تو بازی با صبا گل اول خیلی مهم هست اگه گل اول را زود بزنیم مطمئنم می تونیم صبا را با ختلاف ببریم.
استقلال تهران-3- -1- صبا
تو بازی با صبا گل اول خیلی مهم هست اگه گل اول را زود بزنیم مطمئنم می تونیم صبا را با ختلاف ببریم.
استقلال تهران-3- -1- صبا
امیدوارم تو بازی با صبا تماشاگرای استقلال فردوسی پور رو تشویق کنن. تو همه استادیوم ها... تا سازمان تربیت بدنی بدونه از نظر مردم حق با کیه...
مطمئنم بازی استقلال وصبا در این زمینه خیلی اتفاقات می افته!
من اگه جای مسئولین صدا سیما بودم بازی را میدادم خوده فردوسی پور گزارش کنه!
تا خود فردوسی پور در ورزشگاه باشه
هرگز اینکارو نمیکنه... فکر کردید صدا و سیما عاشق جمال فردوسی پوره و حمایتش میکنه ؟؟ نه اینطورا هم نیست. مخابرات که دوشنبه شبا از راه مسابقه اس ام اس نود این همه پول مفت میزد به جیب فردوسی پور رو فروخت. صدا و سیما هم بخاطر پرمخاطب بودن نود نمیتونه ناگهانی تعطیلش کنه وگرنه اگر برنامه کم بیننده و معمولی بود حتما کاسه کوزه شو جمع میکردن. مثل حسنی که همه دیدن چی شد .... به نظر من فردوسی پور باید با شجاعت سر حرفش وایسه و اگر مسئولین صدا و سیما مجبورش کردن که کوتاه بیاد سر برنامه حاضر نشه تا مسئولین صدا و سیما خودشون جوابگوی مردم باشن. اتفاقا تو برنامه این هفته هم میخواست اینکارو بکنه ولی مجبورش کردن برنامه رو اجرا کنه و همه دیدن که با چه قیافه گرفته ای اجرا کرد و چه عجله ای داشت واسه اتمام برنامه... با زبون بی زبونی گفت من نمیخواستم برنامه رو اجرا کنم مجبورم کردن....
90 اگر هم تا حالا ادامه یافته به خاطر یکی از مسئولین صدا سیما که فکر میکنم فامیلش محمدی هست بوده!
اون پشت عادل و 90 هست
اما من هم موافقم که صدا سیما توی این جنگ پشت عادل را خالی کرد و عمرا کاری برای حمایت از عادل انجام بدند
هرچند من بعید بدونم 90 را جمع کنند و تلاششون را بر ملایم کردن برنامه میذارند.
البته من هنوز اندک امیدی دارم که صداسیما جلوی سازمان بایسته!
اون از سازمان لیگمون این از فدراسیونمون خلاصه هیچیشون به آدمیزاد نرفته![]()
سلام .
من که فکر نکنم صدا وسیما بیاد و از عادل حمایت کنه یعنی در کل فد راسیون و صدا و سیما و.......
همشون یکین حالا این وسطا چندتایی هم مثل عادل پیدا میشن که عاقبتشون رو داریم میبینیم.
حالا از اینا که بگزریم:
استقلال 3 -- 1 صبای قم . به امید قهرمانی در سه جام![]()
آقا اينا همه بازيه سر منو تو رو گرم كنندو هفتس دارند با فلسطين سرمونو گرم ميكنن دو روزم با 90.
مي خواين آخر سناريو رو براتون بگم؟
اين قضايا در آخر با وساطت احمدي نژاد ختم به خير ميشهحالا نه ببين!
حرفتو قبول دارم ولی مطمئنم فردوسی پور اینو قبول نمیکنه که برنامه ملایم بشه. ماهیت نود یه برنامه چالشی و انتقادیه... اگه بخواد ملایم بشه که بیننده هاشو از دست میده. فکر کن مثلا برنامه ورزش و مردم ساعت 12 شب پخش کنن . کدوم احمقی حاضر میشه بیدار بمونه و اون برنامه مسخره با اون مجری چاپلوسش رو نگاه کنه ؟ ولی واسه نود مردم تا ساعت 2 شب هم بیدار میمونن. فردوسی پور اینو قبول نمیکنه و این هفته هم اجبارا برنامه رو اجرا کرد و اگر صدا و سیما بهش فشار بیاره که مطابق میل اونها برنامه رو اجرا کنه حتما استعفا میده.هرچند من بعید بدونم 90 را جمع کنند و تلاششون را بر ملایم کردن برنامه میذارند.
البته من هنوز اندک امیدی دارم که صداسیما جلوی سازمان بایسته!
صدا و سیما هم جلوی سازمان واینمیسه چون ضرغامی و علی آبادی هر دو سپاهی و از دوستان نزدیک هستن.
حرفتو كاملا تاييد مي كنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)