بستگی به سلیقه مصرف خودت داره . من راضی هستم . خدا شکر پول زیاد هستش ولی ارزش داره .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بستگی به سلیقه مصرف خودت داره . من راضی هستم . خدا شکر پول زیاد هستش ولی ارزش داره .
یه سوال فنی
واسه 1024 بعد از اینکه کپی کارت یا هرچی دیگه رو فرستادی بعد تونستی 1024 اینترنتی شارژ کنی ؟؟
یا باید حضوری پرداخت کرد ؟؟ (( فکر کنم یکی از دوستان به این نکته اشاره کرده بود که پشتیبانی گفته باید حضوری پرداخت کرد ))
آخه میترسم کپی بفرستم ولی نشه اینترنتی شارژ کرد
و این است اندیشه سبز خزر
![]()
نمیشه اینترنتی پرداخت کرد.
تماس میگیری کارت تائید میکنند .بعد شماره مشتری میدیند مبلغ اعلام می کنند شماره کارت و شماره حساب میدن پول واریز کردید تماس میگیرید دوباره فیش را فکس میکنید تا وصل کنند.
حال کردید شرکت صحاب نداره.فقط به خاطر یک باگ این مشکل ایجاد میشه.
برای بار بعد که تو سیستم ثبت شد دیگه مشکلی ندارید تا اینکه بخواید سرویس پایین تر بگیرید اگر سرویس پایین تر بگیرید ماه بعد بخواید بیاید سرویس بالاتر بگیرید همین اش و همین کاسه.
من هیچی جایی نفرستادم فقط همون نصاب امده بودش مدارک کپی کارت ملی گرفتش برد همین .
از همون روز اول هوا توی پانلم تا به الان هر سرعتی را که بخوام هستش میتونم تمدید کنم مشکلی نیستش .
راحت اینترنتی .
پس روز اول مدرک رو حضوری گرفت
الان کی حوصله داره بره حضوری پرداخت کنه![]()
اکنون شما نمی توانید به سرعت 2048 تغییر سرویس بدید داخل سیستم امتحان کنید بعد از انتخاب 2048 و زدن صفحه بعد اعلام میکند شما کارت ارسال نکردید.
سیستم نرم افزاری لرستان گیلان مازندارن خوزستان این مشکل وجود دارد . و بار ها در تایپک هاشون اعلام شده است.
آره بابا همون روز اول گرفتش تمام . همون روز اول هم 2048 حجمی تمدید کردم یکماهه .
بعدش نامحدود
دوست عزیز میشه به چند تا سوال بنده به صورت درست و کامل پاسخ بدید؟
شما چند تا خط adsl دارید؟
روز اول سرویس شما چه سرویسی بود ؟(یعنی چه سرویسی را خریداری کردید)
ماه دوم چه سرویسی را انتخاب کردید؟
اکنون از چه سرویسی در حال استفاده هستید؟
Last edited by jabarsink2000; 03-06-2013 at 21:52.
دوست عزیز بنده همون ماه اول سه ماهه 12 گیگ 2048 خریدم . جشنواره
بعدش بازم همون سرویس یک ماهه تمدید کردم .
این ماه هم 1024 نامحدود . همین .
انلاین هم پراخت میشه از طریق درگاه بانک ملت .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)