پهنای باند قم تقریبا خوبه اگه سیگنال فورجی همراه اول را ندارید در بقیه جا ها هم امتحان کنید اگه مشکل از منطقه باشه گزارش بدید. ممنون
پهنای باند قم تقریبا خوبه اگه سیگنال فورجی همراه اول را ندارید در بقیه جا ها هم امتحان کنید اگه مشکل از منطقه باشه گزارش بدید. ممنون
سلام. در حال تست است. به محض بالابردن پهنای باند استان وارد مدار میشود.
سلام استاد خسته نباشی منطقه ما 4جی ایرانسل پارسال وصل شده " ولی 3جی و 4جی همراه اول هنوز تو منطقه ما وصل نشده چند بار هم به همراه اول زنگ و ایمیل زدم و منطقه رو اعلام کردم ولی رسیدگی نکردن ! تو سایت 195 هم یه شکایت ثبت کردم که من سیم کارت 4جی همراه اول خریدم بسته یک ماهه آلفا پلاس رو هم فعال کردم و موبایمم از 4جی همراه اول پشتیبانی میکنه ولی اصلا رسیدگی نکردن .... لطفا اگه امکانش هست شما رسیدگی کنید ممنون
عکس :
محتوای مخفی: [URL=http://8pic.ir/
گوشی:
Huawei Ascend G620S - L01
LTE band 3|1800, 7|2600, 8|900, 20|800
منطقه ما : کرج - شاهین ویلا - بنیاد- خیابان 22 بهمن جنوبی- کوچه بهروزصفایی
Last edited by Arsenal2012; 27-10-2015 at 17:48.
سلام. اقا رضا تو ناهار خوران قبلا سیگنال 3g بود.. سرعتشم خوب بود. ولی الان دیگه نیست. فقط نسل 2 شده.. سیگنال 4g در شهر هم کدوم مسیر و منظقه وجود داره؟
Last edited by matr!x_2008; 27-10-2015 at 20:18.
سلام اقا رضا میشه بفرمایید 4gکی برای شهرستان سقزمیاد سرعت 3gافت کرده خیلی!
آقا رضا دیروز دکل منطقه-اندیمشک-کوی رسالت اون سایتی که در ارغوان غربی 6 دارید .تجهیز کردن ولی هنوز فعال نشده. چند روز طول میکشه فعال بشه؟؟
Last edited by fafool70; 27-10-2015 at 20:48.
سلام یکی بگه بسته 6ماه 30 گیگ رو چطور فعال کنم از چه طریقی پول وایر بشه
محتوای مخفی: سوال
محتوای مخفی: سوال
این بسته 10 گیگ یک روزه 2 تا شش صبح را میشه همزمان با بسته 5 گیگ ماهانه استفاده کرد؟
چون من خریدش کردم.اصلا وقتی 141*10
میزنم چیزی ننوشته.
در حالیکه پیغام فعال شدنش برام اومده.
یعنی امشب دو صبح از این بسته استفاده میشه یا نه؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)