تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1627 از 2199 اولاول ... 62711271527157716171623162416251626162716281629163016311637167717272127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,261 به 16,270 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فعلا اهواز و خیلی جاهای دیگه در دست تعمیره. مودم های رومیزی افت سیگنال دارند وای به حال مودم شما که انتن دهیش ضعیف تر هم هست.

کلا تا الان ازش راضی هستی؟ وضعیت انتن دهیش تو نواحی مختلف شهر چطوره؟ کار ادم رو راه میندازه؟
    درود
    فکر ميکنم به خاطر گرماي هوا آنتن هاشون قاطي کردند
    خوبه راضيم کلا تو تمام نواحي تحت پوشش تو نقشه جواب ميده فقط بايد توي ساختمون جاي مناسبي براش پيدا کني
    باطريش نبايد روي دستگاه بمونه والا خراب ميشه و باد ميکنه.

2. این کاربر از MicroSystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض ظاهر شدن نشانه های بهبود شبکه وایمکس مبین نت در اهواز

یکی از دلایل من برای انتخاب مبین نت مثل اکثر دوستان قابلیت جابجایی اون بود. منم بخاطر اینکه بین خونه خودمون و شهرک نفت اهواز جابچا می شدم تصمیم گرفتم از این قابلیت مبین نت رو استفاده کنم

ولی خیلی زود متوجه شدم که شهرک نفت مخصوصا انتهای اون اصلا سیگنال نداره. بعد از یک سال و با توجه به اینکه قرار بود تغییراتی در کیفیت مبین نت تو اهواز شاهد باشیم تصمیم گرفتم

امروز مودم رو با خودم بیارم و دوباره تست کنم که در کمال تعجب دیدم مشکل این قسمت شهر رفع شده. قدرت سیگنال هم خیلی خوبه انگار از بقیه جاها زدن اینجا اضافه کردن.

احتمال میدم دوستان تا کوی نفت هم سیگنال داشته باشند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پ.ن: معلومه هنوز شبکه مشکل داره. اسپیدتست مکان من رو کشور اسلواکی نشون میده. isp رو هم که خودتون می بینید.
    Last edited by arash59b; 11-07-2013 at 22:22.

4. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه matarsaak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

اون اوایل که مبین نت داشتم یعنی حدود یک سال قبل وقتی حجم یا اشتراکم تموم میشد خیلی راحت میتونستی صفحه مشترکین رو باز کنی و صفحه درگاه پرداخت بانک هم میومد و پرداخت میکردی
    ولی از حدود 5 ماهی میشه که وقتی حجم اعتبار اشتراکم که تموم میشه هیچ سایتی از مبین نت یا صفحه مشرکین رو باز نمیکنه که بتونی پرداخت انجام بدی و باید بری کافی نت و از اونجا پرداخت انجام بدی.
    واسه شما هم اینجوریه؟ راه حلی داره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یکی از دلایل من برای انتخاب مبین نت مثل اکثر دوستان قابلیت جابجایی اون بود. منم بخاطر اینکه بین خونه خودمون و شهرک نفت اهواز جابچا می شدم تصمیم گرفتم از این قابلیت مبین نت رو استفاده کنم

ولی خیلی زود متوجه شدم که شهرک نفت مخصوصا انتهای اون اصلا سیگنال نداره. بعد از یک سال و با توجه به اینکه قرار بود تغییراتی در کیفیت مبین نت تو اهواز شاهد باشیم تصمیم گرفتم

امروز مودم رو با خودم بیارم و دوباره تست کنم که در کمال تعجب دیدم مشکل این قسمت شهر رفع شده. قدرت سیگنال هم خیلی خوبه انگار از بقیه جاها زدن اینجا اضافه کردن.

احتمال میدم دوستان تا کوی نفت هم سیگنال داشته باشند.

پ.ن: معلومه هنوز شبکه مشکل داره. اسپیدتست مکان من رو کشور اسلواکی نشون میده. isp رو هم که خودتون می بینید.
    نوع اشتراکتون چیه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin7x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

کسایی که اکانت ویژه سایت آپلودباز رو دارند سرعت دانلودشون چه قدره؟
    و همینطور طرح مبین نت مورد استفاده هم ذکر کنید.

باتشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin7x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اون اوایل که مبین نت داشتم یعنی حدود یک سال قبل وقتی حجم یا اشتراکم تموم میشد خیلی راحت میتونستی صفحه مشترکین رو باز کنی و صفحه درگاه پرداخت بانک هم میومد و پرداخت میکردی
    ولی از حدود 5 ماهی میشه که وقتی حجم اعتبار اشتراکم که تموم میشه هیچ سایتی از مبین نت یا صفحه مشرکین رو باز نمیکنه که بتونی پرداخت انجام بدی و باید بری کافی نت و از اونجا پرداخت انجام بدی.
    برای منم همینطوره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

الان که این شارژ های فندکی ماشین برای مودم های داخلی اومده، کسی اینجا در حالت حرکت در ماشین امتحان کرده ببینه کیفیت ش چطور هست ؟، چون این مودم های داخلی قدرتشون بیشتر از جیبی ها هست به همین دلیل ممکنه که عملکرد شون بهتر باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من الان روز چهارمه که دکل منطقمون قطع شده کسی میتونه کلمه کلمه برام توضیح بده که چجوری باید به یه دکل دورتر وصل شم؟ تو شهر بهارستان اصفهانم و مطمعنم دکلای دیگه ای هم نزدیکای منطقمون وجود داره. ممنون میشم کسی بهم بگه. صبح هم زنگ میزنم به نمایندگی تهران بگم این چه وضعشه که ما داریم
    Last edited by omniahd; 12-07-2013 at 01:51.

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

برای من که مثل سابق هست. سه چهار روز پیش حجم تموم شد بلافاصله صفحه پرداخت مبین نت بالا اومد

نوروزی

الان که این شارژ های فندکی ماشین برای مودم های داخلی اومده، کسی اینجا در حالت حرکت در ماشین امتحان کرده ببینه کیفیت ش چطور هست ؟، چون این مودم های داخلی قدرتشون بیشتر از جیبی ها هست به همین دلیل ممکنه که عملکرد شون بهتر باشه.
    از نظر اتصال مشکلی نیست ولی با هر بار تغییر BTS چند لحظه قطع و وصل میشه.

من الان روز چهارمه که دکل منطقمون قطع شده کسی میتونه کلمه کلمه برام توضیح بده که چجوری باید به یه دکل دورتر وصل شم؟ تو شهر بهارستان اصفهانم و مطمعنم دکلای دیگه ای هم نزدیکای منطقمون وجود داره. ممنون میشم کسی بهم بگه. صبح هم زنگ میزنم به نمایندگی تهران بگم این چه وضعشه که ما داریم
    در تنظیمات مودم برو به بخش wimax بعد به scanset تعداد دکل هایی رو که پیدا کرده نشون میده یه قسمت هم داره که می تونی فرکانس ها رو وارد کنی

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

دوستان اهوازی بی خیال مبین نت بشن
    تعمیرات دکل تا پایان امسال طول میکشه
    به گفته سازمان مبین نت خودشون گفتن
    گفتن داران از نو بازسازی میکنند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •