تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1627 از 1667 اولاول ... 62711271527157716171623162416251626162716281629163016311637 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,261 به 16,270 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

داره خودمونی میشه fusion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    بندر عباس

پيش فرض

سلام دوستان من این بازی رو از جایی دانلود کردم ولی حالا موقع نصب فایل Prototype2.exe بعد اجرا شدن سریع بسته میشه و اجرا نمیشه چی خاکی به سرم بکنم؟!
    خواهشا کمککککککککک

در آغاز فعالیت amir dj 2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز شما می تونید یا درایور کارت گرافیکت رو پاک کنی و دوباره نصب کنی و یا اینکه از نرم افزار های پاک کردن ریجستری و آن اینستالر استفاده کنی تا بازی رو بصورت کامل از روی سیستم شما پاک کنند .

با تشکر
    دوست عزیز این کارهای که گفتید انجام دادم ولی درست نشد میخواستم ببینم راهی نداره تنضیمات بازی رو به حالت اولش برگردونم

در آغاز فعالیت اميد2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

آپديت گرافيك و دايركت ايكس توي سي دي كارت گرافيك هستش يا توي سي دي بازي؟

در آغاز فعالیت BABAK 07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام
    من تو بازی hot pursuitمشکل افت فریم دارم و بازی یک کمی تیکه تیکه نشون داده میشه
    direct x و برنامه ی مخصوص radeon رو هم نصب کردم
    نمیدونم دیگه باید چیکار کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Opera-Baz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان سلام من از سایت میهن دانلود ننسخه جدید هیتمن رو دانلود کردم تمام این کارایی که هم پایین توضیح داده خود سایت انجام دادم بازم نتونستم . بازی رو نصب می کنم ولی اجرا که می خوام کنم هیچ اتفاقی نمی افته . ممنون میشم یه کمکی کنید تورو خدا . اینم اسم بازی hitman-sniper-challenge من نسخه مولتی 7 رو گرفتم البته

• در ابتدا برای راه اندازی بازی Setup.exe را اجرا نمایید و مراحل نصب را دنبال نمایید
    • تمامی محتویات پوشه ی Crack را در محل نصب بازی کپی نمایید.
    • هم اکنون بازی قابل اجرا هست

توجه :
    - اجرای بازی ممکن است بیش از 1 دقیقه زمان ببرد
    - مد دیفالت زبان بازی بر روی انگلیش هست برای تغییر زبان از فایل SKIDROW.ini استفاده نمایید. خط " Language = " را پیدا نموده و زبان مورد نظر را وارد کرده و سپس آن را ذخیره نمایید.
    - SteamInstallHelper.exe را برای اجرای اتوماتیک مراحل نصب اجرا نمایید.
    - بازی را بر روی Steam client نصب نمایید
    - ما استیم را در محل C: \ Program Files \ Steam \ steamapps \ common \ hitman sniper challenge نصب نموده ایم. تمامی محتویات "Depot" را در ریشه ی اصلی Steam client کپی نمایید و از این بازی لذت ببرید.

داره خودمونی میشه punisher man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    hamedan

پيش فرض

سلام به همه دوستای گلم. من بازی inversion نصب کردم و کرک سالمشم کپی کردم . ولی اجرا نمیشه و این ارور میده.
    The program can 't start because lyryfoby.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem.
    توروخدا کمکم کنین. دارم دیونه میشم....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

1

سلام
    من سیستمم اینه:
    cpu:+3800 2Ghz amd
    vga:6570 2g amd
    ram:4g bus800
    آخرین آپدیت گرافیک و پچ های بازی ها هم گرفتم
    ولی NFSRUN یا NFSHOT رو خیلی کم فریم میگیرم.میشه کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــک کنین لطفن مشکل کجاس؟؟؟؟؟؟؟مرسی
    Last edited by soheilmhz; 06-08-2012 at 21:27.

