صبح فردا اعزامیم
.
..... و دیگر هیچ![]()
صبح فردا اعزامیم
.
..... و دیگر هیچ![]()
کجا افتادی؟ من نیشابور افتادم![]()
من بچه تبریزم
خودِ تبریز افتادم نیروی انتظامی
تو هم حتما نیشابوری هستی
شما خودت آجا آج هستی ؟ آجا آج همون ستاد مشترک هست؟
تقسیم من هم آجا - آج افتاده با مدرک مخابرات افتادم رسته رایانه امور کامپیوتر
در برگه امریه آدرس نزده کجا باید خودم رو معرفی کنم؟
علائم نیرو زمینی رو باید از لباس جدا کنم ؟ رسته پیاده هم رو هم با رسته کامپیوتر عوض کنم؟
Last edited by IranArmy; 21-06-2013 at 16:11.
دوستان من هفته پیش درخواست تغییر تاریخ اعزام دادم
چهارشنبه جوابش نیومده بود پنج شنبه هم مشکل واسم پیش اومد نتونستم برم +10
از خود سایت نظام وظیفه نمیشه پیگیری کرد که ایا با تغییر تاریخ موافقت شده یا نه ؟؟؟؟
===========================================
بعدش نوشته 7 صبح خودتون رو سمنان میدان استاندارد معرفی کنید البته تا اونجایی فهمیدم پدافند سمنان 40 کیلومتر از سمنان دورتره و اصولا خودشون میبرنمون
حالا اگه من 8 برم (اخه قبلش برم +10 شاید عوض شده بود تاریخ اعزامم) مشکلی نداره که ؟؟؟؟ سریع که اعزام نمیکنن ؟؟؟کلا کسایی که تجربه دارن و رفتن چه قدر الافی داره اونجا ؟؟؟؟
Last edited by hamed999; 21-06-2013 at 16:33.
سلام؛
قابل توجه دوستي كه براي من پيام فرسته بود كه جهرم افتاده و ساير دوستان:
انشاءالله به سلامتي بريد.
دم در پادگان كه ميرسي بايد كچل كرده باشي، وگرنه ميفرستن داخل شهر ميگن برو كچل كن و بيا. ما كه رفتيم چند تا از بچهها اينجوري بودند.
موزر هم بچهها آورده بودند ولي نه همون اول. بعد از مرخصيها فكر كنم.
در مورد اين كه چيا ببري، بستگي داره به خودت، من خيلي چيزها بردم، هيچي هم به دردم نخورد. فقط خوراكيها به دردم خورد. البته وسائل شخصي هم ببري بد نيست، ولي معمولاً چيزهاي واجب را ميدن. حوله، مسواك و خمير دندان، شامپو، شورت و زيرپوش، لباس، جوراب، كش گتر، واكس همهش را ميدن. ولي اگه ميتوني وسائل نظافت شخصي مثل ژيلت، صابون خميري و اينها هم ببر با خودت.
هفته اول مرخصي نميدن، ولي هفتههاي بعد را ديگه مرخصي ميدن. مشكل اصلي اونجا اينه كه هوا خيلي گرمه. ولي معمولاً فرماندهها خوب هستند. هفته اول و دوم سختگيري زياد ميكنند، هفتههاي بعدي خوب ميشه. ماه رمضون هم احتمالاً براتون هتل ميشه. اگه معاف از رزم باشي هم كه خيلي بهت حال ميده، رژه و اينها نبايد بري.
راستي، اونجا كمد نداره، هر چي داري بايد بچپوني تو ساك انفرادي كه بهت ميدن. وسائل نوك تيز هم نبايد هيچي همراهت باشه.
از هفته دوم به بعد هم همهچيز مياد دستت.
خبر خوب هم اين كه اونجا براي هر گردان يه بوفه داره كه معمولاً خوراكيهاي مختلفي توش پيدا ميشه.
يه ساندويچي هم داره نزديك دفتر برنامهريزي كه همبرگر داره و كوكتل.
يا علي... موفق باشي...
سرباز معاف از رزم دقیقا معاف از رژه ، حمل اسلحه و خیلی چیز های دیگست
ولی اونچیزی که من دیدم ، در نیروی انتظامی (حداقل مرکز آموزش مالک اشتر اینطوره) یه گردان جداگانه برای همه معاف از رزم ها هست که بهشون سخت نمیگیرن و کاری به کارشون ندارن ،
ولی تو ارتش اصلا انگار نه انگار ، عین سربازای دیگه هستن ، خیلی سیریش بشی که آقا من معاف از رزمم شاید از رژه صبحگاه هفتگی معاف بشی (تازه اونم برای این که نظم رژه رو بهم ندی)
یه بنده خدایی رو دیدم که رگ عصبی چشم ضعیف بود نمره چشمش 9 بود و معاف از رزم شده بود ، اینقدر رژه رفت و پا کوبید نمره چشمش شد 10.5 و معاف دائم شد![]()
دوست عزیز به نظر من بهترین کار واسه شما اینه که خودت بری دم نظام وظیفه و یه نفرو بفرستی بره +10 واست بپرسه جوابشو بیاد بهت بگه یا با شماره 09680 تماس بگیره به اپراتور نظام وظیفه وصل کنه و بپرسه تاریخ اعزامتون چه تاریخیه. ولی فکر نمیکنم ساعت 8 هم برید مشکلی پیش بیاد/ شما اگه با درخواستتون موافقت شده باشه همون مسئول نظام وظیفه متوجه میشه که شما اعزامی 1/4 نیستید میتونید ازشون بپرسید/ موفق باشید
توی سپاه بله کمترین درجه رو میدن
تو پادگان آموزشی ما (سپاه) معاف از رزم از این موارد معاف بود ( ورزش و تربیت بدنی, اردو, رژه, پیاده روی,میدون تیر,پرش از خودرو,رزم شبانه,صبحگاه در صورت وجود رژه و از ماه دوم هم اسلحه رو ازشون به کل گرفتن)
آقایون مرکز پیاده شیراز چطوره؟ دوره کد خوردم اونجا...
هم اکنون 33 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 33 مهمان)