با دستور ستاد مشترک نیروهای مسلح (سرلشکر فیروزابادی) امکان پذیر هست
موفق باشید
TAPATALK
با دستور ستاد مشترک نیروهای مسلح (سرلشکر فیروزابادی) امکان پذیر هست
موفق باشید
TAPATALK
اقا منم افتادم نیروی زمینی سپاه اموزشگاه شهدای کرمانشاه .
چطورجایی هست ؟
وسایل چی ببرم ؟
ایا بعد رفتن مرخصی میدن که بیام دوباره وسایل ولباسم را اندازه کنم ؟
کلا چطوریه .؟پس فردا میرم لطفا بی جواب نزاریدم
من ندیدم ولی شنیدم یه بنده خدایی آموزشیشو تو یه نیرو رفت ، یگانشو عوض کردن براش رفت سپاه
البته اینو به چشم دیدم که یک روز مونده به اعزام نیرو از ارتش تغییر کرده به سپاه
و همچنین کسی که نیروش افتاد پدافند ، 2 ما اعزامشو انداخت عقب افتاد نیرو زمینی ارتش
Last edited by icao; 20-06-2013 at 18:17.
2 ماه تاخیرو تو دفترچه هم نوشته
قاعدتا باید قبول کنن
نسبت به جاهای دیگه خوبه.
من دو دوره قبل اونجا بودم وقت برای لباس و این چیزا نمیدن.
معمولا روز اول رو اختصاص میدن به آمار و گروهان بندی و همچنین گرفتن استحقاقی ها و از روز بعدش آموزش رو شروع می کنن.
مسئول آموزش اونجا یه خورده سخت گیره و سر زده بعضی مواقع میاد سر کلاس و سوال میکنه.
در هفته معمولا 2 روز کلاس های عقیدتی دارید و بقیه هفته کلاس های رزم انفرادی، صف جمع و آمادگی جسمانی و...
به دوره قبلی که یکی از دوستان اونجا بوده میان دوره ندادن و دوره قبل از ما هم همینطور بوده.
احتمالا تا هفته دوم مرخصی شهری هم ندن البته دوره ما که اصلا نمیدادن چون دوره طلایی بودیم و 20 روز برای عید رفتیم خونه
وسایل هم صفحه اول رو بخون یه لیست گذاشته هر چند به نظر من وسایل خاصی نمیخواد ببری جز قاشق چنگال خودشون همه چیز میدن.
البته پیشنهاد میکنم ماژیک سیاه، خشکبار (البته زیاد نبر) و قرص های تقویتی با خودت ببری.
یه پیشنهاد هم میکنم به هیچ عنوان تهدیدهاشون رو جدی نگیر اما سعی کن زیاد تو چشم نباشی و ارشدی هیچی رو بر عهده نگیر و بی دردسر آموزشی رو تموم کنی.
امیدوارم آموزشی خوبی رو داشته باشی![]()
سلام...من اعزام 1/6/92 هستم.لیسانس...معمولا تو این دوره کجاها میفتن آموزشی؟ من اهل مشهدم و دوس دارم مشهد یا تبریز بیفتم...یه سرهنگ نیرو انتظامی هم پارتی دارم..میتونه کاری کنه آموزشی تو این دو مکان بیفتم ؟
سلام . دوستان یه سوال فوری
این طرح کسری جبهه پدر برگشته ؟
اگه آره :
پدر من 22 ماه جبهه داره چند ماه کسر میشه ازم ؟
1 سال هم بسیجی فعال دارم . ( کارتشو یه پارتی واسم درست کرد ) به درد میخوره ؟
خودم متولد 67 امروز هم لیسانس رو بالاخره گرفتمالان دفترچه بفرستم اعزام میفته واسه کی ؟
Last edited by mani_2004_2006; 20-06-2013 at 22:32.
از مشهد خیلی سخت میتونی تبریز بیفتی ولی چاره داره
ولی چرا تبریز؟![]()
چارش چیه؟ بگو خدا خیره بده داداش، چون یه آشنای مهم دارم اونجا
دوس دختر؟
راستش ما یه دوستی داشتیم اهل تهران اومد از تبریز دفترچه فرستاد افتاد نیروی انتظامی تبریز اما شما دفترچه رو فرستادی فک کنم؟؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)