تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1624 از 2014 اولاول ... 6241124152415741614162016211622162316241625162616271628163416741724 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,231 به 16,240 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز ferdfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آره ، باید 6 تائی می شدن ، چقدر موقعیت داشتن ، یدونه دروازه خالی هم زدن بیرون .

ا
    بابا كجاي كاري بايست 8 تاي ميشدن
    انشالله كه همين جور استقلال به كارش ادامه بده
    دم پيرواني هم گرم روي اين خنرال رو كم كرد

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    نيكبخت: بعضي‌ها براي من استاد لب خواني شده‌اند
    خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بعضي‌ها براي من استاد لب خواني شده‌اند و از اين طريق هر كاري دلشان مي خواهد؛ انجام مي دهند.

عليرضا نيكبخت واحدي در گفت ‌و گو با خبرگزاري فارس، اظهار داشت: خوشحالم روز گذشته در يك بازي خوب 3 امتياز حساس را كسب كرديم.
    وي افزود: بازي در تهران شرايط خاص خودش را دارد. اگر دير گل بزنيم صداي اعتراض‌ تماشاگران را مي‌شنويم. به همين دليل بازي در تهران سخت است.
    نيكبخت ادامه داد: انتظارات از مهاجمان پرسپوليس بالا رفته است. ما نسبت به سال گذشته كمتر تغذيه مي شويم و بايد روي خلاقيت‌هاي فردي به خواسته خود برسيم و جواب اعتماد كادر فني را بدهيم.
    اين بازيكن تاكيد كرد: پارسال از 4 يا 5 موقعيت گل يك يا دو تاي آنها گل مي‌شد اما امسال شرايط فرق كرده است.
    نيكبخت در خصوص حرف‌ برخي ها مبني بر اينكه پرسپوليس به مساوي و بردهاي ضعيف تكيه كرده يادآور شد: من مخالف اين حرف هستم. پارسال 9 امتياز از سپاهان عقب بوديم اما قهرمان شديم. در حال حاضر استقلال از ما بالاتر است ولي بازي‌هاي ما نسبت به استقلال راحت تر است. حريفاني كه برابر ما ظاهر مي‌شوند ضعيف‌تر هستند اگر چه در ليگ برتر هيچ تيمي را نبايد دست كم گرفت.
    نيكبخت اضافه كرد: بايد قبول كنيم به فوتبال خوب و زيبا امتياز نمي‌دهند پس اگر ما يك بر صفر يا 10 بر صفر برنده باشيم فرقي ندارد.
    وي در خصوص حرف‌هايي مبني بر اضافه وزنش گفت: بعضي‌ها براي من استاد لب‌خواني شده اند. نمي‌دانم چگونه با توجه به نزديكي ام با كاستا حرف هاي او را فهميده‌اند و نوشته‌اند كه من اضافه وزن دارم. در خصوص اين حرف‌ها خيلي كوتاه آمده‌ام اما از اين به بعد اينطوري نيست و مطمئن باشيد خيلي از مسائل را پيگيري خواهم كرد.
    نيكبخت تصريح كرد: اگر مي‌خواستم اين حرف‌ها را گوش دهم در طول 13 سالي كه در فوتبال هستم تا به حال نابود مي‌شدم. به همين دليل سعي مي‌كنم فقط به فكر خدمت به تيم خودم باشم و براي بزرگ شدن دست به هر كاري نزنم.
    نيكبخت درباره رابطه‌اش با ساير بازيكنان پرسپوليس اظهار داشت: هيچكس را تا حالا اذيت نكرده ام. قصد تعريف كردن از خودم را ندارم اما من در پرسپوليس با جوان‌ترين بازيكن تا كريم باقري كه بزرگ ما است رفيق هستم.
    مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس خاطرنشان كرد: سال‌ها مقابل افشين پيرواني و در كنار او فوتبال بازي كردم اما بعضي‌ها همه چيز را زير سئوال مي‌برند و با نگاهي سياه مي‌خواهند بين ما مشكل‌سازي كنند.
    نيكبخت تاكيد كرد: انتقاد فني را مي‌پذيرم. اين انتقادات موثر بوده و باعث شده به اينجا برسم و در تيم بزرگ پرسپوليس به ميدان بروم. اما برخي‌ها مي خواهند با نوشته‌هايشان من را بكوبند.
    وي ادامه داد: دوست ندارم هيچكس از من بي جهت تعريف كند اما لاقل انصاف را رعايت كنند. درخشش من مي‌تواند خاري در چشمان بعضي‌ها باشد. بچه نيستم و تمام مواردي كه در خصوص من نوشته مي‌شود را متوجه مي‌شوم. اگر همين حرف‌ها و حواشي براي بازيكنان ديگر اتفاق بيفتد آيا اين قدر بزرگ مي‌شوند كه درباره من مي نويسند؟
    نيكبخت عنوان كرد: سكوت من در حال حاضر به خاطر موفقيت باشگاه و نتايج خوبي است كه گرفته‌ايم. بي‌تجربه نيستم كه تيم را وارد دردسر كنم اما بعد از قهرماني در ليگ برتر و موفقيت در پيكارهاي آسيايي حرف‌هاي زيادي براي گفتن دارم. اميدوارم بتوانم غيبتم در ديدار برابر ابومسلم را با برد مقابل برق شيراز و يك روز موفق از خاطره‌ها پاك كنم.

داره خودمونی میشه ROOTKIT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

خبر مهم و فوری

بر طبق خبرهای واصله از شیراز با توجه به سیاستهای مشارکتی باشگاه مردمی استقلال در راستای توسعه و ارتقای ورزش ملی در طی یک بازی جوانمردانه ( ببخشید تبانی ) تیم استقلال بازی خود را با 4 گل به تیم مقاومت سپاسی واگذار نمود تا روحیه سرمربی تیم ملی امید ( غلامحسین پیروانی ) در جهت صعود تیم ملی امید به رقابتهای المپیک لندن افزایش یابد.لازم به ذکر است امیر قلعه نویی در پایان بازی ضمن اعلام دستیابی به اهداف دوگانه خود از این بازی این اهداف را به شرح ذیل برشمرد:
    1-افزایش روحیه شاغلام سرمربی تیم ملی امید
    2- کاهش فاصله امتیازات و رتبه بین دوتیم استقلال و مقاومت سپاسی و در نتیجه باز هم افزایش روحیه شاغلام برای رقابتهای حساس المپیک

آخر فروم باز devil_ff2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

پيش فرض

خیلی خر شانسن این استقلالیا
    ااااااااااا
    بابا چقدر شانس دیگه
    خدایی اگه یه ذره فقط یه ذره مقاومتیا دقت میکردن الان زده بودن رو دست پرسپولیس و اینا رو 8 تایی میکردن

آخر فروم باز ferdfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

افشین پیروانی:
    راه شکست دادن استقلال را به همه تيم ها ياد داديم
    مربي تيم فوتبال پيروزي تهران پس از پيروزي يک بر صفر مقابل ابومسلم خراسان گفت: بازي خوبي در مقابل ابومسلم انجام داديم و با توجه به اينکه راه شکست دادن استقلال را به همه حريفان اين تيم ياد داده ايم و اميدوارم استقلال امتياز از دست بدهد تا ما دوباره در اين فصل قهرمان ليگ برتر شويم.

"افشين پيرواني" به خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: در مقابل ابومسلم خراسان نمايش قابل قبولي داشتيم و توانستيم نتيجه خوبي کسب کنيم هرچند بايد بهتر از فرصت هايمان استفاده مي کرديم و گل هاي بيشتري وارد دروازه حريف مي کرديم اما براي ما مهم کسب سه امتياز اين ديدار بود که به آن دست پيدا کرديم.

وي افزود: در راه رسيدن به عنوان قهرماني مهمترين حريف ما تيم استقلال است و همان طور که هفته گذشته همه شاهد بودند ما اين تيم را در ورزشگاه آزادي کاملاً غافلگير کرديم و اگر کمي مثل آنها خوش شانس بوديم به راحتي مي توانستيم پيروز ميدان باشيم ولي استقلال با خوش شانسي از ما امتياز گرفت اما اميدوارم ساير تيم ها با بستن جناحين استقلال و تحت فشار قرار دادن هافبک دفاعي اين تيم استقلال را شکست دهند تا ما بتوانيم جاي اين تيم را در صدر جدول بدست بياوريم

»» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal f.c. News
    حالا بخند

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

برنامه 90 نشون داد که قلعه نوعی میگفت هدف مهم این بود که بعد از دربی 9 امتیاز اختلاف داریم با پرسپولیس

نمیدونم چرا با بازی امروز استقلال مقابل فجر یاد حرف های مرفاوی افتادم که میگفت مهم اینه که 12 امتیاز از پرسپولیس جلو هستیم و در اخر هم دیدید چی شد

آخر فروم باز ReZa DN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

پيش فرض

خوشم اومد 4 تا خوردن دیشب یارو اومده بود جدول لیگ رو گذاشت !!!

پروفشنال اماستیاف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

طبق آخرین خبرها ، دقایقی پیش جگرمان خنک شد !!!!!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مصی دیدی بازی رو؟

باید منتظر مصاحبه بعد از بازی قلعه نوعی باشیم
    فردا قیافه عادل هم دیدن داره بعد از اون همه تیکه که به پیروانی انداخت

آخر فروم باز devil_ff2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

پيش فرض

متاسفانه دقایقی پیش مطلع شدیم که تیم استقلال تهران با نتیجه 4 بر یک بازی را مقابل مقاومت سپاسی شیراز واگزار کرده است
    بنده به نوبه خودم به تمام استقلالی های عزیز فاجعه وارد آمده را تسلیت عرض میکنم
    امیدوارم این پست تسلی خاطر طرفداران این تیم باشد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •