با سیستم چک کردم مشکل شما از فاصله است. اگه 50 متر اون ورتر بودید این مشکل نبود. یا باید سایت نزدیکی ایجاد شود و یا جهت پنل سکتور چند درجه تغییر کند.
با سیستم چک کردم مشکل شما از فاصله است. اگه 50 متر اون ورتر بودید این مشکل نبود. یا باید سایت نزدیکی ایجاد شود و یا جهت پنل سکتور چند درجه تغییر کند.
قبلا حدود 5ماه پیش همون اوایل وصل شد 3جی راحت توی خونه آنتن میداد.بعد که قطع شد بعد سه ماه الان وصل شده چنین مشکلی داریم.الان تکلیف ما چیه باید چه کار کنیم؟
Sent from my CHM-U01
سلام اقا رضا بعد از یک سال اندی پوشش تری جی مشاهده شد در لواسان اما از شانس بدما تا دم در خانه انتن داریم اما به محض ورود به خانه انتن می رود لطفا پیگیری کنید محله نجارکلا
فرستاده شده از Vsun H9ِ من با Tapatalk
سلام آقا رضا @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از وضعیت 3G در شهر های اردستان، مهاباد و زواره در استان اصفهان اطلاع دارید که چه زمانی به شبکه 3G متصل میشه؟
اخرین تحولات شرکت:
تعداد سایتهای تجهیز شده 7212 سایت
تعدادسایتهای در انتظار لینک 458 سایت
تعداد سایتهایی که تا اخر سال نصب میشود 245 سایت
تعداد سایتهای معیوب و مشکل دار 102 سایت
تعداد شهرها و بخش های 3g
593 شهر و روستا
تعداد شهرهای و بخش های 4g
124 شهر
جهت پنل تغییر کرده است باید پیمانکار جهت و زاویه را تغییر دهد.
شما پیگیری میکنید یا باید به اپراتور زنگ بزنم؟
Sent from my CHM-U01
سلام. لواسان از جاهای مشکل دار است. اگه داخل یکی از ویلاها جا بدهند یه سایت 40 متری مشکل اون طرف را کاملا بر طرف میکند.
ببخشيد بازم سوال ميكنم ولي اطلاع داريد حدودا چه تاريخي مشكلات اين منطقه گرمدره حل ميشه ؟
چون سيمكارت دائمي دارم موندم بسته يكساله بخرم يا كل قيد اينترنت همراه رو يزنم !
اردستان و مهاباد در دستور کار است ولی زواره به امسال نمیرسد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)