کار جدید بیاد نتیجه کوئست بیشتر میشهلووول
کلا این ورژن یکم انقلابی میشهلوووول
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
کار جدید بیاد نتیجه کوئست بیشتر میشهلووول
کلا این ورژن یکم انقلابی میشهلوووول
شلوار ها را می شه مثل دیگر لباسا از شهر خرید و یا به احتمال خیلی ضعیف از fort shop
---------- Post added at 05:20 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------
انقلاب وست به نظر من این ورژن بود چون خیلی چیزای جدید اومد و بازی را از یکنواختی در آورد
چون این ورژن ها روی فروت تاکید شده یکم و به خاطر اون اسلحه طلایی فروت نتیجه میشه این شلوارها اسکیل فورت هم میدنشلوار ها را می شه مثل دیگر لباسا از شهر خرید و یا به احتمال خیلی ضعیف از fort shop
نمیدونم الان مخم چه تو کار میکنهمسئله جبر( کتاب رو زمن افتاده رو زمین ولی باز بود ) یک آن نگاه کردم حل کردم : ) ) =))))))
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------
اما 120 بیشتر انقلاب میکنهشلوار ها را می شه مثل دیگر لباسا از شهر خرید و یا به احتمال خیلی ضعیف از fort shop) لول میدونی چقدر کار جدید میاد؟؟
شلوار هاش چه مدلین؟لی؟
حال میده شلوار جافی بیاد.برای خواب می شه پیژامه.
فعلا معلوم نیست
فکر کنم تا 3-4 هفته برا بتا بیاد که اون موقع همه چی معلوم می شه
++++++++++++++++++
شلوار هاش کتان هستند![]()
حوصلم سر رفته... یه عصا جدید پیدا کردم .. من خرس می خواااااام
---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
راستی اینم برای خنده دوستان ..
![]()
با بالش بری این ور اون ور عاقبت این طوری می شه![]()
به دو تا فورت با فاصله کم اتاک داده بودن من تو فورت اول کشته شدم داشتم می رفتم برای فورت دوم که ...
---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------
عجب خرایی گیرتون می یاد اخه کی اونو 19 ...
حال می کنی ؟![]()
من کلا تاجر به دنیا اومدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)