آقا میشه یکی منو خوب راهمایی کنه درباره مشکین شهر نیروی انتظامی؟خواهش میکنم
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
آقا میشه یکی منو خوب راهمایی کنه درباره مشکین شهر نیروی انتظامی؟خواهش میکنم
آقا میشه یکی درباره شهید بیگلری مشکین شهر منو خوب راهنمایی کنه؟من از رشتم.لیسانس...کسی هست؟خواهشا کمکی بدین به ما ممنون میشم
اعوذ بالله..... آره من پست کردم... با پارتی نمیشه ؟ ( سرهنگ نیرو انتظامی)
Last edited by majidkorg; 21-06-2013 at 07:52.
نه عجب شیر به شورت گیر نمیدن فقط زیر بغل رو شیو کنید ممکنه رندوم بازدید کننده چک کنه آستین حلقه ای ممنوع هست
سلام. در مورد آجا - آج راهنمایی میخوام. محلش دقیقش کجاس ؟ چطور جایی هس ؟ به سربازا آسایشگاهی که میدن کجا هستش ؟ ساعتتش چطوریه ؟ مـــمنون![]()
لطفا اگه کسی از دوستان میتونه در این زمینه راهنمایی کنه منو
من تک فرزندم پدرمم 60 سالشه یعنی اگه این قانون کوفتی 59 سال تمام باقی میموند من معاف میشدم پارسال.
من مادرم بیماری سرطان داره. پدرمم مشکل روانی داره ( اسکیزوفرنی) یعنی اگه شما 1 روز مهمان خونه ما باشین قشنگ متوجه میشین واقعا هم این وضعیتش ذله میکنه ادمو مشکلم اینجاست اون خودش نمیتونه قبول کنه مریضه یه بارم روانپزشک بردیمش ولی دارو مصرف نکرد. الانم که تازه افتادم یگان با اینکه تهرانم ولی فکر و ذکرم خونست همش.
حالا سوالم اینه من میتونم کفیل مادرم بشم برا معافی یا پدر نیاز به مراقبت بگیرم؟ آخه چجوری ثابت کنم بیمار روانی داره پدرم ؟ کسی که همچین بیماری داره چطور ببرم کمیسیون پزشکی؟اصلا جزو مواردش هست؟ کسی رو دیدید به خاطر بیماری روانی پدرش معافی بگیره؟
ممنون میشم اگه کسی میتونه واقعا کمکم کنه
ببخشید که در انتها این همه سوال پرسیدم واقعا اعصابم خورده الان عذر میخوام
دوستان من اعزامی یک هشت نود و یک بودم
الان 8 ماه گذشته
یه نکته بگم خدمتتون
بابا شما ها چقد استرس دارید مثه دخترا چرا میمونید
اینجا چطوریه
اونجا چطوریه
مرخصی کی میدن
استحقاق چی میدن
زیر بغل نگاه میکنن یا نه
بیخیال بابا
وسایلی که دوستان در صفحه اول گفتن جمع و جور کنید و اگه پارتی دارید با اونم قبل اش هماهنگ کنید که میخوایم برید خدمت اگر هم که ندارید هیچ
آجا - آج خودش هزار تا جا داره شما رو تقسیم میکنه
ولی بدک نی خوبه جاهاش اکثرا
اکثر جاهایی که دوستان میپرسن چه جوریه نمیشه به طور کلی جواب داد
من خودم اموزشی بیرجند بودم یه گردان از نظر سخت گیری با یه گردان دیگه خیلی فرق داشت
حتی یه گروهان با یه گروهان دیگه
بعدشم اگر جایی بد باشه داغون باشه من بیام قبلش به تو بگم افتضاحه میخوای چی کار کنی مثلا
نه میخوای چی کارکنی
سربازییییییییییییییییی اجباریییییییییییییییییییی ی
چرا هم نداره به گفته خودشون
مبارک باشه لیسانس![]()
کسری جبهه برگشته ...اگر کارت ایثار داره که مشخصه چقدر جبهه بوده و ماهی 9 روز کم میشه. اگر کارت پایان خدمت داره : 3 ماه آموزشی ازش کم کن + سابقه حضور در منطقه رو یگان محل خدمتش صادر میکنه شاید از 22 ماه همش رو قبول کنن شاید هم کمتر
برادر ... کسی بدونه راهنمایی میکنه ... اگر از الان اینقدر استرس داشته باشه برات خوب نیستا...
زمانی که سن کفالت پدر 59 سال بود پدر باید کمیسیون میرفت اماسن 65 سال دیگه کمیسیون نمیخواد
دکتر های کمیسیون از کار افتادگی معمولا خیلی سخت گیر هستن . . . همش سه تا مهر و امضا هستبتونی بگیری معافی . (یه سری کارای اداری هم داره که سخت نیستن)
اردیبهشت 91 پدرم میشد 59 سال تمام ولی قانون از 5 فروردین شد 65 سال من به خاطر 40 روز نتونستم معافی بگیرم.
بازم کسی از دوستان اگه راهنمایی میتونه بکنه ممنون میشم
دوست گرامی ... عرض کردم زمانی که سن کفالت پدر 59 سال بود پدر باید کمیسیون میرفت و از کار افتادگیش تایید میشد .
اما سن 65 سال کمیسیون نمیخواد.
حالا هم اگر میدونید پدرتون از کار افتاده هست ... و نمیتونه به امورات خودش رسیدگی کنه کافیه به کمیسیون مراجعه کنه . و از کار افتادگیش تایید بشه.
هم اکنون 29 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 29 مهمان)