تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1624 از 1667 اولاول ... 62411241524157416141620162116221623162416251626162716281634 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,231 به 16,240 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    یه راهنمایی میخواستم من بازی Prison Break: The Conspiracy رو نصب کردم و به راحتی هم اجرا شد
    اما بار دوم که بازی رو اجرا میکنم سرعت فریم بازی به طور وحشتناکی پایین میاد و اگر سیو قبلی رو پاک کنم دوباره درست میشه و با خروج دوباره از بازی همین داستان تکرار میشه .لطفا راهنمایی کنید.
    ممنونم

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان

من می خواستم پچ 1.1 بازی Tom Raider Underworld رو نصب کنم که با اخطار
    "The game is not installed on your system. please install the game first and then run this patch"
    مواجه می شوم. لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه این پچ را نصب کنم.

با تشکر

پروفشنال roohi_rsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    روي ادراك فضا ، رنگ ، صدا ، روي درياچه آرام نگين

پيش فرض

سلام مشکل من توی بازی ANNO 2070 هست اگر کسی تونسته بین جزایر یا توی نقشه عمل trade یا همون حمل و نقل یا بازرگانی کردن یا هر چیزی دیگه انجام بده ممنون میشم بگه چون مشکل بزرگ این بازی همین هست با این کرک کردنش !
    کشتی ها توی مپ استراتژیک نشون داده نمیشه و کلا غیر فعال هست و این یعنی بازی به این قشنگی به فنا رفته
    بازم ممنون اگر بگید

در آغاز فعالیت اميد2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

باسلام مشكل من در اجراي بازيassessins creed brother hoodهستش وقتي من وارد بازي ميشم منو و همه چيز سرعتش عاليه ولي وقتي بازي رو پلي ميكنم بازي به صورت صحنه آهسته اجرا ميشه يا به صورت ديگه,بازي لك داره لطفا يه راهمايي كوچولو بكنيدme30

اگه نباشه جاش خالی می مونه nahr_hr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با سلام
    من امروز بازی fifa manager 2012 رو نصب کردم ولی زبانش به زبان روسی هست کسی میتنونه کمکم کنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

آقا تورو خدا یه نفرو منو کمک کنه
    من فیفا12 روی لپتاپم نصب کردم..... بعد از این که اکانتم میسازم میخوام وارد بازی بشم (اونجایی که رونی توپ رو شوت میزنه) یهو از بازی مپره بیرون بدونی که ارور خاصی بده! رو کامپیوتهای دسکتاپ خوب جواب میده ولی رو لپتاپ میپره بیرون!!
    مشخات لپتاپم:
    Core i5
    8GB Ram
    VGA Nvidia GeForce 525M 1GB

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام.آقا من تازه بازی the witcher 2 روخریدم و اولش هم گیر کردم. آنجا که پادشاه منتظره که سربازاش در دروازه رو بشکونن و بعد ما میریم چند تا سرباز می کشیم بعد نقشه علامت میده که باید بریم چند تا دیگه از سرباز های دشمن را بکشیم و وقتی می خواهیم برویم سراغشان با یک گاری راه رو می بندن. من هر جارو گشتم راهی پیدانکردم. چیکار باید بکنم .
    همید وارممتوجه شده باشید .
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت

پيش فرض

باسلام مشكل من در اجراي بازيassessins creed brother hoodهستش وقتي من وارد بازي ميشم منو و همه چيز سرعتش عاليه ولي وقتي بازي رو پلي ميكنم بازي به صورت صحنه آهسته اجرا ميشه يا به صورت ديگه,بازي لك داره لطفا يه راهمايي كوچولو بكنيدme30
    سلام احتمال زیاد ماله کارت گرافیکت هست که از نظر سخت افزاری پایین هست اگر این نیست باید آخرین آپیدیت گرافیکتو نصب کنی و اگر که نصب کردی باید نرم افزارهای جانبیش رو نصب کنی .... البته میتونی توی تنظیمات بازی گرافیک بازی رو بیاری پایین

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام احتمال زیاد ماله کارت گرافیکت هست که از نظر سخت افزاری پایین هست اگر این نیست باید آخرین آپیدیت گرافیکتو نصب کنی و اگر که نصب کردی باید نرم افزارهای جانبیش رو نصب کنی .... البته میتونی توی تنظیمات بازی گرافیک بازی رو بیاری پایین

پروفشنال karvas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

اقا سوال من فنی لطفا جواب فنی بدید من دیروز کا اف دیوتی پنج گرفتم دی وی دی یکش سالم بود اما دی وی دی دومش مرحله اخرش درست رایت نشده اسم فایلش اینهlocalized_english_iw03.iwd موقع نصب به این که میرسه گیر میکنه میشه دی وی دی دوم رو روی یه دی وی دیه دیگه رایت کنم بدون این مرحله نصب میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •