کنن که حذف بشه یا ادامه بده میتونید به راحتی 5 نفر برتر بین شرکت کنندگان را مشخص کنید و همین 5 نفر یه تیم قوی میشن اینجوری کسانی هم که تیم ندارند ولی از استعداد خوبی در بازی برخوردار هستند هم صاحب تیم میشن و هم استعدادشون به هدر نرفته و جا داره از شما بخاطر این طرح خوب تشکر کنم.
    و یه نظری که در باره سایت داشتم اینه که دسته بندی های سایت خیلی خوب هست و محیط راحتی را برای کاربران فراهم کرده ولی تجربه بهم نشون داده که رنگ پس زمینه سیاه برای سایت ها مناسب نیست اگه سایت های محبوب هم ببینید از این قانون مستثنا نیستند
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

خواهش میکنم از نظر و پیشنهاداتتون ما برنامه های زیادی برای حمایت از تیم های ایرانی داریم بزودی همه رو اعلام میکنیم با همکاری دوستان و مدیران ارشد سایت انشالله بزرگترین وبسایت در این زمینه راه اندازی میشه گفتم منتظر سایت جدید ما باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سیستم جست و جوی هم تیمی
    بازی انفرادی اصلا مشخص نمی کنه کسی خوبه یا نه
    چون مثلام من با انیه خوبم. بعد شما با ویکتور. کانتر سگی من. خوب معلومه این بازی رو احتمالا میبازم. بازی لول بازی تیمی هستش. باید ملت یک مدت 5 به 5 با هم بازی کنند. و بعد خودشون متوجه میشن که خوبه یا بده . پس تیم خوب بازی کن خوب ها رو برمیداره. بد ها هم با هم میفتن و یواش یواش در مقابل بازی کردن در برابر خوبها بازیشون خوب میشه

مثلا بازی دوتا. اون زمان که ما گیم نت میرفتیم من بازیم خوب بود. رفیقام تاحالا همچین بازی بازی نکرده بودند. بعد چون یار کم داشتیم از اینها استفاده میکردیم. یواش یواش بازی کردند بازیشون خوب شد
    منظور اینکه باید یک مدت بازی کن خوب و بد با هم بازی کنند تا سطح بازیشون بیاد بالا یواش بواش
    به اینکه با یک به یک که معلوم نمیشه
    بعد این بازی تیمی هستش. یعنی مثلا شاید این اقا تو کشتن خوب باشه ولی تو بازی تیمی برای خودش بره جنگل فارم کن موقع جنگ
    مثلا همین اقای کامرون دویل
    بنده خدا داشت بالا با گنک پلنک ترول می کرد. یک چند روزیه رو دنده تروله. بعد پایین هم مرگ فید میداد. کیت هم برای خودش بازی می کرد
    ولی به لطف خدا بازی رو بردیم =)) حالا چه ربطی به موضوع داشت نمیدونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •