سلام دوستان من این بازی رو از جایی دانلود کردم ولی حالا موقع نصب فایل Prototype2.exe بعد اجرا شدن سریع بسته میشه و اجرا نمیشه چی خاکی به سرم بکنم؟!
خواهشا کمککککککککک![]()
سلام دوستان من این بازی رو از جایی دانلود کردم ولی حالا موقع نصب فایل Prototype2.exe بعد اجرا شدن سریع بسته میشه و اجرا نمیشه چی خاکی به سرم بکنم؟!
خواهشا کمککککککککک![]()
دوست عزیز این کارهای که گفتید انجام دادم ولی درست نشد میخواستم ببینم راهی نداره تنضیمات بازی رو به حالت اولش برگردونم![]()
آپديت گرافيك و دايركت ايكس توي سي دي كارت گرافيك هستش يا توي سي دي بازي؟
سلام
من تو بازی hot pursuitمشکل افت فریم دارم و بازی یک کمی تیکه تیکه نشون داده میشه
direct x و برنامه ی مخصوص radeon رو هم نصب کردم
نمیدونم دیگه باید چیکار کنم
دوستان سلام من از سایت میهن دانلود ننسخه جدید هیتمن رو دانلود کردم تمام این کارایی که هم پایین توضیح داده خود سایت انجام دادم بازم نتونستم . بازی رو نصب می کنم ولی اجرا که می خوام کنم هیچ اتفاقی نمی افته . ممنون میشم یه کمکی کنید تورو خدا . اینم اسم بازی hitman-sniper-challenge من نسخه مولتی 7 رو گرفتم البته
• در ابتدا برای راه اندازی بازی Setup.exe را اجرا نمایید و مراحل نصب را دنبال نمایید• تمامی محتویات پوشه ی Crack را در محل نصب بازی کپی نمایید.• هم اکنون بازی قابل اجرا هست
توجه :- اجرای بازی ممکن است بیش از 1 دقیقه زمان ببرد- مد دیفالت زبان بازی بر روی انگلیش هست برای تغییر زبان از فایل SKIDROW.ini استفاده نمایید. خط " Language = " را پیدا نموده و زبان مورد نظر را وارد کرده و سپس آن را ذخیره نمایید.- SteamInstallHelper.exe را برای اجرای اتوماتیک مراحل نصب اجرا نمایید.- بازی را بر روی Steam client نصب نمایید- ما استیم را در محل C: \ Program Files \ Steam \ steamapps \ common \ hitman sniper challenge نصب نموده ایم. تمامی محتویات "Depot" را در ریشه ی اصلی Steam client کپی نمایید و از این بازی لذت ببرید.
سلام به همه دوستای گلم. من بازی inversion نصب کردم و کرک سالمشم کپی کردم . ولی اجرا نمیشه و این ارور میده.
The program can 't start because lyryfoby.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem.
توروخدا کمکم کنین. دارم دیونه میشم....![]()
سلام
من سیستمم اینه:
cpu:+3800 2Ghz amd
vga:6570 2g amd
ram:4g bus800
آخرین آپدیت گرافیک و پچ های بازی ها هم گرفتم
ولی NFSRUN یا NFSHOT رو خیلی کم فریم میگیرم.میشه کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــک کنین لطفن مشکل کجاس؟؟؟؟؟؟؟مرسی
Last edited by soheilmhz; 06-08-2012 at 21:27.
این بازی برای اجرای بهینه حداقل به یه cpu سه هسته ای احتیاج داره و گرنه توی بازی مخصوصا جاهای شلوغ افت فریم و در اکثر مواقع فریز لحظه ای خواهید داشت!
والا اینک هیچ اتفاقی نمسفته دلایل زیادی میتونه داشته باشه که از همه مهترینش مشکل داشتن کرک بازی هست...اگه میتونی با توجه به نسخه ای که ازش داری کرکت رو عوض کن.اگه جواب نداد مشخصات کامل سیستمت رو بگذار.
شما برای رفع این ایراد فایلی رو که توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت گذاشته دانلود و طبق راهنمایی که کرده نصبش کنید.
همینطوز که توی پست بالاتر هم گفتم cpu شما برای اجرای این بازیها ضعیفه...متاسفانه در این چنین مواردی حتی پایین آوردن تنظیمات گرافیک هم تاثیر چندانی روی فریم بازی نداره!!!
مرســــــــــــــــــــــ ـــــــــی عزیز
مادربوردم asus:m2n-x به نظرت چی بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرســــــــــــــــــــــ ـــــــــی عزیز
مادربوردم asus:m2n-x به نظرت سی پی یو چی بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)