سلام من در نصب بازی men of war vietnam مشکل دارم . وقتی به وسط های نصب میرسه این ارورو میده: file source corrupted چیکار کنم؟
سلام من در نصب بازی men of war vietnam مشکل دارم . وقتی به وسط های نصب میرسه این ارورو میده: file source corrupted چیکار کنم؟
سلام
تو بازی ray man origins نسخه کامپیوتر وقتی میخوام دسته رو join کنم نمیشه یعنی اصلا تو control settings دسته ی دومی
نشون نمیده (دسته تو بازی دیگه مثل fifa 12 راحت کار میکنه)
سی دی نصب هم نداره اون دسته
میشه لطفا زودتر جواب بدید !
سلام من در نصب بازی prince of persia the forgotten sands
در قسمت انتخاب درایو مشکل دارم و خود بازی پیشفرض درایو gرو میده ومن درایو g ندارم و وقتی درایو eرو انتخاب میکنم
در dvd 2 انرا قبول نمیکند , ودرایو g رو میخواهد چکار کنم؟
سلام دوستان عزیز کسی میشه لطف کنه کرک بازی رو بزاره ماله من وقتی اجرا میکنم بازی رو این ارور رو میده
the program can't start becuase lyryfoby.dll is missing from your computer .try reinstalling the program to fix this problem
اجرا نمیشه میشه راهنمایم کنید چه مرگشه
درود
دوستان پچی چیزی هست که بشه gta iv رو روی ویندوز7 روون بازی کرد؟
من سیستمم قویه ولی روی سون تیک میزنه!
(آپدیت کارت گرافیکمم گرفتم ولی تاثیری نداشته)
من بازی Real Warfare 2 Northern Crusades رو از همین سایت دانلود کردم وقتی بعد از نصب اجراش میکنم سریال میخواد سریالش چیه؟
salam dustane aziz.
man toye ye marhale az bazie simsThe Sims Medieval dochare moshkel shodam lotfan komak konid.marhaleyi ke mige:cook and enjoy one several meaty stews.
lotfan komak konid man bayad chikar konam?
mersi -
سلام من بازی Inversion نسخه بلک باکس رو نصب کردم اما تو بازی نه صدا داره و نه زیرنویس فقط آهنگ داره؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان...
بنده در نصب اویل 5 روی ویندوز سون 64 بیت مشکل دارم...چی کار کنم تا نصب بشه؟
ممنون
جدیدن که ویندوز نصب کردم بعضی بازی ها صدا نداره
مثل Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier
و لیمبو
کارت صدا رو هم آپدیت کردم ولی مشکل حل نشد.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)