پارس روی 16 مگ میبنده ! یک ساعتم تایم رایگانش بیشتره
پارس روی 16 مگ میبنده ! یک ساعتم تایم رایگانش بیشتره
ديونن
مودم عموم رو آوردم تست كنم لينكش مي رفت ، مودمش عيب نداشت رفتم ديدم پارس آنلاين براش روي 9 مگ بسته snr رو مي ديدم كه روي 1 هم مي اومد
سرويسش 128 حالا بايد برم زنگ بزنم پشتيباني شون بگم بذارن روي 1 يا 2 مگ
من ده مگ داشتم snr روی پونزده بود وتا بیست مگ هم میکشه اون یکی خط. واسه اونایی که مشکلی ندارن خیلی خوبه
Last edited by saminem; 07-10-2014 at 12:51.
مخابرات علاقه ای به حذف سرویس ها نداره .گاهی شرایط ایجاب می کنه که بعضی از سرویس ها حذف بشن.
داداش من مودمم d-link 2730u هست ولی نمیزار snr از 10 پایین بیاد به جاش دان اسرتیم رو کم میکنه من میخام دان استریم زیاد شه به جاش snr رو بیارم روی 6-7 میشه؟
بعد از دو ماه و نیم که منتظر موندیم تا آسیاتک پورت خالی فراهم بشه و نشد،اومدیم اکسین ثبتنام کردیم حالا اینم میگه پورت خالی نیست:-(
Sent from my MK16i
خودتون به این استدلال اعتقاد دارید ؟؟؟؟؟؟ !!!شرایط ایجاب می کنه پس که اینطور !!!!
مدام سرویس بذاره و بعد حذف کنه اسمش ایجاب شرایطه ؟؟؟؟؟ اسم این چیزی دیگه ای ( در این جا قابل بیان نیست ) هست نه طوری که شما بیان می کنید ! سوال این هست چرا شرایط هیچ وقت ایجاب نمی کنه گوش شیطون کر احیانا سرویس های بهتری گذاشته بشه واسه کاربرا و همیشه برعکس روند سایر استان ها که هیچ حتی نسبت به سال های قبل خودش هم افت داشته باشه و روند معکوس ...
شرایط ایجاب می کنه لابد ...
بله ظاهرا شرایط ایجاب میکنه که مخابرات سرویس های مزخرف و بی کیفیتش رو دوبل و سوبل تو پاچه مشتری هاش بکنه.
چیه باز بهتون برخورد؟
البته مواجب بگیر مخابرات بودن تعصب الکی هم میاره !!!!!
دوستان خواهشا منطقی برخورد کنید و توهین نکنید ! بنده مودبانه جواب دادم ! ایشون دخالتی در سیاست های مخابرات ندارن که گناهی به گردنشون باشه ! مراعات کنید لطفا ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)