دوست عزیز شرکت مخابرات سرعت ها را محدود کرده.
در ضمن ما سرویس
اینترنت پرسرعت ADSL - 512kbps با ترافیک نامحدود در 1 ماه می خریم سرویس 512 کیلوبیت باید حداقل سرعت ان برابر با 64 کیلوبایت در ثانیه باشد.در ضمن نه تو اندیشه و نه تو مخابرات هیچ کجا از کلمه Up to استفاده نشده است.
در سیستم شیرینگ هیچ وقت سرعت پایدار بر روی یک عدد نیست و نوسان دارد اما اکنون سرعت 512 محدود فیکس روی 39 است بدون هیچ گونه نوسان و هیچ گونه تغییر در شبانه روز.
در سوئیچ های منجمنت از جمله سیسکو و دیتاشین که ینده با انها کار کردم و سر کار دارم گزینه های مختلفی برای اینگونه محدودیت ها وجود دارد که این گونه محدودیت ها را ما در شبکه های دانشگاهی به کار میبریم.
برای مثال :در دانشگاه سما رشت واحد دیلمان با یک عدد سوئیچ منجمنت دیتاشین هم چنین محدودیت برای دانشچو ها ایجاد کردم برای مثال پورت 1 تا 16 که برای دانشجو ها بود که براید انها سرعت 16 کیلوبایت را در نظر گرفتم و پورت 17 تا 20 برای واحد های ادرای بالا بود که برای انها سرعت فری قرار دادم و می توانستم سرعت های دیگر هم قرار بدهم.
در این زمان در سیستم های 1 تا 16 هیچ کاربری نمی توانست در بهترین شرایط از 16 کیلوبایت بیشتر اطلاعات دریافت و ارسال کند.همچین روشی را اکنون مخابرات برای کاربرها در نظر گرفته است.