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام
    من تو بازی hot pursuitمشکل افت فریم دارم و بازی یک کمی تیکه تیکه نشون داده میشه
    direct x و برنامه ی مخصوص radeon رو هم نصب کردم
    نمیدونم دیگه باید چیکار کنم
    این بازی برای اجرای بهینه حداقل به یه cpu سه هسته ای احتیاج داره و گرنه توی بازی مخصوصا جاهای شلوغ افت فریم و در اکثر مواقع فریز لحظه ای خواهید داشت!
    دوستان سلام من از سایت میهن دانلود ننسخه جدید هیتمن رو دانلود کردم تمام این کارایی که هم پایین توضیح داده خود سایت انجام دادم بازم نتونستم . بازی رو نصب می کنم ولی اجرا که می خوام کنم هیچ اتفاقی نمی افته . ممنون میشم یه کمکی کنید تورو خدا . اینم اسم بازی hitman-sniper-challenge من نسخه مولتی 7 رو گرفتم البته

• در ابتدا برای راه اندازی بازی Setup.exe را اجرا نمایید و مراحل نصب را دنبال نمایید
    • تمامی محتویات پوشه ی Crack را در محل نصب بازی کپی نمایید.
    • هم اکنون بازی قابل اجرا هست

توجه :
    - اجرای بازی ممکن است بیش از 1 دقیقه زمان ببرد
    - مد دیفالت زبان بازی بر روی انگلیش هست برای تغییر زبان از فایل SKIDROW.ini استفاده نمایید. خط " Language = " را پیدا نموده و زبان مورد نظر را وارد کرده و سپس آن را ذخیره نمایید.
    - SteamInstallHelper.exe را برای اجرای اتوماتیک مراحل نصب اجرا نمایید.
    - بازی را بر روی Steam client نصب نمایید
    - ما استیم را در محل C: \ Program Files \ Steam \ steamapps \ common \ hitman sniper challenge نصب نموده ایم. تمامی محتویات "Depot" را در ریشه ی اصلی Steam client کپی نمایید و از این بازی لذت ببرید.
    والا اینک هیچ اتفاقی نمسفته دلایل زیادی میتونه داشته باشه که از همه مهترینش مشکل داشتن کرک بازی هست...اگه میتونی با توجه به نسخه ای که ازش داری کرکت رو عوض کن.اگه جواب نداد مشخصات کامل سیستمت رو بگذار.
    سلام به همه دوستای گلم. من بازی inversion نصب کردم و کرک سالمشم کپی کردم . ولی اجرا نمیشه و این ارور میده.
    The program can 't start because lyryfoby.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem.
    توروخدا کمکم کنین. دارم دیونه میشم....
    شما برای رفع این ایراد فایلی رو که توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت گذاشته دانلود و طبق راهنمایی که کرده نصبش کنید.
    سلام
    من سیستمم اینه:
    cpu:+3800 2Ghz amd
    vga:6570 2g amd
    ram:4g bus800
    آخرین آپدیت گرافیک و پچ های بازی ها هم گرفتم
    ولی NFSRUN یا NFSHOT رو خیلی کم فریم میگیرم.میشه کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــک کنین لطفن مشکل کجاس؟؟؟؟؟؟؟مرسی
    همینطوز که توی پست بالاتر هم گفتم cpu شما برای اجرای این بازیها ضعیفه...متاسفانه در این چنین مواردی حتی پایین آوردن تنظیمات گرافیک هم تاثیر چندانی روی فریم بازی نداره!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

این بازی برای اجرای بهینه حداقل به یه cpu سه هسته ای احتیاج داره و گرنه توی بازی مخصوصا جاهای شلوغ افت فریم و در اکثر مواقع فریز لحظه ای خواهید داشت!

والا اینک هیچ اتفاقی نمسفته دلایل زیادی میتونه داشته باشه که از همه مهترینش مشکل داشتن کرک بازی هست...اگه میتونی با توجه به نسخه ای که ازش داری کرکت رو عوض کن.اگه جواب نداد مشخصات کامل سیستمت رو بگذار.

شما برای رفع این ایراد فایلی رو که توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت گذاشته دانلود و طبق راهنمایی که کرده نصبش کنید.

همینطوز که توی پست بالاتر هم گفتم cpu شما برای اجرای این بازیها ضعیفه...متاسفانه در این چنین مواردی حتی پایین آوردن تنظیمات گرافیک هم تاثیر چندانی روی فریم بازی نداره!!!
    مرســــــــــــــــــــــ ـــــــــی عزیز
    مادربوردم asus:m2n-x به نظرت چی بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مرســــــــــــــــــــــ ـــــــــی عزیز
    مادربوردم asus:m2n-x به نظرت سی پی یو چی بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •