باشه عزیز برو بخواب
فکر نکنم امشب بشه کاری کرد
فردا صبح بفرست
شب به خیر
باشه عزیز برو بخواب
فکر نکنم امشب بشه کاری کرد
فردا صبح بفرست
شب به خیر
20k از هر کدوم فرستادم.
خوب حالا تو سیتر کن.
شاید بحثم با صفا ساعت ها طول بکشه.
داریم راجع به مسائل بسیار سیاسی و امنیتی تبادل نظر میکنیم.
این که 1 ساعت دیگه میرسه.
تا حالا لویالتی رو پایین نیاوردی؟
بیخیال باشه برای فردا.
Farm Koneed , ke niaz be resource az biroon nadashte basheed , FAAAAARRRRRRRRMMMMMMMMMMMMMM
بچه های این دوره زمونه نمیدونن فارم چیه.
گذشت اون زمانی که روزی 200k غارت میکردیم.
به خاطر حرف و حدیث هایی که سر تغییرات AS قبلی زدن سر Gifting Rule و خوب فشار زیادی که روی Admin های هر W به خاطر Ban کردن های بی مورد ( یا برعکس که بعضی از Cheater ها تونستن Admin ها رو بپیچونن) پیش اومد اینها اومدن یه راه گذاشتن واسه اونایی که Sitter بلند مدت می ذارن یا می خوان بازی رو ول کنن!
این هم اونه که شخص بره و support ticket بفرسته و بگه که ممکنه ویلیج های من رو سیتر Gifting کنه تا دیگه admin ها دارو نداره سیتر رو بی خودی نگردن تا یه proof یا مدرک پیدا کنن کنن که owner اصلی account ویلیج هاش رو واسه Sitter گذاشته.
خب من با 817 امتياز و 20 تا سربازو هيچ ترايب به درد بخوري چه طوري مي تونم اساسي كار كنم؟ من الان دارم فارم ميكنم اما فارم كردنم ويلجاي كوچيكه اونايي كه تازه كارن 116 امتيازيا هر دفعه هم 200 300 تا بيشتر نمياره!
اگه من جای تو بودم با 800P حداقل 100 تاLight cavalry داشتم... این طوری هم میزان اضافه Iron از بین می ره هم در طول تولید بخاطر مصرف کم Clay می تونی به upgrade ها برسی... باور کن خیلی جلو می یوفتی
من آهن زياد دارم تو 10، هركي ميخواد يه ميل به veiderflame بزنه
آقاي bab2c سلام، خوبي ايشالا؟
ببين پسر خوب، اين همه ايراني اينجا هست، من چاكر همشون هم هستم، هر چي بخوان اگه داشته باشم در اختيارشون ميذارم
ولي قضيه تو و R-Man و IRAN فرق ميكنه، شما عرضه ي دو كلمه مثله انسان صحبت كردن رو نداريد.
تو 11، Uldor، رييس MCD يه روستا كنارت گرفته بود، انصافا كم مونده بود از ترس اكانتت رو پاك كني. گفتي من بشم جاسوس تو تو MCD گفتم دليلي ندارم، توجيهم كن كه اين كار رو بكنم. شروع كردي به فحش دادن به Uldor و من، من هم ديدم انقدر باحالي، ترجيح دادم Block كنمت
R-Man و IRANهم اسم روستاهاشون ضايع بود، ازشون خواهش كردم عوض كنن، اونا هم شروع كردن به فحاشي، Block شون كردم.
اون دو تا رو به خاطر ميلاشئن و اسم روستاهاشون فرستادم واسه hoodoo كه الحمدلله BAN شدن، ميلاي تو رو هم هنوز دارم، اگه بخواي ميتونم اين كار رو باهات بكنم، ولي اون موقع ديدم، Rank خوبي داري دلم نيومد.
الان هم به Uldor گفتم مواظب باشه و بيشتر دقت كنه، فقط يادش انداختم كه تو يه Refugee هستي كه تا ديدي BloodHood نوبل شده و كار EGGS! تموم شده در رفتي اومدي MCD.
اقا مصطفي شما ميدوني اينايي كه از جنگ ميترسن و فقط به دنبال امتياز گرفتنن، چرا بازي ميكنن؟ يعني ميخوان رنك 1 باشن كه چي بشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)