تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1628 از 2365 اولاول ... 62811281528157816181624162516261627162816291630163116321638167817282128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,271 به 16,280 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

اوكي مرسي آقا امير.
    فرق آمپ مونو با 4 كانال چيه؟؟
    ماشين پرايد صندوق داره، باتريمم از همين باتري معمولياس نميدونم فك كنم 60 آمپره
    سلام
    امپ 4 کانال 4 تا خروحی داره برای 4 عدد باند (البته بریج کردن هم هست که دو خروجی رو ب یک خروجی تبدیل میکنه برای قدرت بیشتر)
    امپ مونو هم تک کاناله و برای ساب ووفر استفاده میشه . (فقط مخصوص ساب ووفر)

2. 2 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سیستم با پخش و اسپیکر تا 300 تومن برا 206 پیشنهاد میدید بهم ؟
    یه چیز معمولی می خوام فک کنم باید اسپیکر کواکسیال ببندم
    ممنون

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازم ممنئن بابت رانماييتون آقا حميد. اوكي پس بهتر از rs10vb نيست تو اين رنج قيمت؟فرقش با SQX10VB چيه؟؟ از چه كابلي بايد استفاده كنم؟؟ آقا حميد كجا ببرم برا نصب اصن كه درست نصب كنن و تنظيم كنن و بتونه اين 7056 رو تنظيم كنه دقيق؟؟ واينكه دو دلم برا خريد اين ساب! انگار اندازه قيمتش نميارزه نميدونم. جايي هست بشه شنيد صداشو ؟؟؟راستي آمپ چي بگيرم؟؟ براي اينكه باندا هم از آمپ بكشن بايد 4 كانال بگيرم درسته؟؟؟ يه چي كه كم نياره چي هست؟؟
    آقا حميد احتمال اينكه نتونم اينقدر هزينه كنمم هست ، ميشه نظرتونو درباره ي ساب
    Kenwood KSC-W1200 ميشه بفرماييد و اينكه چه آمپي براي اين ساب و باندا خوبه؟؟
    مرسي آقا حميد.
    سلام خواهش میکنم.
    SQX سریه بالاتر و کیفیتی هست.ضمنا تو مسابقات جهانی هم دارای مقام هست.نمیشه با RS مقایسه کرد.لول بالاتری داره.SQX12 دارای امتیاز و رتبه 1.1 یعنی بالاترین امتیاز هست.SQX10VB قیمت فروشش 1100 هست اگر اشتباه نکنم.
    در مورد کن وود 1200 به هیچ عنوان تو رده گلیدن نیست.در مورد شنید اگر تهران تشریف داشته باشید چرا میتونم هماهنگ کنم بشنید.اصلا تو خریدش شک نکن.تو باکس فابریکها اصلا پیشنهاد نمیکنم سمت پایونیر و کن وود بری.نه دقت دارن و نه کیفیت.بیس باید محکم،دقیق،بدون تاخیر،نزیدیک به سورس باشه.ساب نباید خارج بزنه.ول بزنه.خلاصه من جات بودم شک نمیکردم تو خریدش.
    در مورد آمپ هم با توجه به اینکه مونو ها گرون هستند یه 4 کانال برای ساب و اسپیکرتون کافیه.
    ضمنا قیمت باکس 1200 کن وود هم حدود 265 فکر کنم باشه.
    سلام دوستان
    یه سیستم با پخش و اسپیکر تا 300 تومن برا 206 پیشنهاد میدید بهم ؟
    یه چیز معمولی می خوام فک کنم باید اسپیکر کواکسیال ببندم
    ممنون
    پخش کن وود U2059 قیمت 220 تومن یا پایونیر X1750قیمت 230 تومن.اسپیکر هم پایونیر 6965s قیمت 120تومن

5. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir_Ariamehr2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام اول از همه همینجا ازآقا حمید معذرت بخوام که حرفشون رو گوش ندادم بخاطر فقدان پول رفتم و کنوود ایکس400 خریدم که فردا بدستم میرسه
    ولی مابقی اجناس یا دقیقا همونایی که حمید کفته رو خودم میخرم یا اینکه به خودشون زحمتش رو میدم به خودشون واسه تهیه کردنش
    حمید یه هارد اکسترنال 4 ترابایت داشرم که خراب شد و دادم گارانتی و کلا تعمیر نشد و تعویض شد که بلافاصله همونجوری آکبند میفروشمش
    حالا حمید با توجه به ایکس400 و JBL GTO938 چه آمپی باید بگیرم فعلا تا ذره ذره بعدش به جای باندهای موجود الانم قصد خرید 2 جفت CO6.9 دارم .
    (ولی نه الان حدودا 4 تا 6 ماه دیگه که پولام رو جمع کنم)

