تا بازگشت امیدرضا روانخواه هافبك سرعتى استقلال به مستطیل سبز چیزى باقى نمانده است. او بیشتر علاقمند است بازگشت دوباره اش به فوتبال در بازى دربى صورت بگیرد تا با گلزنى به پرسپولیس بتواند دوباره متولد شود.
• از وضعیت خودت بگو. شرایطت چطور است؟
- هر روز تحت نظر دكتر نوروزى به انجام تمرین مى پردازم. به گفته دكتر نوروزى بهبودى ام خیلى سریع طى شد تا بتوانم هر چه زودتر براى استقلال به میدان بروم.
• روزهاى سختى را سپرى كردى تا امروز دوباره در جمع استقلالى ها حاضر شدى؟
- دقیقاً همین طور است. براى یك فوتبالیست هیچ چیز بدتر از مصدومیت نیست. البته من آسیب دیدگى ام را روى حساب قسمت گذاشتم و هیچ وقت هم از این بابت ناراحت نشدم.
• اكثر فوتبالیست ها پس از طى كردن مصدومیت ۶ ماهه نمى توانند به آن بازیكن سابق تبدیل شوند. از این موضوع نمى ترسى؟
- نه، چون به خوبى از خودم شناخت دارم. مى دانم كه بیشتر از همیشه تمرین مى كنم تا عقب افتادگى ام را جبران كنم. همه مى دانند من مرد روزهاى سخت هستم و هیچ وقت ناامید نمى شوم. همیشه یاد گرفته ام به خدا توكل كنم. الان هم با توكل به خدا براى به میدان رفتن با پیراهن استقلال لحظه شمارى مى كنم. حتى بر این عقیده هستم كه مى توانم بهتر از گذشته فوتبال بازى كنم.
• دلیل اینكه قلعه نویى اینقدر روانخواه را قبول دارد چیست؟ اینكه امیر تو را مثل پسر خودش مى داند ؟
- قلعه نویى نسبت به من لطف دارند و من امیدوارم با بازگشتم بتوانم جواب خوبى هاى ایشان را بدهم. همیشه سعى كرده ام به نظر مربیانم احترام بگذارم و به دستورات آنها عمل كنم. هیچ وقت دوست ندارم به عنوان یك بازیكن بى انضباط و با حاشیه شناخته شوم. حاشیه در فوتبال من را اذیت مى كند، بنابراین تمام سعى و تلاشم بر این است تا بازیكن با اخلاقى باشم.
• براى بازى در دربى امیدوار هستى؟
- دوست دارم در دربى بازى كنم اما اگر این بازى در بهمن ماه برگزار شود نمى توانم براى استقلال به میدان بروم. گل زدن به پرسپولیس در دور رفت با تولد من در استقلال همراه شد. به همین دلیل علاقمندم در بازى دربى به میدان بروم و با گل زدن به پرسپولیس بازگشت خوبى داشته باشم. من مى خواهم دوباره متولد شوم.
• اگر دربى در بهمن ماه انجام بگیرد، امكان به میدان رفتن تو اصلاً وجود ندارد؟
- با توجه به اینكه دوران درمانم باید در طول ۶ ماه سپرى شود بهمن ماه نمى توانم براى استقلال به میدان بروم. اگر چه روند بهبودى ام را سریع طى كردم اما براى جلوگیرى از مصدومیت احتمالى و اطمینان از سلامتى اسفند ماه براى استقلال بازى مى كنم.
• حتماً براى رسیدن آن روز لحظه شمارى مى كنى؟
- دقیقاً همین طور است. من این چند ماه را تنها به شوق به میدان رفتن دوباره با پیراهن استقلال سپرى كردم. دوست دارم به محض به میدان رفتن براى استقلال اولین گلم را هم به ثمر برسانم تا ثابت كنم مصدومیت طولانى مدتم سبب افت من نشده است.
• استقلال این هفته مقابل صبا به میدان مى رود. پیش بینى ات از این بازى چیست؟
- این بازى هم مثل بقیه دیدارها فقط ۳ امتیاز دارد. با توجه به آمادگى كه از استقلال در بازى هاى گذشته دیدم، فكر مى كنم بچه هاى ما ۳ امتیاز این بازى را به حساب خود واریز كنند. هر چند كه نباید فراموش كرد صبا تیم خوب و خطرناكى است و واقعاً پیروزى بر این تیم به سادگى صورت نمى گیرد.
• فكر مى كنى كدام تیم قهرمان پایان فصل شود؟
- اگر استقلالى هم نبودم باز مى گفتم استقلال قهرمان مى شود. خوشبختانه تیم ما به نسبت سایر تیم ها از قدرت و توانایى بیشترى برخوردار است. من فكر مى كنم هیچ تیمى به جز استقلال پتانسیل قهرمانى را ندارد. البته در این بین تیم هاى ذوب آهن، سپاهان و پرسپولیس هم شانس قهرمانى را دارند.
منبع: ابرار ورزشی