تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1624 از 1805 اولاول ... 6241124152415741614162016211622162316241625162616271628163416741724 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,231 به 16,240 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

شما هم فکر کنم با ملت دعوا داری عزیزم

یا اینکه خیلی بیکاری که میای در مورد این مسایل بی ارزش صحبت میکنی.

شما خیلی حرف برای گفتن دارید برید جای اون شخصی که این قوانین رو گذاشته بگیرید خواستن توانستن هست نه ؟

فکر میکنید مشکلات مملکت یکی دوتا هست.
    نه پسرم. نه بیکارم نه با شما دعوا دارم
    خودم دقیقا امسال میشه 20 سال که توی وزارت دارم کار میکنم و خیلی خوب میدونم راجع به کدوم مسوولین داریم صحبت می کنیم. مسوولینی که طی دهه ها وزرا عوض میشن اما اونا که مجری هستن هرگز!
    بجای موضعگیری فقط خواستم متوجه اشتباهت بشی . بزرگترین اشتباه ملت ما بی خبری از حقوق خودشونه. اون بند شماره 4 رو یکبار دیگه بخون
    Last edited by HardwareMaster; 18-07-2015 at 17:38.

پروفشنال frozen01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه پسرم. نه بیکارم نه با شما دعوا دارم
    خودم دقیقا امسال میشه 20 سال که توی وزارت دارم کار میکنم و خیلی خوب میدونم راجع به کدوم مسوولین داریم صحبت می کنیم. مسوولینی که طی دهه ها وزرا عوض میشن اما اونا که مجری هستن هرگز!
    بجای موضعگیری فقط خواستم متوجه شاتباهت بشی . بزرگترین اشتباه ملت ما بی خبری از حقوق خودشونه. اون بند شماره 4 رو یکبار دیگه بخون
    اولا من پسرت نیستم سن باباتو دارم حالا یکم کمتر یا بیشتر

دوما گیریم ما حقوقمون رو میدونیم باید چکار کنیم بریم تو خیابون شعار بدیم ما نت درست حسابی میخواییم ؟ مرگ بر امریکا هم بگیم ؟

شما خودت چکار کردی با اینقدر ادعا ؟

برام سواله اولین پستی که در اولین انجمنت زدی سال چند بوده و در کدوم انجمن ؟
    Last edited by frozen01; 18-07-2015 at 17:42.

3. این کاربر از frozen01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اولا من پسرت نیستم سن باباتو دارم.

دوما گیریم ما حقوقمون رو میدونیم باید چکار کنیم بریم تو خیابون شعار بدیم ما نت درست حسابی میخواییم ؟

شما خودت چکار کردی با اینقدر ادعا ؟
    ببخشید بابابزرگ
    اگه شمای نوعی از حقوقتون باخبر باشین اونوقت نمیذارین کسی کلاه سرتون بذاره یا حقتون رو بخوره. اوکی؟
    من به سهم خودم و بلکه خیلی بیشتر از سهم خودم با اینا بحث داشتم عزیزم . اتفاقا همین دوشنبه ی قبل یکیشون که مسوولیت بخش هم داشت رو کشیدم به بازرسی و حسابی چلوندمش گرچه اعصاب خودمم خاکشیر کردم
    امثال جنابعالی رو زیاد ، خیلی زیاد دیدم. میگن آقا ول کن، اعصابت رو خرد نکن، به جهنم، اونم میخوره تو هم بخور و صداش رو درنیار و ... . اینه که مملکت به لجن کشیده شده و هیچکس به هیچکس نیست. ولی خب خوشبختانه هیچوقت مثل شماها نبودم
    Cheers

5. 3 کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببخشید بابابزرگ
    اگه شمای نوعی از حقوقتون باخبر باشین اونوقت نمیذارین کسی کلاه سرتون بذاره یا حقتون رو بخوره. اوکی؟
    من به سهم خودم و بلکه خیلی بیشتر از سهم خودم با اینا بحث داشتم عزیزم . اتفاقا همین دوشنبه ی قبل یکیشون که مسوولیت بخش هم داشت رو کشیدم به بازرسی و حسابی چلوندمش گرچه اعصاب خودمم خاکشیر کردم
    امثال جنابعالی رو زیاد ، خیلی زیاد دیدم. میگن آقا ول کن، اعصابت رو خرد نکن، به جهنم، اونم میخوره تو هم بخور و صداش رو درنیار و ... . اینه که مملکت به لجن کشیده شده و هیچکس به هیچکس نیست. ولی خب خوشبختانه هیچوقت مثل شماها نبودم
    Cheers
    نه ببین بحث اینا نیست.

اگه همین تاپیک رو به عقب برگردی من حدود 2 سال هست دارم اینجا در این تاپیک پست میدم و شکایت میکنم چه در اینجا و چه 135 و 2020 و ............

شخصا به اون یارو ملک هم اینقدر زنگ زدم شماره منو IGnore کرده .

بحث این نیست که بگیم بیا جهنمو ضرر بیا تو هم بخور چون ایرانی جماعت مثل چی جون میکنه پول در میاره مفت میده توی حلق اینا میریزه.

ما میدونیم مشکل چیه

اما کسی به حرف های ما گوشی نمیده

ادمی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی ادمی که خودشو زده به خواب رو نمیشه .
    Last edited by frozen01; 18-07-2015 at 18:00.

7. این کاربر از frozen01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

نه ببین بحث اینا نیست.

اگه همین تاپیک رو به عقب برگردی من حدود 2 سال هست دارم اینجا در این تاپیک پست میدم و شکایت میکنم که در اینجا و چه 135 و 2020 و ............

شخصا به اون یارو ملک هم اینقدر زنگ زدم شماره منو IGnore کرده .

بحث این نیست که بگیم بیا جهنمو ضرر بیا تو هم بخور چون ایرانی جماعت مثل چی جون میکنه پول در میاره مفت میده توی حلق اینا میریزه.

ما میدونیم مشکل چیه

اما کسی به حرف های ما گوشی نمیده

ادمی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی ادمی که خودشو زده به خواب رو نمیشه .
    اشتباه اشتباه
    من خودم وقتی یقه ی یکی از این دزدا رو می چسبم انکار میکنه که اعتراض دیگه ای هم هست
    مثلا میگه نه این حرف تو تنهاست. بقیه راضین. نمی بینی هیچکی صداش در نمیاد؟!

طرف حتی اگه رضاخان هم باشه در اثر کثرت اعتراضات مجبوره کوتاه بیاد و تغییر رویه بده
    هی ییییی یادش بخیر. من از حدود 2004 - 2005 اینجا عضو بودم و خیلی چیزا رو دیدم. اما خب ... بگذریم که شر بپا میشه

9. این کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

++M

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اشتباه اشتباه
    من خودم وقتی یقه ی یکی از این دزدا رو می چسبم انکار میکنه که اعتراض دیگه ای هم هست
    مثلا میگه نه این حرف تو تنهاست. بقیه راضین. نمی بینی هیچکی صداش در نمیاد؟!

طرف حتی اگه رضاخان هم باشه در اثر کثرت اعتراضات مجبوره کوتاه بیاد و تغییر رویه بده
    هی ییییی یادش بخیر. من از حدود 2004 - 2005 اینجا عضو بودم و خیلی چیزا رو دیدم. اما خب ... بگذریم.
    فکر کنم باید یک شکایت نامه الکترونیکی درست کنیم هر نفر مشخصات و تلفنش رو ذکر کنه و بعد بفرستیم برای شکایت اگه میخواییم به یه جایی برسه.

بنده خودم پایه درست کردن همچین چیزی هستم به عنوان نماینده فقط همکاری کاربران رو میخوام .

منم سال 60 با بز زنگوله پا قدم میزدم احمد اباد یادش بخیر

__________________________________________________ _______
    دوستانی که مایل به درست کردن این شکایت نامه هستند مشخصات زیر رو از طریق پیام خصوصی برای بنده ارسال کنند.