حالا با این توضیحات چه آمپلی بدردم میخوره که واسه آینده نخوام آمپ رو عوض کنم .
    راستی حمید جان فرق آمپلی استریو و مونو در چی هست؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام اول از همه همینجا ازآقا حمید معذرت بخوام که حرفشون رو گوش ندادم بخاطر فقدان پول رفتم و کنوود ایکس400 خریدم که فردا بدستم میرسه
    ولی مابقی اجناس یا دقیقا همونایی که حمید کفته رو خودم میخرم یا اینکه به خودشون زحمتش رو میدم به خودشون واسه تهیه کردنش
    حمید یه هارد اکسترنال 4 ترابایت داشرم که خراب شد و دادم گارانتی و کلا تعمیر نشد و تعویض شد که بلافاصله همونجوری آکبند میفروشمش
    حالا حمید با توجه به ایکس400 و JBL GTO938 چه آمپی باید بگیرم فعلا تا ذره ذره بعدش به جای باندهای موجود الانم قصد خرید 2 جفت CO6.9 دارم .
    (ولی نه الان حدودا 4 تا 6 ماه دیگه که پولام رو جمع کنم)

حالا با این توضیحات چه آمپلی بدردم میخوره که واسه آینده نخوام آمپ رو عوض کنم .
    راستی حمید جان فرق آمپلی استریو و مونو در چی هست؟
    سلام خواهش میکنم. اختیار داری به سلامتی و میمنت.
    اگر قصدت دو جفت COهست بهترین آمپ از خود گلیدن هست.من RS 100C4 رو پیشنهاد میکنم. حدود 1و خورده ای میشه (قبلا بوده) پس فعلا مستقیم ببندشون به پخش خیلی هم فشار نیار که دیستورت بشه.پولهات رو جمع کن و هر موقع بار گلیدن اومد خورد خورد تهیه میکنیم.الان اگر پول داری اکسسوری رو که گفتم تهیه کن. چون اونم خودش یه بار مالی هست و اینطوری فشار مالی کمتر میشه.
    در خدمتم.
    راستی پخش رو چند گرفتی؟کمتر از 310؟

8. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

حمید همون 312 که گفتم گرفتم و اینو نگفتم که نهایت هزینه که میتونم واسه آمپ داشته باشم 400 تا 500 هست
    آقا حمید اگه نخوام خرج آنچنانی کنم سقف بودجه رو واسه آمپ و باند و اکسسوری 1200 تا1400 در نظر دارم چون واقعا در توانم نیست خرجی بیش از این داشته باشم چون قسط و بدهکاری زیاد دارم
    خواسته ی من از سیستم کیفیت و بیس بالا هست و ذره ای با تیزی و تریبل هم نمیتونم کنار بیام

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

راستی فرق آمپ مونو و استریو چیه و کارایی هر کدوم رو هم بگید یه ذره از اکابر بیام بالاتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    سوالم اینه که اگر فیش هایی که وارد امپ می شن رو جدا کنیم،صدای باندا قطع می شه یا فقط ارتباط با امپ دیگه ندارد؟

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام
    میخواستم یه پخشpioneer 8350 دو سال کار کرده و سالم از آشنا بگیرم . حدودا چقدر میرزه و چه جور پخشی هست ؟ معمولی ؟ خوب یا خیلی خوب

مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام آقا حمید.
    میشه لطفا بفرمایید برای ساب 3003D4 پایونیر و باند 7158 چه آمپی باید بگیرم؟؟؟توان خروجیه سابه 600 واته.
    و یه سواله دیگه اینکه من دوتا ساب که دقیقا یه مدل بودن و یه آهنگ روش پخش میشد رو دیدم یکیشون قشنگ بیس نرم میزد و حرکتش موجی بود ولی اون یکی کمی خشک تر بود و حرکتش موجی نبود زیاد. میشه بفرمایید دلیلش چیه؟؟؟
    دلیلش تفاوت قدرته آمپه؟؟؟ یا تنظیماته پخش؟؟
    یه مسلمون پیدا شه جوابه مارو بده فردا برم واسه نصب.قاطی کردم بخدا اصن!
    راستی بجز آمپ و ساب نباید کاره دیگه ای بکنم که؟؟ و اینکه ساب باکس چه مدلی باید بگیرم براش؟؟؟
    مرسی از پاسخاتون پیشاپیش

Sent from my SM-N900 using Tapatalk 2
    Last edited by rezadc; 23-10-2014 at 01:24.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 56 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 56 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •