لوووووووووووووووووووووووو وول![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
به خودت loooooooooooooooooooooooooooooool
![]()
بچه پا برهنه نپر وسط) سعید میگم من اگه بخوام پول جمع کنم یک دفعه att ها رو جابهجا کنم معاملم پاره میشه
الان یکمشو جا به جا کنم بعد تا دوباره پول جمع کنم قیمتش میاد پایین الان زیاد بالا نیست همش 350 اینا هست
پابرهنه
خوب هر وقت اومد به 260 یک 10 تا دیگه برگردون![]()
ببینم وقتی 260 $ شد 10 تا برگردونی خوبه یا الان ؟
بیا اینم فارسی
الان لول 10 رسیدم
می خوام یه قشر (سرباز-کارگر-ماجراجو-دوئلر) بردارم
کدومش تقریبا به مشخصات زیر می خوره؟
وقتی کار کنه پول بیشتری در بیاره
کم تر دوئل کنه
خوب بتونه شهرو اداره کنه
حالا فهمیدید
لول.هنوز این کوئست رو نرفتی؟!؟کجایه کاری؟این یکی از بهترین کوئست هاست.murder quest خیلی هم معروفه.حوصله ندارم توضیح بدم خیلی طولانیه.این کارا رو می کنی.در مورد حل یه قتله.یه پیرمرد کشته شده تو باید با جمع کردن سرنخ ها بفهمی قاتل کیه.
1)Do "Clearing the Forest" until you get a bloody piece of cloth
2)The sheriff gives you the quest
3)Go to the quest giver in a clearing of a forest.
4)When you get there you get a photo of the victim and if I remember correctly a new mission from the sheriff.
5)You have to go to the victim's estate "the Property". A white dot in a county near the first quest giver.
6)Then you have to question 5 people about the crime in that county and the one above it.
7)After that you have to do the following jobs which are in a circle around the victim's estate until you get 6 pieces of evidence as drops (HAVING THE PHOTO EQUIPPED!!)
Picking tobacco (testament)
Charlatan (doc report)
Sawing wood (branding iron)
Breaking in horses (dark plans)
Picking agaves (engagement ring)
Transport ammunition (birth certificate)
8)When you get them all the sheriff asks you to duel the suspect you think is the guilty one...
والا ما قشر نمی گیمهمون کاراکتر می گفتی می فهمیدیم
هیچ کدومشون با همدیگه در این مواردی که گفتی فرقی ندارند
پول در آوردن به کاراکتر بستگی نداره البته کاراکتر ماجراجو می تونه شانس زیادتری نسبت به دیگر کاراکتر ها برا پیدا کردن آیتم داشته باشه ولی پول همشون یکی است
کمتر دوئل کنه که همشون یکی هست چون دوئل کننده خودت هستی
شهر اداره کردنم که به کاراکتر ربطی نداره و به خودت ربط داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)