سلام
پینگ 4.2.2.4 چنده؟
های وب نوسان سرعت و... نداره؟
سلام
پینگ 4.2.2.4 چنده؟
های وب نوسان سرعت و... نداره؟
بله .برای همین به وزیر ایراد گرفتم.
در اینکه شاتل و پارس آنلاین و صبانت از نظر سرعت تک کانکشن و پینگ بهتر از های وب هستن درش شکی نیست ولی خوب برای خیلی ها
مثل من که به حجم روزانه نت نیاز دارن به خاطر قیمت انتخابی جزء های وب نیست ....
در کل من الان یک سال نیم هست های وب دارم کلا راضی بودم البته کیفیت خط من خوبه و روی 16 مگ هست خطم از نظر قعطی نت هم خیلی خوب بوده و به
ندرت قطعی داشته سرعت دانلود با IDM هم همیشه چه سرور ایران چه خارج روی 1.7 مگ هست ...
های وب اگر بتونه مشکل سرعت تک کانکشن سرور های خارجی و پینگ خارج را درست بکنه بدون شک بهترین هست ....
از اون جوجه سفارش شده انتظاری نمیره ... انقدر آدم باسواد ما تو مملکت داریم که اون پیششون هیچه منتها چون ملاک پست گرفتن سرسپردگی هست خیلیا این وسط نابود و حذف میشن و نمی تونن پستی بگیرن .....
تک کانکشن های وب از سایت downloadcrew که سرورش تو امریکا هست ......
تا فروردین هم شاتل داشتم اصلا به این خوبی نبود ...
![]()
snrنمى دونم چرا درطول روز نوسان داره تا بعدازظهر رو 8 هست بعد مياد رو 6-6.5
![]()
سلام
- پینگ 4.2.2.4 بستگی به گوگل و 8.8.8.8 داره ؛ اگه گوگل و 8.8.8.8 پینگش 60-70 باشه ، 4.2.2.4 میشه 140 ؛ اگه 4.2.2.4 بیاد رو 80 اینا ، یکی از این 2 سرور گوگل یا 8.8.8.8 میاد رو 140 و همزمان هر 3تاش نمیاد رو 60-70!
- واسه من که نوسان سرعت اینا نداره و همه چی اوکیه ؛ تو شاتل خطم تا 15600 میکشید ، تو های وب خطم تا 17500 میکشه!
ضمن اینکه در های وب ( بر عکس شاتل ) مود Annex M فعال میشه و ریت آپ استریم تا 2 مگ بالا میاد ( باید بهشون بگی که رو 2مگ ست کنن )
Last edited by 4l1r3z4; 16-09-2017 at 03:22.
شما با این line attenuation ای که داری ، خطت باید تا 18مگ رو راحت بکشه ولی معلومه که یا سیم کشیه داخلیتون مشکل داره و یا سیم کشی مخابرات تا منزلتون کیفیت لازم رو نداره ( که این موردو میتونید با تست کردن سر خط بفهمید )
ضمن اینکه به قسمت modulation مودم برو و تیکه همه مواردو بردار و فقط تیکه ADSL2+ رو بزن و یه اسکرین بگیر و بفرست که ببینیم کیفیت به چه شکل میشه ( چون الان modulation مودمت رو G.DMT ست شده که ریته خطو میاره پایین ( زیر 8 مگ ) تا ثبات لینک بره بالا )
ممنون از جوابت داداش
الان منظورت این قسمت از تنظیمات که ب این شکل باشه؟ بااین تنظیمات چراغ مودم خاموشه و نت نیس!!!
بله همین قسمته ؛ تو قسمت ADSL Type گزینه ای که فقط Annex A باشه ، نیست؟ اگه نیست که بذار رو همین...
شما زنگ بزن به پشتیبانی و بگو که Modulation خطتو بذارن رو ADSL2+ و بگو الان گذاشتین رو G.DMT و خطم در حالت ADSL2+ لینک نمیگیره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)