سلام
وسط بازی کامپوترم ریست شد بعدش هر کاری میکنم کلاینت باز نمیشه !
هلپ می !
سلام
وسط بازی کامپوترم ریست شد بعدش هر کاری میکنم کلاینت باز نمیشه !
هلپ می !
من امروز صبح ت الان اینطور بود خودش درست شد
منم از صبح با چیز شکن ... همه جوره امتحان کردم نشد solutions پاک کردم فرقی نکرد
![]()
بدلیل تغییرات و مشکلات در پورتکال های بازی و کاهش سرعت اینترنت در ایران مشکل متصل شدن به بازی ها و کلاینت ها و همچنین بعضی از App ها مانند تلگرام به وجود آمده است . که شما دوستان عزیز با اررور نداشتن اینترنت و یا فایروال رو به رو میشوید .
جالب بودبه بهشت نمیروم اگر در آنجا اینترنت نباشد...![]()
اسامی تیم ملی ایران در بازی League of Legends
بعد از برگزاری مسابقات به صورت فشرده در یک روز تیم های اول تا سوم مسابقات مشخص شده اند اسامی تیم های اول و دوم را در لینک زیر میتوانید مشاهده کنید :
تیم ملی ایران که بزودی عازم کره جنوبی خواهد شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
اسامی تیم ملی ایران در بازی League of Legends
بعد از برگزاری مسابقات به صورت فشرده در یک روز تیم های اول تا سوم مسابقات مشخص شده اند اسامی تیم های اول و دوم را در لینک زیر میتوانید مشاهده کنید :
تیم ملی ایران که بزودی عازم کره جنوبی خواهد شد
http://irlol.ir/index.php/622-iran-national-team-league-of-legends
دوست عزیز تیم ایران بخواد بره کره امادشون کنید اونجا نت کره رو دیدن پس نیوفتن![]()
فکر کنم چند روز اونجا حس غریبی داشته باشن
بلاخره دارن از کشوری میرن اونجا که مثل الان کلا لول باز نمبشه دیگه از لگ اینا حرفی نمیزنم
راستی ماها که تیم نداریم و solo پلی میکنم چی هیچ فرصتی نذاشتید برای ما ... اکثر اینا که شرکت کردن رفیق بودن و تیم زدن وبعضی هاشون بخاطر مهارت تیمی بالا اومدن در صورتی که شما دنبال مهارت فردی افراد هستید تا یک تیم نماینده و منتخب اعزام کنید .
این مسابقات چه جوری هست؟حتما باید تیم داشته باشی؟
برای کسی که تنها پلی میده و تیم نداره فرصتی هست که خودشا نشون بده؟
ممنون میشم در این باره توضیح بدید
تیم منتخب که نه خیر چون فرصت این کار رو نداشتیم ولی برای سال آینده برنامه ریزی کردیم تیم منتخبی اعزام کنیم ، شما میتونید با تشکیل تیم به راحتی در مسابقات شرکت کنید ...
مطمئنا افراد زیادی هستند که solo پلی میدن و توانایی تشکیل تیم را ندارند ولی توانایی هاشون خیلی بیشتر از اعضای تیم های دیگه هست اکه میشد برای این جور افراد طرحی بزارید خیلی خوب میشد
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)