نام
    نوع سرویس
    تلفن ثابت
    و نوع مشکل

اطلاعات کاربران کاملا محرمانه میمونه.
    Last edited by frozen01; 18-07-2015 at 18:15.

11. این کاربر از frozen01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

بعنوان پایان بحث مزید اطلاع همگان یکبار دیگه چون پستهای قبل رو مسوول انجمن پاک کرد عرض میشه وزرا در معرض دید هستن و در نتیجه سریع عوضشون میکنن اما بدنه ی اصلی که کمی تا قسمتی مدیران ناکارامد هستند به چشم نمیان و عوض نمیشن
    در نتیجه مردم همیشه ناراضی هستن. راه فشار وارد کردن برای اصلاح این مجموعه تنها اینه که از طرف مردم اعتراضات بالا بگیره، نمیگم هزار و صدهزار، نه. بیست تا سی تا هم خیلی وقتا اثرگذاره
    یکی کمپین اینترنتی راه میندازه، یکی ایمیل میزنه به فلان نماینده ی مجلس شهرش، یکی دستی توی مقاله نوشتن داره برای فلان روزنامه شکواییه می نویسه، یکی تلفن میزنه به مقامات بالاتر، یکی توی 195 طرح موضوع میکنه و ... اینا اثرگذاره در اصلاح بدنه، که اتفاقا عامل اکثر ضعفها و ناکارامدیها هستن

منم سال 60 با بز زنگوله پا قدم میزدم احمد اباد یادش بخیر
    میگم آشنا میزنی پس نگو.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بعنوان پایان بحث مزید اطلاع همگان یکبار دیگه چون پستهای قبل رو مسوول انجمن پاک کرد عرض میشه وزرا در معرض دید هستن و در نتیجه سریع عوضشون میکنن اما بدنه ی اصلی که کمی تا قسمتی مدیران ناکارامد هستند به چشم نمیان و عوض نمیشن
    در نتیجه مردم همیشه ناراضی هستن. راه فشار وارد کردن برای اصلاح این مجموعه تنها اینه که از طرف مردم اعتراضات بالا بگیره، نمیگم هزار و صدهزار، نه. بیست تا سی تا هم خیلی وقتا اثرگذاره
    یکی کمپین اینترنتی راه میندازه، یکی ایمیل میزنه به فلان نماینده ی مجلس شهرش، یکی دستی توی مقاله نوشتن داره برای فلان روزنامه شکواییه می نویسه، یکی تلفن میزنه به مقامات بالاتر، یکی توی 195 طرح موضوع میکنه و ... اینا اثرگذاره در اصلاح بدنه، که اتفاقا عامل اکثر ضعفها و ناکارامدیها هستن

میگم آشنا میزنی پس نگو.
    اسپم نهایی تاپیک برای امروز ....

PNP صبر میکنه بحث الکی بشه تو انجمن بعد نگاه کنه ؟ کاربرا چی میگن

داداش مثل اینکه تا حالا مدیر نبودی ؟

مدیریت هم نباید بیکار باشه حوصلش سر میره.

واجب شد یک دوره مدیریت برات بزارم رایگان هم میزارم باز نگی سرت کلاه رفته دی ..

میگم آشنا میزنی پس نگو.
    دیدم بزه همون سال هم بازی در میاورد پس بگو دی ...

مدیریت محترم پاکسازی کلی رو به عمل بیارید

فقط پست بالا رو پاک نکنید داریم نظر خواهی میدیم برای کاربران.

با تشکر ...
    Last edited by frozen01; 18-07-2015 at 18:39.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اسپم نهایی تاپیک برای امروز ....
    اسپم کدومه عزیزدل
    وقتی کاربرها و مردم اینطور احترام هم رو نگه ندارن چه توقع از ناظرین انجمن و بلکه مسوولان مملکت
    ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad azad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

باز 2 روز تعطیل شد نت وصل نمیشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •