این چند روز که قطعی زیاده همیشه در طول روز کانکت باش بعد اگه از طرف مخابرت قطع بشه شما بازم کانکت خواهی بود. من همیشه این کارو میکنم
این چند روز که قطعی زیاده همیشه در طول روز کانکت باش بعد اگه از طرف مخابرت قطع بشه شما بازم کانکت خواهی بود. من همیشه این کارو میکنم
Last edited by ghnjfg; 19-07-2015 at 22:53.
سلام
ممنون از جوابتون.
به فیبر نوری هم خدمات میدن؟
باتشکر
خواهش می کنم،باید از شرکت بپرسید.
مــمــنــون
رفقا کشف جدید
اگه از مخابرات قطع بشه بعضیا کانکت باقی می مونن![]()
Last edited by HardwareMaster; 20-07-2015 at 08:48. دليل: فکر کنم فعلا کافیش باشه
طرح کمپینی، چیزی ندادن هنوز؟
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk
بنده ازدوستانی که ازمن دلخور شدن بابت قضیه شبانه عدرمی خوام درسته حق باشماست این قضیه داره گویا شروع می شه تو تاپیک مخابرات اذربایجان برای کاربراش پیامی که گفتید اومده واگه این جورباشه که به سرعت فراگیرمی شه ازاون ور ایرانسل هم تمام بسته خوب شبانه رو برداشته عملا فکرکنم همشون باهم هماهنگ شدن برای چاپیدن بیشتر ملت
پس با این اوصاف دیگه منتظر کمپین هم نمی توان بود
ببین مخابرات توی استانهای مختلف سیاستهای یکسانی در قبال شبانه ی رایگان نداره! چند ص قبل از یک فروم دیگه گفتم که کاربری سرویس 10 مگ داشت اما شبانه رسما محدود شده بود!
بله فعلا مخابرات خراسان اینکار رو نکرده اما بعید نیست. مدتیه به زیرساخت رگولاتوری و خود وزیر بابت کمبود پهنای باند انتقاد بالا گرفته گرچه اینا انکار میکنن و کمبود رو فقط به بازه ی شبانه نسبت میدن
محتوای مخفی: اینم پاسخ وزیر
تا از چیزی اطلاع ندارید بهتره نظری ندید و بگید شایعه هست تا دلخوری پیش نیاد.
من اولین نفری بودم که این خبر 50درصد پولی شدن شبانه مخابرات در بعضی جاها رو اینجا اطلاع رسانی کردم تا دوستان درجریان باشن اما عوض تشکر این کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینو شایعه خوند البته جوابشم گرفت در همین چند صفحه پیش . سایر بحث ها هم راجع به درتنگنا قرار گرفتن مخابرات و دلیل انجام اینکارش انجام شد
Last edited by ++M; 20-07-2015 at 20:59.
کمبود پهنای باند اینترنت دارن اونوقت میخوان پهنای باند شبکه ی ملی اطلاعات رو افزایش بدن
البته بخشی از این تصمیم بخاطر فشار نماینده های مجلسه (امثال نصرالله پژمانفر که نماینده ی مشهد هم هست!!!!) که چند ص قبل بحثش رو کردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)