بابا كجاي كاري بايست 8 تاي ميشدن
انشالله كه همين جور استقلال به كارش ادامه بده
دم پيرواني هم گرم روي اين خنرال رو كم كرد![]()
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
بابا كجاي كاري بايست 8 تاي ميشدن
انشالله كه همين جور استقلال به كارش ادامه بده
دم پيرواني هم گرم روي اين خنرال رو كم كرد![]()
در گفت و گو با فارس
نيكبخت: بعضيها براي من استاد لب خواني شدهاند
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بعضيها براي من استاد لب خواني شدهاند و از اين طريق هر كاري دلشان مي خواهد؛ انجام مي دهند.
عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گو با خبرگزاري فارس، اظهار داشت: خوشحالم روز گذشته در يك بازي خوب 3 امتياز حساس را كسب كرديم.
وي افزود: بازي در تهران شرايط خاص خودش را دارد. اگر دير گل بزنيم صداي اعتراض تماشاگران را ميشنويم. به همين دليل بازي در تهران سخت است.
نيكبخت ادامه داد: انتظارات از مهاجمان پرسپوليس بالا رفته است. ما نسبت به سال گذشته كمتر تغذيه مي شويم و بايد روي خلاقيتهاي فردي به خواسته خود برسيم و جواب اعتماد كادر فني را بدهيم.
اين بازيكن تاكيد كرد: پارسال از 4 يا 5 موقعيت گل يك يا دو تاي آنها گل ميشد اما امسال شرايط فرق كرده است.
نيكبخت در خصوص حرف برخي ها مبني بر اينكه پرسپوليس به مساوي و بردهاي ضعيف تكيه كرده يادآور شد: من مخالف اين حرف هستم. پارسال 9 امتياز از سپاهان عقب بوديم اما قهرمان شديم. در حال حاضر استقلال از ما بالاتر است ولي بازيهاي ما نسبت به استقلال راحت تر است. حريفاني كه برابر ما ظاهر ميشوند ضعيفتر هستند اگر چه در ليگ برتر هيچ تيمي را نبايد دست كم گرفت.
نيكبخت اضافه كرد: بايد قبول كنيم به فوتبال خوب و زيبا امتياز نميدهند پس اگر ما يك بر صفر يا 10 بر صفر برنده باشيم فرقي ندارد.
وي در خصوص حرفهايي مبني بر اضافه وزنش گفت: بعضيها براي من استاد لبخواني شده اند. نميدانم چگونه با توجه به نزديكي ام با كاستا حرف هاي او را فهميدهاند و نوشتهاند كه من اضافه وزن دارم. در خصوص اين حرفها خيلي كوتاه آمدهام اما از اين به بعد اينطوري نيست و مطمئن باشيد خيلي از مسائل را پيگيري خواهم كرد.
نيكبخت تصريح كرد: اگر ميخواستم اين حرفها را گوش دهم در طول 13 سالي كه در فوتبال هستم تا به حال نابود ميشدم. به همين دليل سعي ميكنم فقط به فكر خدمت به تيم خودم باشم و براي بزرگ شدن دست به هر كاري نزنم.
نيكبخت درباره رابطهاش با ساير بازيكنان پرسپوليس اظهار داشت: هيچكس را تا حالا اذيت نكرده ام. قصد تعريف كردن از خودم را ندارم اما من در پرسپوليس با جوانترين بازيكن تا كريم باقري كه بزرگ ما است رفيق هستم.
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس خاطرنشان كرد: سالها مقابل افشين پيرواني و در كنار او فوتبال بازي كردم اما بعضيها همه چيز را زير سئوال ميبرند و با نگاهي سياه ميخواهند بين ما مشكلسازي كنند.
نيكبخت تاكيد كرد: انتقاد فني را ميپذيرم. اين انتقادات موثر بوده و باعث شده به اينجا برسم و در تيم بزرگ پرسپوليس به ميدان بروم. اما برخيها مي خواهند با نوشتههايشان من را بكوبند.
وي ادامه داد: دوست ندارم هيچكس از من بي جهت تعريف كند اما لاقل انصاف را رعايت كنند. درخشش من ميتواند خاري در چشمان بعضيها باشد. بچه نيستم و تمام مواردي كه در خصوص من نوشته ميشود را متوجه ميشوم. اگر همين حرفها و حواشي براي بازيكنان ديگر اتفاق بيفتد آيا اين قدر بزرگ ميشوند كه درباره من مي نويسند؟
نيكبخت عنوان كرد: سكوت من در حال حاضر به خاطر موفقيت باشگاه و نتايج خوبي است كه گرفتهايم. بيتجربه نيستم كه تيم را وارد دردسر كنم اما بعد از قهرماني در ليگ برتر و موفقيت در پيكارهاي آسيايي حرفهاي زيادي براي گفتن دارم. اميدوارم بتوانم غيبتم در ديدار برابر ابومسلم را با برد مقابل برق شيراز و يك روز موفق از خاطرهها پاك كنم.
خبر مهم و فوری
بر طبق خبرهای واصله از شیراز با توجه به سیاستهای مشارکتی باشگاه مردمی استقلال در راستای توسعه و ارتقای ورزش ملی در طی یک بازی جوانمردانه ( ببخشید تبانی ) تیم استقلال بازی خود را با 4 گل به تیم مقاومت سپاسی واگذار نمود تا روحیه سرمربی تیم ملی امید ( غلامحسین پیروانی ) در جهت صعود تیم ملی امید به رقابتهای المپیک لندن افزایش یابد.لازم به ذکر است امیر قلعه نویی در پایان بازی ضمن اعلام دستیابی به اهداف دوگانه خود از این بازی این اهداف را به شرح ذیل برشمرد:
1-افزایش روحیه شاغلام سرمربی تیم ملی امید
2- کاهش فاصله امتیازات و رتبه بین دوتیم استقلال و مقاومت سپاسی و در نتیجه باز هم افزایش روحیه شاغلام برای رقابتهای حساس المپیک
خیلی خر شانسن این استقلالیا
ااااااااااا
بابا چقدر شانس دیگه
خدایی اگه یه ذره فقط یه ذره مقاومتیا دقت میکردن الان زده بودن رو دست پرسپولیس و اینا رو 8 تایی میکردن
حالا بخند
برنامه 90 نشون داد که قلعه نوعی میگفت هدف مهم این بود که بعد از دربی 9 امتیاز اختلاف داریم با پرسپولیس
نمیدونم چرا با بازی امروز استقلال مقابل فجر یاد حرف های مرفاوی افتادم که میگفت مهم اینه که 12 امتیاز از پرسپولیس جلو هستیم و در اخر هم دیدید چی شد
خوشم اومد 4 تا خوردن دیشب یارو اومده بود جدول لیگ رو گذاشت !!!
مصی دیدی بازی رو؟
باید منتظر مصاحبه بعد از بازی قلعه نوعی باشیم
فردا قیافه عادل هم دیدن داره بعد از اون همه تیکه که به پیروانی انداخت
متاسفانه دقایقی پیش مطلع شدیم که تیم استقلال تهران با نتیجه 4 بر یک بازی را مقابل مقاومت سپاسی شیراز واگزار کرده است
بنده به نوبه خودم به تمام استقلالی های عزیز فاجعه وارد آمده را تسلیت عرض میکنم
امیدوارم این پست تسلی خاطر طرفداران این تیم باشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)