سرعتش در حد 30-35 هستش و اون 20 گیگ هم روزانه تقسیم میشه با سرعت اسمی(120) میگیره
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سرعتش در حد 30-35 هستش و اون 20 گیگ هم روزانه تقسیم میشه با سرعت اسمی(120) میگیره
گور پدرشون با این سرویس ها و سرویس دهی داغونشون توی استان فارس!
من خودم نامحدود 2 میگ برنزی 35 گیگ تبادل اطلاعات دارم
اون سرویسی که میخوای انتخاب کنی یعنی :
20 گیگ تقسیم بر 30 روز مساوی میشه با روزی حدود 600 میگ با سرعت حدود 300 و وقتی تو یک روز 600 میگ تموم شد سرعت میره پایین رو 100 و دوباره ساعت 12 شب و شروع روز جدید 600 میگ شروع میشه همینطور ادامه داره تا پایان و تمدید جدید
2 هفته ای میشد که روزی 20-30 بار اینترنت قطع میشد ولی
جدیدا تا وصل میشم به قندشکن اینترنت کلا قطع میشه و چراغ مودم قرمز میشه بعد از چند دقیقه دوباره وصل میشه و بدون مشکل کار میکنه تا وقتی که دوباره به قندشکن وصل شی
به نظر میرسه مشکل سراسری ه
نه ما که همچین مشکلی ندارم!
[QUOTE=king_darkness;7891977]2 هفته ای میشد که روزی 20-30 بار اینترنت قطع میشد ولی
جدیدا تا وصل میشم به قندشکن اینترنت کلا قطع میشه و چراغ مودم قرمز میشه بعد از چند دقیقه دوباره وصل میشه و بدون مشکل کار میکنه تا وقتی که دوباره به قندشکن وصل شی
به نظر میرسه مشکل سراسری ه[/QUOT
چرا قطعی که این ماه عجیب غزیب بود ولی این طور که شما میگید نبود .....بیشتر هم قطعیا از ساعت 8 شب به بعد اتفاق میافتاد ......الان فعلا بحث سر سرعته که عجیب پایین میاد این روزا ...معلوم نیست چی کار میکنند![]()
.................................
Last edited by amin885; 04-12-2013 at 20:37.
البته اعداد اشتباهه ! روزی 600 مگابایت با سرعت 120 کیلوبایت بر ثانیه و سپس با سرعت 40 کیلوبایت بر ثانیه باقی روز رو ادامه خواهید داد. اعداد فوق مال سرویس 2 مگابیت بر ثانیه هستند.
دو مگی.که من.دیدم سرعتش 60 بود!
در کل آسیاشت اصلا توصیه نمیشه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)