آقا این حداقل تبادل ترافیک ماهیانه که جلو 512 نامحدود زده تو سایت tct الان اجرا میشه؟منظورتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست ؟ اگر منظورتون همین پیج باشه که این چیزه جدی نیست به دو دلیل :سلام
دوستان لطفا درباره این حداقل تبادل ترافیک ماهانه که مقابل تعرفه های نامحدود نوشته توضیح بدید.
از خیلی وفت پیش هست و ما هم دانلود میکنیم و نتمون محدود نشده و هزینه اضافی هم نیومده
دوم هم اینکه ننوشته حداکثر نوشته حداقل یعنی حداقل 9 گیگ رو برات تضمین میکنه.
آقا کسی از برج های یاس ( دریاچه چیتگر ) اینترنت مخابرات داره!؟
به خودشون زنگ میزنم میگن نمیشه فیبر نوریه...ولی یه شرکتی تو ساختمون با قیمت خون باباشون دارن adsl میدن!!!!!!!!!!!!؟
- - - Updated - - -
آقا کسی از برج های یاس ( دریاچه چیتگر ) اینترنت مخابرات داره!؟
به خودشون زنگ میزنم میگن نمیشه فیبر نوریه...ولی یه شرکتی تو ساختمون با قیمت خون باباشون دارن adsl میدن!!!!!!!!!!!!؟
ببخشید من اطلاعاتم در این زمینه خیلی کمه . میشه بگین منظورتون از اینکه مخابرات آی پی کم داره یعنی چی ؟
- - - Updated - - -
من تا چند وقت پیش این مشکل رو نداشتم و بعد از روشن شدن چراغ adsl ، چراغ اینترنت بعد از چند لحظه بلافاصله روشن میشد اما الان مدتیه که حدود 5-6 دقیقه طول می کشه تا چراغ اینترنت روشن بشه .
1) هر وقت که شما مودمتون رو روشن می کنید و می خواهید به اینترنت وصل شوید یک آی پی نیاز دارید . و چون آی پی آدرس های مخابرات کمتر از تعداد مشترکان مخابرات است ، برای همین طول می کشد تا آی پی خالی شود . یعنی یک نفر که از اینترنت مخابرات استفاده می کند باید مودم خود را خاموش کند تا شما جایگزین آن فرد شوید و بتوانید به اینترنت وصل شوید
2) به دلیل کمبود آی پی است که هر بار حدود 5-6 دقیقه طول می کشه تا مودم وصل بشه ، چون باید مودم دنبال یک آیپی خالی بگرده
Last edited by djkavehtnt; 25-08-2015 at 11:20.
من الان سرویس یک مگ با حجم سه گیگ دارم راهی داره سرویس پنج گیگ دو مگ رو
از طریق خود سایت بگیرم
برای ارتقا تو پنل کاربری یه همچین امکانی هست اما از ۲۰۲۰ هم میتونید بپرسی برای اطمینان
تو اون لینک مخابرات زده برای مشتریان تجاری. پس به خونگی نمیدن نه ؟؟
"… و همچنين كسب و كارهاي تجاري خانگي"
که با نامه معرفی شرکت هم حله
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
خب این نامه معرفی شرکت چی باید نوشته شده باشه توش دقیقا ؟؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)