این 15 گیگ هدیه تو سرویس جشنواره 102 گیگ چطور فعال میشه؟
داخل سرویس های رزرو یکیش رو فعال کردم ولی اتفاقی تو حجم اصلیم نیفتاد
Sent from my LG-H502 using Tapatalk
این 15 گیگ هدیه تو سرویس جشنواره 102 گیگ چطور فعال میشه؟
داخل سرویس های رزرو یکیش رو فعال کردم ولی اتفاقی تو حجم اصلیم نیفتاد
Sent from my LG-H502 using Tapatalk
Last edited by vapid.mk; 14-09-2016 at 10:22.
اتفاقا اینو گفته بودن ! نوشته بودن تا زمان 30 روز تموم نشه نمیشه بسته جدید رو تمدید کرد
من خودم هم 15 گیگ رو زودتر تموم میکنم ، مجبورم تو اون فاصله هایی که حجم ندارم ترافیک اضافه بخرم
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تیک Use a web service to help resolve navigation errors رو برداشتم فایده ای نداشت ! اون قسمت اول هم متوجه نشدم باید چی کار کنم
یعنی فقط من با سایت صبانت مشکل دارم !؟ برا همه همون دفعه اول راحت باز میشه ؟
من تو مرورگر های دیگه هم که تست میکنم همینجوریه ! حتی با گوشی هم اینجوریه ! البته معمولا بعد 5 دقیقه درست میشه ! ولی اولش که میخوام بازش کنم همیشه مشکل داره !
خب وقتی شما از قسمت رزرو فعالش میکنی تو صفحه اصلی یه بخش به اسم باقی مانده حجم زماندار و باقی مانده زمان حجم زماندار میاد ( البته معمولا چند دقیقه ای باید صبر کنی تا اوکی بشه )
Last edited by MOHAMMAD2010; 14-09-2016 at 11:54.
من قبل خرید از نماینده اش پرسیدم اون اینطور گفت. حالا چیز زیاد مهمی نیست ولی سرویس ها رو اونقدر پیچیده میکنند که کسی درست سر در نمیاره
زمانی که مخابرات داشتم یکی از دوستان نرم افزار DNS Jumper رو معرفی کردند که به نظرم برای ISP های ایران از واجبات هست. اون رو نصب کنید و سریع ترین DNS رو از داخلش انتخاب کنید البته بازم میگم ترجیحا OpenDNS باشه چون بنا به تجره باثبات ترین سرور هست. بعد از انتخاب سرور جدید و Apply کردن اون گزینه Flush رو بزنید تا تنظیمات قبلی پاک بشه.
منظورتون اینه برنامه OpenDNS رو بگیرم بعدش Dns هایی که اون میده رو ست کنم ؟
خب من مطمئنم این مشکل از نت من نیست از سایت خودشون هست چون من تو باز کردن هیچ سایتی مشکل ندارم فقط سایت خودشون بعضی وقتا اینجوری میشه !
مشکل از سایت خودشان باشد هم تا مشکل را قبول کنند و حل کنند طول میکشد، شما dns را تغییر بدهید یا از قندشکن استفاده کنید ببینید مشکلتان حل میشود یا نه
اسم برنامه ای که دوستمان گفتند dnsjumper است که با استفاده از آن هم میتوانید بهترین dns را پیدا کنید و هم ست کنید. از برنامه opendns هم میتوانید استفاده کنید که خودش dns را ست میکند.
Last edited by 971971; 14-09-2016 at 16:48.
خیر برنامه DNS Jumper رو باید نصب کنید
اگر با سایت دیگه مشکلی ندارید که نیازی نیست من کلا برای پایداری بیشتر گفتم
دوستان سلام من از اسیاتک سرویس دارم اما درخواست جمع اوری دادم ، حالا بر سر یک چند راهی انتخاب سرویس دهنده بعدی قرار گرفتم میخواستم بدونم ایا صبانت سرویس دهنده بهتری هست ، من یک کاربر تقریبا پرمصرف هستم و پینگ مناسب نیز برام اهمیت داره میخواستم بدونم با مبلغ ماهی 50 الی 60 تومان سرویس خوب ماهیانه ای هستش ک صبانت ارائه بده و نیاز های یکی مثل من رو رفع کنه . من اهل حجم خریدن نیستم معمولا و بیشتر استفاده از اینترنتم نیز از ساعت 8 شب به بعد تا 12 ساعت بعدش صورت میپذیره حالا یا این توضیحات شما مشترکین صبانت کدام سرویس این شرکت رو ب من پیشنهاد میکنید .
با سپاس.
اولا به سایت 195 شکایت کنید تا سریعتر جمع آوری کنند.
الان صبانت 2 سرویس مناسب دارد که تا آخر شهریور ارائه میشوند:
1- سرویس یکساله جشنواره میکس 60 گیگ از ساعت 4 تا 10 صبح رایگان با قیمت سالانه 60 هزار تومان بعلاوه مالیات (حجم بصورت ماهانه 5 گیگ ارائه میشود)
2- سرویس یکساله 102 گیگ صبحانت از ساعت 4 تا 10 صبح رایگان با قیمت سالانه 63800 تومان بعلاوه مالیات (حجم بصورت ماهانه 1 گیگ و 6 بسته 15 گیگ یک ماهه ارائه میشود که در 6 ماه حجمتان تقریبا تمام میشود و بعد از آن باید یا حجم بخرید یا سرویس دیگری بگیرید، یک راه هم این است که یک سرویس هم برای خط دیگری بگیرید و بعد از 6 ماه از آن سرویس استفاده کنید.)
از نظر کیفیت هم صبانت لااقل از آسیاتک بهتر است.
سلام
دوستان تهرانی ؛ سرعت دانلود با IDM برای سرویس 512 یا 1 مگ حجمی چقدره برا شما
و اینکه ازنظر قطعی و کیفیت چطوره صبانت الان
آسیاتک داشتم چند سال خوب بود ولی این اواخر داغون شد دیگه جابجا شدم میخوام ببینم صبانت چطوره بگیرم
ممنون
زنگ زدم صبانت گفتم آقا نت من سرعتش اومده پایین قبلا بیشتر بود گفت مودمو خاموش روشن کن اونورم نمیدونم چی کار کرد الان درست شده . ولی من ازش راضیم برا گیم عالی هیچ لکی نداره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)