پینگ پایین تره تو ne دیگه مجبوریه
پینگ پایین تره تو ne دیگه مجبوریه
نوسان پینگ اکی شد امروز بازی جدید نت اینه که بدون کاهش پینگ یا بازی اجرا نمیشه یا نمیشه تو کلاینت لوگین کرد . بدبختی هم من با کاهش پینگ لگ دارم ... نموده نت قشنگ نموده
بازی جدید نت من اینه که اولای بازی خیلی خوب و پینگ 150 و ... . وسطای بازی پینگ میشه 350 و هر 30 ثانیه تایم اوت شدید میده . قشنگ فحشیه که تو بازی میخورم . یا هم اینکه کلا مثل شما لاگین نمیشه . باید چندین بار ip عوض کرد تا درست شده . با چند تا از دوستای همین جا هم بازی کردیم اونا هم مشکل خودشون رو داشتن بیچاره ها .
نگفتیم نت کره جنوبی رو داشته باشیم . اما حداقل یه نتی داشته باشیم که اذیت نکنه . بزاره عین ادم یه کم lol از گلوی ادم بره پایین .
کلا همیشه گفتم برم سفر به اروپا یا امریکا قبل از هر کاری یه نت پیدا می کنم 4.2.2.4 میزنم تا از استیبل بودن و پینگ پائین لذت ببرمهیچی لذت بخش تر از این نیست
![]()
همچین چیزه ساده ای برا ما گیمر های ایرانی شده رویا واقعا رویایی که مثل اینکه اینجا نت فیکس وغیره یک خطر محسوب میشه برای مسئولین .... من که تو این چند سالی که پلی میکنم دیگه این ارزو رو از سرم بیرون کردم ..
یه چیز جالب اینکه اکثر ماها فکر کنم همیشه پینگ رو باز میکنیم و همش در حال چک کردنیم در حالی که به خارجی ها میگم میگن 4.2.24 چیه![]()
با عرض سلام و خسته نباشید
سایت ما قصد دارد با جذب نیرو های حرفه ای و کار آمد در زمینه های نویسندگی ، مدیریت بخش ویدئو و گالری ، مدیر بخش مالی ، مدیر و نویسنده انجمن ، دوبله ، بازاریابی و تبلیغات ، مدیر توسعه و برنامه ریزی ، برنامه نویسی ، طراحی ، مدیریت ، میکس و مونتاژ ، مترجم ، برگزاری مسابقات ، داوری ، گزارشگر ، آنالیز و تحلیلگر و لول آپ کردن اکانت ، بوستینگ و ارتقاء اکانت و ... باعث پیشرفت بیشتری بشود از این رو
از دوستان علاقمند در خواست داریم از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با ما تماس حاصل کنند .
iRLoL.iR
سلام دوستان ،
امروز یه ایمیل از طرف ریوت گرفتم با این متن :
جدیدا" اینا میفهمن mk lol باز باشه ؟ چجوری ممکنه فهمیده باشن ؟ من والا نه حرفی تو گیم زدم نه کار مشکوکی کردمGreetings Summoner,
After an extensive investigation, your account: ----- has been detected using MKLoL/MKJogo, a third party application that unfortunately violates our current policies and the League of Legends Terms of Use. More specifically, this application automates several actions on your behalf, including chat and jungle timers.
For now, this is a warning, but continued use of this program will result in suspensions placed against you, and may ultimately result in permanent account closure.![]()
علتش این هستش که حتی اگر شما تایم جنگل رو اف کنیجدیدا" اینا میفهمن mk lol باز باشه ؟ چجوری ممکنه فهمیده باشن ؟ من والا نه حرفی تو گیم زدم نه کار مشکوکی کردم![]()
باز هم یگ موقع باگ میشه و میگه مثلا بیایید ام کی لول استفاده کنید. یعنی خودش یک تبلیغ می کنه برای هم تیمی هات . یکیشون هم حروم زاده بوده ریپورتت کرده
البته درو از جون شما اونایی که این برتامه رو استفاده می کنند حقشونه بن شن. چون میان ادم رو تو جنگل گنک می کنند
وقتی ادم قرار ببره؟ با تیمو ساپ هم میبره =))![]()
ارتقاء اکانت League of Legends ( بوستینگ )
ارائه سرویس جدید و با ضمانت از iRLoL
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کانال رسمی iRLoL در زمینه League of Legends
گروه پارسین گیم فعال در زمینه League of Legends
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Reza
09205130469
سلام
وسط بازی کامپوترم ریست شد بعدش هر کاری میکنم کلاینت باز نمیشه !
هلپ می !
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)