[QUOTE=siamak_mu;4632680]شما به پشتيبان بگين كه سريع تر مشكلتون حل ميشه.
با سلام
من با مودم کانک هستم و از طریق اینترنت با پشتیبانی تماس می گیرم
پیشتیبانی می گوید بررسی کردم شما اصلا کانکت نیستید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
[QUOTE=siamak_mu;4632680]شما به پشتيبان بگين كه سريع تر مشكلتون حل ميشه.
با سلام
من با مودم کانک هستم و از طریق اینترنت با پشتیبانی تماس می گیرم
پیشتیبانی می گوید بررسی کردم شما اصلا کانکت نیستید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام .
آقا کم کم داره دورم تموم میشه و باید شارژش کنم . فقط یه مشکلی دارم . این تیکه که تو سایت و برا یرداخت غیراینترنتی زده یعنی چی ؟
(بعد از شماره حسابشون که برا بانک صادرات هست یه سریال یرداخت نوشته و یایینش توضیح داده که :
این یعنی چی ؟** توجه: در صورتی که در جدول بالا سريال پرداخت وجود دارد شما می توانيد با مراجعه به يکی از شعب بانک و حساب ذکر شده و اعلام سريال پرداخت به متصدی باجه هزينه پیش فاکتور را پرداخت نماييد (حتما اين سريال را به متصدی باجه اعلام فرماييد در غير اين صورت بانک قادر به پذيرفتن وجه از شما نخواهد بود) و در اکثر موارد به طور اتوماتيک در سيستم جامع مشترکين شاتل منظور می شود و نيازی به ارسال فيش بانکی نخواهد داشت.
** توجه: در صورت وجود سريال پرداخت، تحت هیچ شرایطی از طریق سیستم ساتنا به این حساب پول واریز نفرمایید.
یعنی باید وقتی میرم یولو به حساب بریزم به مسئول باجه بگم این سریال یرداختم وارد کنه ؟
بعد از واریز باید فیش رو فکس کنم یا واقعا همونطور که خودش گفته اتومات اون رو منظور میکنن ؟
----------------------------------
هنوز من با فلش مشکل دارم ، اساسی
ممنون .
Last edited by OSEN; 02-02-2010 at 22:22.
با درود
این قضیه ی که ترافیک تمام می شود باید قبل از دوره ترافیک بخری
به نظر من جز دزدی معنای دیگری ندارد.
هیچ شرکتی توی pap ها این طوری نیست.
ما خواستاریم سریعتر این قانون برداشته شود.
دوستان من از ADSL شاتل استفاده می کنم. چند روزی هست اصلا نمی تونم دانلود کنم
برای شما هم همینطوره؟
من اهوازم
بچه ها اینترنت شما قطع نبود این چند ساعته از من چند ساعتی بود که وصل نبود
سلام دوستان من از يكي از دوستانم شنيدم كه در بيرجند يك طرح قرار داد 1 ساله و سرعت 128 شاتل ميده كسي از اين طرح خبر داره؟
اگه داره براي من توضيح بده!
نه میتونم ویندوز اپدیت کنم و نه وارد یاهو شم و ie باز میشد((الانه با فیرفاکسم)) فک کنم مشکل از ip باشد بنظرتون چیکار کنم تا درست شد اخه دیشبم درست بودم امروز نمیدونم چش شده
موفق باشید
پشتيباني آنلاين رو بذار در كوزه آبش رو بخور! خيلي داغون هستن. زنگ بزنين 23089
مودمت را خاموش کن و چند دقیقه بعد روشن کن و کانکت کن!
از توی Network Connections هم Local Area Connection را Disable و بعد Enable کن تا ip عوض بشه ببین درست میشه!
------ روی ie ست نکردی؟! اگه ست کردی تنظیماتش را بردار..
یا موقع استفاده از قند شکن دیسکانت نشدی!؟ اگه شدی تنظیماتش روی سیستم هست که باید دوباره قند شکن را راه بندازی و از ش خارج بشی درست میشه یا تنظیمات(------ ) روی سیستم را برداری!
اگه درست نشد با پشتیبانی تماس بگیر ببین چی میگه!
Last edited by ahriman323; 02-02-2010 at 23:02.
مرسی مشکل از قندشکن بود که دوباره بازش کردم و بستمش خوب شد
موفق باشید کاکو
هم اکنون 77 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 77 مهمان)