خیر برای من که اینطور نیست
مک ادرسس وایرلس با یو سی بی و لن فرق میکنه !!
خیر برای من که اینطور نیست
مک ادرسس وایرلس با یو سی بی و لن فرق میکنه !!
بله ، هر دستگاي مك ادرس منحصر به فرد براي خودش داره
خب حالا سئوال من اینه که اگر کانکشن رو داخل مودم تنظیم کنیم از کدوم یکی از مک ها استفاده میکنه ؟
در حالت PPPOE مک مودم
در حالت Bridge مک کارت شبکه
یعنی الان مودم من به جز 3 تا مک (wireless , lan ,usb) یه مک منحصر به فرد خودش رو داره ؟(کلا4 تا)![]()
هر دستگاهی یه مک منحصر به فرد داره
مودم یکی داره، کارت شبکه یکی داره
منظور دوستمون رو یکم واضح تر توضیح میدم، مودم شما یک MAC آدرس بیشتر نداره، پورت های شبکه و وایرلس مودم شما حتی آدرس IP مجزا هم ندارند، اونها در حقیقت ابزار اشتراک گزاری هستند، مثل سه راهی برق، پریزهای اشتراک گزاری همشون از یک دوشاخه استفاده میکنند و هرکدوم به یک فاز مجزا وصل نیستند.
مودم شما یک MAC آدرس داره، کارت شبکه بی سیم روی لپ تاب و یا تبلت شما هرکدوم واسه خودشون یک MAC مجزا دارند، کارت شبکه روی PC شما یک MAC داره.
وقتی مودم شما مراحل شماره گیری/اتصال رو انجام میده، شرکت سرویس دهنده به مودم شما سرویس میده و اون رو میبینه/MAC آدرس مودم رو میبینه، وقتی PC شما شماره گیری/اتصال رو انجام میده شرکت سرویس دهنده به کارت شبکه شما سرویس میده و اون رو میبینه/MAC آدرس کارت شبکه PC شما رو میبینه.
Last edited by Pejii; 17-01-2014 at 15:58.
ممنون از پاسختون
حالا یه سئوال دیگه، می دونم که یکم سئوالم عجیبه
فرض کنید روی یک خط تلفن دو تا اکانت adsl خریدم (بر فرض محال).
اگه من بخوام برای این دواکانت دو تا PPPoE تعریف کنم . ایا مودم به هر دو اکانت متصل میشه یا خیر ؟
و اگه متصل میشه ایا میتونم به مودم بگم که برای پورت usb از اکانت اول وصل بشه و برای lan از اکانت دوم ؟؟؟
میدونم که تا حالا چنین شرایطی براتون پیش نیومده، حدستون چیه ؟
لازم به ذکره که این مودمو، با همین شرایط بالا و به حالت Bridge ، یکی از اکانتاشو واسه پی سی و یکیشو برای لپتابم به طور همزمان استفاده میکنم
Last edited by Hemai; 17-01-2014 at 16:34.
سلام یک سوال اوژانسی داشتم. من یک مودم adsl مدل D-link 2750u خریداری کردم.پشت دستگاه پورت USB 3.0 وجود داره که طبق مشخصات دستگاه برای استفاده از قابلیت 3g و یا وصل کردن منبع ذخیره مثل هارد اکسترنال برای استفاده از حالت "ابر" هست.یعنی هارد وصل بشه و اطلاعات وارد شبکه وایرلس من بشه تا بی سیم ازشون استفاده کنم و یا افرادی که وصل میشن به شبکه من.اما متاسفانه هیچ راهنمایی برای استفاده ازش داخل سی دی یا دفترچه یا اینترنت پیدا نکردم.حدس میزنم هرچی هست مربوط میشه به شر کردن.میشه منو راهنمایی کنید چطور استفاده کنم از این قابلیت و هارد 1TB خودمو وصل کنم و از دور به اطلاعاتم دسترسی داشته باشم؟! با تشکر فراوان.
ازکجا میشه فهمید یک کامپیوتر یا یه لب تاب از اینترنت وایرلس پشتیبانی میکنه یا نه؟ یعنی نیاز به قطعه یا کارت وایرلس نداشته باشه.
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)