تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1626 از 1746 اولاول ... 6261126152615761616162216231624162516261627162816291630163616761726 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,251 به 16,260 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

بچه های سایت میگفتن این لهستانی ها و روسا نوبن من گفتم چی میگن
    یک بازی بازی کردیم. میخواستم برم شاکو جنگل. یارو از قصد بن کرد
    بعد بازی دودگه شد. دوباره گفتم میخوام برم. دوباره بن کرد
    خلاصه خودش که نوب بود با پریمیدش. فلیم سگی هم بودند. منم ترول کردم.رسما باختیم. ریپورتشون هم برای فلیم دادم چه حالی داد. یعنی بعضی موقع ها ادم باختن رو به 100 تا برد ترجیح میده
    من الان فهمیدم بچه ها میگفتن روسا نوبن یعنی چی =))
    ولی ترول هم حال میده. البته خوب هم بازی می کردم فرقی نداشت
    سیویر هم ترول بود دفعه اولش بود =)) بعد از بازی میگه -53 دیگه میخوام برم برنز =))
    پینگ پایین تره تو ne دیگه مجبوریه

2. این کاربر از mr_prince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANT3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نوسان پینگ اکی شد امروز بازی جدید نت اینه که بدون کاهش پینگ یا بازی اجرا نمیشه یا نمیشه تو کلاینت لوگین کرد . بدبختی هم من با کاهش پینگ لگ دارم ... نموده نت قشنگ نموده

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

نوسان پینگ اکی شد امروز بازی جدید نت اینه که بدون کاهش پینگ یا بازی اجرا نمیشه یا نمیشه تو کلاینت لوگین کرد . بدبختی هم من با کاهش پینگ لگ دارم ... نموده نت قشنگ نموده
    بازی جدید نت من اینه که اولای بازی خیلی خوب و پینگ 150 و ... . وسطای بازی پینگ میشه 350 و هر 30 ثانیه تایم اوت شدید میده . قشنگ فحشیه که تو بازی میخورم . یا هم اینکه کلا مثل شما لاگین نمیشه . باید چندین بار ip عوض کرد تا درست شده . با چند تا از دوستای همین جا هم بازی کردیم اونا هم مشکل خودشون رو داشتن بیچاره ها .

نگفتیم نت کره جنوبی رو داشته باشیم . اما حداقل یه نتی داشته باشیم که اذیت نکنه . بزاره عین ادم یه کم lol از گلوی ادم بره پایین .

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANT3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کلا همیشه گفتم برم سفر به اروپا یا امریکا قبل از هر کاری یه نت پیدا می کنم 4.2.2.4 میزنم تا از استیبل بودن و پینگ پائین لذت ببرم هیچی لذت بخش تر از این نیست
    همچین چیزه ساده ای برا ما گیمر های ایرانی شده رویا واقعا رویایی که مثل اینکه اینجا نت فیکس وغیره یک خطر محسوب میشه برای مسئولین .... من که تو این چند سالی که پلی میکنم دیگه این ارزو رو از سرم بیرون کردم ..
    یه چیز جالب اینکه اکثر ماها فکر کنم همیشه پینگ رو باز میکنیم و همش در حال چک کردنیم در حالی که به خارجی ها میگم میگن 4.2.24 چیه

6. این کاربر از DANT3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید
    سایت ما قصد دارد با جذب نیرو های حرفه ای و کار آمد در زمینه های نویسندگی ، مدیریت بخش ویدئو و گالری ، مدیر بخش مالی ، مدیر و نویسنده انجمن ، دوبله ، بازاریابی و تبلیغات ، مدیر توسعه و برنامه ریزی ، برنامه نویسی ، طراحی ، مدیریت ، میکس و مونتاژ ، مترجم ، برگزاری مسابقات ، داوری ، گزارشگر ، آنالیز و تحلیلگر و لول آپ کردن اکانت ، بوستینگ و ارتقاء اکانت و ... باعث پیشرفت بیشتری بشود از این رو
    از دوستان علاقمند در خواست داریم از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با ما تماس حاصل کنند .
    iRLoL.iR

داره خودمونی میشه ajlost1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ISaTiS

پيش فرض

سلام دوستان ،
    امروز یه ایمیل از طرف ریوت گرفتم با این متن :
    Greetings Summoner,

After an extensive investigation, your account: ----- has been detected using MKLoL/MKJogo, a third party application that unfortunately violates our current policies and the League of Legends Terms of Use. More specifically, this application automates several actions on your behalf, including chat and jungle timers.

For now, this is a warning, but continued use of this program will result in suspensions placed against you, and may ultimately result in permanent account closure.
    جدیدا" اینا میفهمن mk lol باز باشه ؟ چجوری ممکنه فهمیده باشن ؟ من والا نه حرفی تو گیم زدم نه کار مشکوکی کردم

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

جدیدا" اینا میفهمن mk lol باز باشه ؟ چجوری ممکنه فهمیده باشن ؟ من والا نه حرفی تو گیم زدم نه کار مشکوکی کردم
    علتش این هستش که حتی اگر شما تایم جنگل رو اف کنی
    باز هم یگ موقع باگ میشه و میگه مثلا بیایید ام کی لول استفاده کنید. یعنی خودش یک تبلیغ می کنه برای هم تیمی هات . یکیشون هم حروم زاده بوده ریپورتت کرده
    البته درو از جون شما اونایی که این برتامه رو استفاده می کنند حقشونه بن شن. چون میان ادم رو تو جنگل گنک می کنند

وقتی ادم قرار ببره؟ با تیمو ساپ هم میبره =))

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ارتقاء اکانت League of Legends ( بوستینگ )

ارائه سرویس جدید و با ضمانت از iRLoL

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه SOLY021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام
    وسط بازی کامپوترم ریست شد بعدش هر کاری میکنم کلاینت باز نمیشه !

هلپ می !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •