1 گیگ من اضافه نشده امروز صبح خطمو شارژ کردم چرا اضافه نشده
کسی هستش که براش اضافه نشده باشه ؟
1 گیگ من اضافه نشده امروز صبح خطمو شارژ کردم چرا اضافه نشده
کسی هستش که براش اضافه نشده باشه ؟
برای من چند روز پیش اضافه شد . تا حالا باید اضافه شده باشه زنگ بزن خرشونو بگیر![]()
مرگ بر پارس آنلاین
سرعت حدودای 100 البته برای سرویس یک مگ چیزی نیست شنیدم قبلا دانلود شبانه بالای 4 گیگ میگرفتن تازگی کم شدهبابا سرعت دانلود شب شما مگه چنده؟دیشب سرعتت چقدر بود؟
پس واسه ما چرا اینطوریه؟
البته خوشبختانه الان بهتر شده سرعت شبانم ولی باز 2.5 گیگ دیگه خیلیه
سلام
من امروز سرویس این دوره م تموم میشه که سرویس POL-128-3G انتخاب کرده بودم(سرویس های به قول خودشون اقتصادی و ارزون ) ولی سرعتش تو رایگان به شدت پایین بود(در حد 10 کیلوبایت) . قبل این از سرویسهای fpx-128-3G استفاده میکردم..حالا میخوام بدونم این fpx هم سرعت شبانه ش همینطوریه یا نه؟
مرسی.
در ضمن من الان میخوام تمدید کنم fpx نداره که بخوام انتخاب کنم.فقط همین POL رو میتونم انتخاب کنم. کسی میدونه چطوری باید برم fpx انتخاب کنم؟ مرسی
فردا پشتیانی جواب میده بزنگم ؟
نه 1 گیگم منتقل شده نه ترافیک 2 برابر
ای بابا وقتی با vps سرور سایتمون که سرعت دانلود 10 مگ در ثانیه هست دانلود می کنم اعصابم خورد میشه این سرعت آشغال 60kb شبانه بخوره سرشون نمیشه دو تا فیلم 800 مگی دانلود کرد این چه وضعیه حالا این 15 روز اگه نامحدود می دادن زحمی بر مرحمون بود لعنت به اون کسی که اینترنت رو حجمی کرد چند سال پیش همش نامحدود بود
این طرح آخر سر قراره 1 گیگ پهنا بدن؟ یا منی که سرویس ( 6 ماه هر ماه 2 گیگ) گرفتم و 4 گیگش مونده قراره 4 گیگ دوبرابر بشه؟ یا قراره 15 روز نامحدود بدن؟
Last edited by personal_68; 20-03-2012 at 23:11.
سال نو مبارک دوستان
الان ساعت ویندوز 12:30
امشب چه ساعتی باید شروع به دانلود کنیم؟
یعنی 12:31 پارس چه ساعتیه؟
کسی میتونه بره پانلشو ببین زمان دیسکانکتشو چند مینویسه ؟
پانل من رو که نمیاره و مینویسه خطا در ...
بنده هم همچنین
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)