تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1624 از 4751 اولاول ... 624112415241574161416201621162216231624162516261627162816341674172421242624 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,231 به 16,240 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

نه دیگه, مشکل شما اینه که به حق خودتون قانع هستید

قضیه شما با اون آقا فرق میکنه. باید قضیه نسبیت رو اینجا به کار ببندید (نه تئوری نسبیت )

اینا خیلی نامردن. ایکاش میشد کاری کرد شبها Adapter مودم (همونی که اینجاست Control Panel\Network and Internet\Network Connections نه اون آداپتور مودم ) خودکار یه بار Disable و بعد Enable بشه. من ویژوال بیسیک نصب ندارم و خداییش حوصله نوشتن این برنامه رو هم ندارم وگرنه مینوشتم.

دوستان مشهدی تو مشهد چه IP خوب کار میکنه و سرعت ماکزیموم میده؟
    خوب مودمت رو بزار رو bridge و یه کانکشن درست کن . برای ریکانکت هم از adsl autoconnect استفاده کن
    که توش تنظیم برای هر چند دقیقه قطع و وصل شدن کانکشن داره . مثلا هر نیم ساعت ایتن کارو بکنه

راستی دلیل اینکه دیسکانکت بشه چیه ؟ یعنی بعد از دیسکانکت احتمال بالا رفتن سرعت هست ؟

اختلال در اینترنت و تلاش برای انحصار اینترنت پرسرعت در ایران

خبر ها از بروز اختلال در شبکه اینترنت و قطع و وصل مکرر در دسترسی به اینترنت در شهرهای تهران و مشهد حکایت دارد.
    به گزارش خبرگزاری ایلنا در ایران، از ظهر امروز (دوشنبه ۱۲ بهمن - اول فوریه) دسترسی به اینترنت در این دو شهر دچار اختلال شده است.
    حسین شفیع، معاون دفتر روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت ارتباطات به ایسنا گفت که این اختلالات به علت آغاز عملیات توسعه شبکه فیبر نوری روی داده است و "بزودی" رفع می شود.
    بر اساس این گزارش، قطعی‌های اینترنت از ظهر دوشنبه آغاز شده است، اما به گزارش ایلنا و بر اساس اعلام شرکت زیرساخت، مشخص نیست که این قطعی‌ها تا کی ادامه پیدا کند.
    محدودیت برای شرکت های خصوصی خدمات اینترنت
    همزمان با انتشار خبر اختلال در شبکه اینترنت ایران، گزارش های دیگر از ایجاد محدودیت های جدید برای شرکت های خصوصی ارایه کننده خدمات اینترنت در این کشور حکایت دارد.
    به گزارش خبرگزاری مهر، ابوطالب برزگر، مدیر روابط عمومی دبیرخانه گروه شرکت های انتقال داده (ADSL- PAP)، روز دوشنبه (۱۲ بهمن) گفت: "ورود مخابرات به بازار ADSL (اینترنت پرسرعت) موجب حذف شرکتهای PAP (شرکت های خصوصی فراهم کننده اینترنت پرسرعت) می شود که در این صورت شاهد انحصار طلبی در حوزه مخابرات خواهیم بود."
    آقای برزگر با اشاره به ارسال نامه ای به ۱۱ شرکت عضو "گروه شرکت های انتقال داده" از سوی مخابرات ایران گفت: "در این نامه شرکت مخابرات به مراکز مخابراتی دستور داده است تا از تردد کارشناسان و نمایندگان شرکتهای PAP در مراکز مخابراتی ممانعت به عمل آید."
    بنا بر اظهارات آقای برزگر، شرکتهای PAP بر اساس پروانه ای که از سوی سازمان تنظیم مقررات دریافت کرده اند، مجاز هستند تا خدمات اینترنت پرسرعت به مشتریان خود (که کاربران عمومی اینترنت هستند) ارائه دهند.
    بنا بر ادعای مدیر روابط عمومی دبیرخانه "گروه شرکت های انتقال داده "با کنار گذاشتن شرکتهای PAP این حوزه به سمت انحصار طلبی می رود که این امر بر خلاف رویه کشور و اصل ۴۴ قانون اساسی است."
    پیشتر و در روز پنجم مهر امسال، در بزرگترین معامله تاریخ بورس ایران، پنجاه درصد شرکت مخابرات ایران به ارزش حدود هشت میلیارد دلار به چند شرکت وابسته به سپاه پاسداران فروخته شد.
    من که چشمم اب نمیخوره . این شرکت ها درست بشو نیستن
    Last edited by Gregar; 02-02-2010 at 13:37.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دیشب 40مگ بیشتر دانلود نکردم

داره خودمونی میشه persian33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آقای برزگر با اشاره به ارسال نامه ای به ۱۱ شرکت عضو "گروه شرکت های انتقال داده" از سوی مخابرات ایران گفت: "در این نامه شرکت مخابرات به مراکز مخابراتی دستور داده است تا از تردد کارشناسان و نمایندگان شرکتهای PAP در مراکز مخابراتی ممانعت به عمل آید."
    بعید میدونم همچین کاری انجام بدند بخصوص که این شرکتها پهنای باند مورد نیازشون رو از مخابرات میخرن.

آخر فروم باز parsa205's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من دیشب 40مگ بیشتر دانلود نکردم
    منم کلا دانلود رو گذاشتم کنار....

5. این کاربر از parsa205 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خوب مودمت رو بزار رو bridge و یه کانکشن درست کن . برای ریکانکت هم از adsl autoconnect استفاده کن
    که توش تنظیم برای هر چند دقیقه قطع و وصل شدن کانکشن داره . مثلا هر نیم ساعت ایتن کارو بکنه

راستی دلیل اینکه دیسکانکت بشه چیه ؟ یعنی بعد از دیسکانکت احتمال بالا رفتن سرعت هست ؟

من که چشمم اب نمیخوره . این شرکت ها درست بشو نیستن
    آره باید دیسکانکت کرد تا سرعت بیاد بالا. شانسیه. یه وقت میبینی سرعتت بالاس دیسکانکت میکنه سرعتت میاد پایین

شوخی کردم.در اکثر مواقع سرعت رو میاره بالا. ولی اگر بشه که Adapter یه بار RESET بشه خیلی عالیه. اونجوری خیالت راحته که IP کاملا عوض شده. سرعتت 100% عوض میشه.

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

با هر چی بری دیگه ویدیوهای فلش اجرا نمیشه.

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

من دیشب 59 مگ رو توی 3:30 دانلود کردم با سرعت 6-12

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

دوستان آرت 1 سرعتتون 1 مگ هست ؟؟
    سرت دانلود چنده ؟؟ شبا چطوره ؟؟
    5شنبه و جمعه ها که رایگانه چی ؟؟

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نه دیگه, مشکل شما اینه که به حق خودتون قانع هستید

قضیه شما با اون آقا فرق میکنه. باید قضیه نسبیت رو اینجا به کار ببندید (نه تئوری نسبیت )

اینا خیلی نامردن. ایکاش میشد کاری کرد شبها Adapter مودم (همونی که اینجاست Control Panel\Network and Internet\Network Connections نه اون آداپتور مودم )  خودکار یه بار Disable و بعد Enable بشه. من ویژوال بیسیک نصب ندارم و خداییش حوصله نوشتن این برنامه رو هم ندارم وگرنه مینوشتم.

دوستان مشهدی تو مشهد چه IP خوب کار میکنه و سرعت ماکزیموم میده؟
    كوچيك هم بنويسين ميبينيم!

11. این کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

راستی منم دیشب 500 مگ دانلود داشتم فقط :((

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 60 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 60 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •