برد کنسولت چی بود؟؟؟؟![]()
برد کنسولت چی بود؟؟؟؟![]()
خواهشات میکنم!
خوب ببین اگه بدترین نوع دیسک باشه که من توصیه نمیکنم استفاده کنی!
چون در هر صورت تاثیر بد خودش را به مرور به درایو میزنه!
اما اینم باید بگم که دیسک های T-GATE با این که کیفیت نسبتا خوبی دارن قیمت بسیار مناسبی هم دارن و جزء ارزانترین دیسکهای موجود در بازار هستن.
برای تشخیص نوع دیسک چون کار سختی هست توصیه میکنم از خوده فروشنده بپرسی و یه جورایی به حرفش اعتماد کنی!
ارور E79 یک ارور یک چراغ هست و نه سه چراغ و دلیلش هم به احتمال زیاد تا اونجایی که من میدونم مربوط میشه به هارد و اتصالات داخلی آن و دلیل آن در اصطلاح Corrupt شدن یک سری از فایل های سیستمی هست!
شما هارد را از کنسول جدا کرده کنسول را روشن کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by shab_2008; 09-07-2010 at 11:19.
Jasperبرد کنسولت چی بود؟؟؟؟
عجیبه! ارور E79 میده ولی 3 چراغ روشنه! احتمالا Erorr در Error ــه !!ارور E79 یک ارور یک چراغ هست و نه سه چراغ و دلیلش هم به احتمال زیاد تا اونجایی که من میدونم مربوط میشه به هارد و اتصالات داخلی آن و دلیل آن در اصطلاح Corrupt شدن یک سری از فایل های سیستمی هست!
کنسول رو بدون هارد روشن کردم ولی مشکل باز هم حل نشد.
مگه jasper هم سه چراغه میشه؟![]()
اون 3 چراغی که شما ازش میترسی E74 هست که تو Jasper من یکی ندیدم اصلا رخ بده که علتش هم گرم شدن بیش از حد gpu هست و با این توصیفات باز هم تا 90 درصد حتی تو برد های قدیمی هم قابل تعمیره
این احتمال هم هست که رابط HDD شما از داخل مشکل پیدا کرده باشه
با اقا رضا در میون بگذارید ایشون خبره هستن تو این امور :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا جواب بدید معتلیم به خدا تا حالا بازی نکزدم زود بگید
خواهششششششششششششششششششششش شششش![]()
راستی به این هم جواب ندادید جواب بدید دیگه
یک دلیل خیلی مهم دیگه هم هست و اون اینکه کسانی که کنسول ها رو به اران منتقل میکنند و در کار وارداتش هستند استاندارد های حمل و نقل این مدل وسائل رو رعایت نمیکنند و توی حمل و نقل کنسول آسیب میبینه ، که بعضب وقت ها در جا خودش رو نشون میده و بعضی وقتها بعد از چند ماه .
یادمه ایران که بودم میرفتم بازار رضا یا ایرانیان میدیدم که مانیتور ها رو از روی پله سور میدن پایین !!! خوب لابد همینطوری هم با کنسول ها رفتار میکنند دیگه .
شک نکن که همین کارارو الانم انجام میدن.خیلی بیشور هستند
یه بار به یکیشون گفتم این چه کاریه میکنی.خراب میشه.بهم گفت گارانتی داره.همین![]()
ببخشید کسی راجع به اون وسیله ای که میشه باهاش موس و کیبورد رو به کنسول وصل کرد اطلاعی داره؟
میخواستم بدونم اگه بگیرمش درست مثل موس عمل میکنه و هرچقدر سریعتر موس رو بچرخونم تصویر هم سریعتر میچرخه یا مثل RS روی خود دسته میمونه که باید کلی منتظر موند تا تصویر بچرخه
چون توی این بازی های اکشن خیلی سخت میشه با دسته هدفگیری کرد, گاهی اوقات یکی پشت سر آدم داره تیر میزنه تا بیاد تصویر رو بچرخونه بیاد روش منو کشته!
ولی توی کامپیوتر اینطوری نبود
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)