نه,پراید هاچ بک.
حرفِ شما کاملا درسته,یکم سایزه این ساب باکس بزرگه,55سانت طولش میشه,
من بیشتر به هوای اکتیو بودنش میخواستم بگیرم که آمپ نگیرم براش.
نه,پراید هاچ بک.
حرفِ شما کاملا درسته,یکم سایزه این ساب باکس بزرگه,55سانت طولش میشه,
من بیشتر به هوای اکتیو بودنش میخواستم بگیرم که آمپ نگیرم براش.
ممنون حمید جان
هلیکس رو اول مد نظر داشتم... اما سایت بهرام موجود نداره
منم اصفهانم... اینجا سیستم صوتی ها همشون یه مشت اسکلن... بجز پایونر هیچی نمیفهمن...
اینجوری بگم که رفتم کل شهر رو گشتم واسه کننود x400 همشون بهم 718 پیشنهاد میدن!!! تا خودت نگی پخشه، خودشون نمیفهمن
هلیکس رو کجا سراغ داری بتونم بگیرم؟ (میتونم به دوستم بگم از تهران خرید کنه واسم)
سلام
موافقم.پخش رو چی میخوای بگیری؟تعداد محدودی 8019 یکی از نماینده های فروش کن وود داره قیمت مصرف کننده 598 تومن.7056 هم 535 تومن هست.
دو مدل داره این ساب باکس اکتیو
مدل RT8PT قیمت 436 تومن
مدل RT12PT قیمت 575 تومن.
اگر خواستی بگو برات بگیرم.
درود بر شما
کدومش به نظر شما بهتره حمید خان؟از نظر قیمتی که زیاد با هم اختلاف ندارن.فقط قیافه ۸۰۱۹ به نظرم قشنگ تره،باز هر چی شما بگید.اگه همین ۸۰۱۹ مورد تأیید شما بود ممنونت میشم راهنمایم کنی چطوری میتونم بخرم.
در ضمن ۴۰۰-۵۰۰ ما باقی برا باند کافیه؟شما چی پیشنهاد میکنی؟
خیلی ممنون آقا حمید از توضیحاته کاملتون، ولی من دیگه خیلی گیج شدم!
آقا حمید من نمیخوام برق ماشینو تقویت کنم یا اینکه شیشه های ماشینای بقیه رو خیلی بلرزونمو بقیه رو اذیت کنم!!!!
چه مدل سابی میتونم بگیرم که حداکثر دیگه 700 تومن باشه و بیسه نرم و ویبره ایه خوبی داشته باشه و نیازی به کارهای جانبیه دیگه ای نداشته باشه؟؟
و اینکه من در مورد باکس سیلد یا اکتیوو اینجور چیزا اطلاعاتی ندارم متاسفانه و کلا خیلی ابتدایی هست معلوماتم.اگه میشه خودتونو بزارید جایه من بفرمایید با بودجه 700 چه ساب باکسی با بیسه نرمی انتخاب میکردید؟؟
همین گلیدن ها 12 اینچش چه قیمتیه؟؟؟
ساب باکس 15 اینچی که قیمتش 700 به پایین باشه داریم؟؟؟
این تایپ r15 چه قیمتیه؟؟ نیاز به تعویض باطری و اینجور چیزا داره؟؟؟
واقعا ممنون که وقت میگذارید. مرسی.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk 2
Last edited by rezadc; 20-10-2014 at 22:38.
سلام
هر دو خوبن و به قول خودتون 8019 فیس زیبا تری داره.من شمارم رو تو pm میدم با من تماس بگیرید تا خدمتتون آدرس بدم. تهران تشریف دارید؟
برای اسپیکر هم co609 گلیدن عالیه منتها آکبندش نیست.باید صبر کنید تا بار جدید برسه.منتها حتما باید بعدا براش آمپ تهیه نمائید.
سلام خواش میکنم.
با توجه به ماشینتون و حجم صندوقش بهترین گزینه برای شما با توجه به توضیحات خودتون گلیدن RS10VB هست.قیمت لیستش 710 تومن هست من براتون 690 میگیرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای استفاده از ساب ووفرهای 15 اینچ باید کابلتون 0 گیج باشه. باطری حد اقل 74 و BIG 3 با کابل 4 گیج داخل موتو انجام بشه.
سه تا لینک تو امضاء من هست، اطلاعات خوبی داخلشون هست که دوستانم زحمتش رو کشیدن و تهیه کردن.حتما سر بزنید مخصوصا اولین لینک "چند توصیه و....."
بازم ممنئن بابت رانماييتون آقا حميد. اوكي پس بهتر از rs10vb نيست تو اين رنج قيمت؟فرقش با SQX10VB چيه؟؟ از چه كابلي بايد استفاده كنم؟؟ آقا حميد كجا ببرم برا نصب اصن كه درست نصب كنن و تنظيم كنن و بتونه اين 7056 رو تنظيم كنه دقيق؟؟ واينكه دو دلم برا خريد اين ساب! انگار اندازه قيمتش نميارزه نميدونم. جايي هست بشه شنيد صداشو ؟؟؟راستي آمپ چي بگيرم؟؟ براي اينكه باندا هم از آمپ بكشن بايد 4 كانال بگيرم درسته؟؟؟ يه چي كه كم نياره چي هست؟؟
آقا حميد احتمال اينكه نتونم اينقدر هزينه كنمم هست ، ميشه نظرتونو درباره ي سابKenwood KSC-W1200 ميشه بفرماييد و اينكه چه آمپي براي اين ساب و باندا خوبه؟؟مرسي آقا حميد.
Last edited by rezadc; 21-10-2014 at 15:17.
داداش نگران سایز ساب نباش ! ساب داریم 10اینچ از 15 بهتره میزنه !! آمپ و به نظر من مونو بگیر . نوع مایشن و نوع باتریتو بگو تا آقا حمید بیشتر راهنماییت کنه .
اوكي مرسي آقا امير.
فرق آمپ مونو با 4 كانال چيه؟؟
ماشين پرايد صندوق داره، باتريمم از همين باتري معمولياس نميدونم فك كنم 60 آمپره
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)