لطفا ی نفر جواب منو بده
Sent from my MT11i using Tapatalk 2
لطفا ی نفر جواب منو بده
Sent from my MT11i using Tapatalk 2
کارت ایثار داره و توش مدت حضور در جبهه رو زده : دو سال
دوره تکمیلی هم میخوام برم که دیگه آموزشی نخوره بهم
با این حساب چند ماه باید خدمت کنم ؟
بله کمترین درجه ممکن که میشه استوار 2
2. قانونا باید معاف از پست و معاف از اسلحه باشه
Last edited by SNOW PATROL; 21-06-2013 at 12:03.
معاف از رزم کلا چیز بیخودیه فقط واسه دوران جنگه که شما رو خط مقدم و جنگ نمیبرن و کارای دیگه مثل اداری و تدارکات انجام میدین
اگه دنبال معافیت بهتری هستی باید بری دنبال معافیت هایی مثل معاف از نگهبانی ، معاف از صبحگاه، معاف از رژه, معاف از ورزش، معاف از اسلحه ....
سلام.
سرباز معاف از رزم معاف از حمل سلاح و اسلحه نیست.
سرباز معاف از پست که مشکل اعصاب داره معاف از حمل سلاح سرد و گرم ؛ معاف از نگهبانی و خدمتش هم در شیفت اداری هست .
گرامی کد 39 رو در قوانین نظام وظیفه چک کنید
معاف از رزم دقیقا معاف از حمل سلاح و پست با سلاح و یا پست بدون سلاح در شب هست
متاسفانه دیده شده در برخی از مراکز اموزشی به دلیل عدم اگاهی
پرسنل وظیفه از کد 39 به اونها میگند که معاف از رزم فقط برای جنگ هست!!!
TAPATALK
دیجی جان از شما بعیده این اشتباه !!!!
برای سرباز درجه استواری وجود نداره و اگر طرف نتونه ستوانسوم بشه بهش درجه گروهبانیکمی میدن . ( درجه استواری کلا برای کادری های موزمار هستش)
سلام.
اتفاقا ما خیلی سرباز استوار داریم توی پادگانمون ...
ماه ششم خدمت هم تموم شد و رفت به سلامتی .
رفتیم تو ماه هفتم .
خدا رو شکر وقتی دارم از اولین روز خدمت تا به امروز مرور می کنم واقعا راضی بودم تا به امروز
آموزشی رو که تو مرکز 01 شهدای وظیفه و هنگ یکم گذروندیم که واقعا دوره ی خوبی بود و یگان بسیار عالی داشتیم .![]()
ادامه خدمت رو هم به واسه پدر نظامی بودن افتادیم شهر خودمونهمون روز اول بواسطه مدرک فوق لیسانسی و یه اشنایی کوچولو اافتادم رکن یکم
که بسیار راضی هستم از اینجا
همون روز اول رفتم اجازه استفاده از سرویس رفت و امد کادری ها رو گرفتم تا با اون برم و بیام![]()
ساعت کاری ما از 7 شروع میشه که تا ساعت 9 صرف صبحانه و ... هستشاز 9 تا 1 ظهر کار و از 1 تا 2 اماده شدن برای رفتن به خونه
![]()
از طرفی رفتم یه برگه پزشکی گرفتم از دکتر و بواسطه اون نگهبانی رو زدیم زمین![]()
در اخر امیدوارم بتونم 4-5 ماه کسری بگیرم و به امید خدا فروردین سال بعد تمومش کنیم بره پی کارش
اقا کسی چشم نزنه ها
در اخر امیدوارم همه دوستان بهترین شکل ممکن خدمت رو انجام بدن و هر جا که دوست دارن بیافتن و شر خدمت رو بکنن .![]()
داخل ارتش سربازی به درجه استواری وجود نداردیا گروهبان یا ستوان (البته یه سرهنگ هم داریم که بهش سرهنگ 2 وظیفه میگن )
![]()
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)