تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1624 از 3195 اولاول ... 624112415241574161416201621162216231624162516261627162816341674172421242624 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,231 به 16,240 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سلام بچه ها.
    کسی می دونه از اینها رو از کجا و چند می تونم بخرم؟

اینجا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که نوشته 9 دلار!

فکر کنم ارزش داشته باشه!

----

مرسی

به هیچ وجه خرید هر گونه Play & Charge Kit را به شما توصیه نمیکنم چون اکثرا کسانی که از جمله خودم خریداری کردن ازین وسیله رضایت نداشتن و شما یا از همین باتری های غیر شارژی مثل Duracell استفاده کنید یا یک جفت باتری شارژی سونی با یک شارژر درست و حسابی خریداری کنید.

یه سوال دیگه:
    من وسط بازی Evil 5 تصویرم بریده میشه!
    یعنی گاهی اوقات یه خط افقی میاد رو تصویر و اعصابم رو خورد می کنه!
    معمولاً تو فیلم هاش این اتفاق می افته!

الان مشکل از کجاست؟
    تلویزیونم؟ کابل HDMI م؟ خود XBox نمی کشه؟ DVD بازی مشکل داره؟ خود بازی مشکل داره؟ یا چی؟

مرسی
    این مشکل افت فریم مربوط میشه به خور بازی که اگه روی هارد بازی را نصب کنید کمی بهتر میشه و به کابل و TV ربطی نداره.

یه سوال دیگه هم پیش اومد!

من دیروز نشستم بازی Prince of Persia 2008 رو 100% کردم ولی الان که یه سر رفتم Live، دیدم که گویا یه DLC برای این بازی هست و باعث شد که من 100% نشم!
    میگم راهی هست که من Microsoft Point نخرم و این DLC رو دانلود نکنم؟
    مثلاً یه مغازه ای جایی که مثل آدمیزاد ازش بخرم؟
    یا مثلاً یه DVD ی که DLC تعداد زیادی بازی توش باشه؟

مرسی
    بعضی از DLC ها رایگانه و شما میتونین به راحتی اونا را دان کنید و بعضی دیگه پولی که خب برای دان حتما نیاز بخه Point دارید.

مغازه هایی هستن که این DLC هارو میفروشن ولی اکثرا همون DLC های رایگانه.

2. 4 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

پروژه ناتال با این شعار شروع شد که شما به دسته بازی نیازی ندارید و خودتان دسته بازی هستید. همانطور که در نارنجی خواندید دیروز سرانجام نام نهایی این پروژه، کینکت اعلام شد و امروز هم مایکروسافت اعلام کرد که ۴ نوامبر آن را برای کنسول بازی اکس باکس ۳۶۰ به بازار ارایه می کند. این شرکت هنوز قیمت آن را رسما اعلام نکرده اما پیش بینی می شود که بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ دلار باشد. ‏

متفاوت بودن کینکت سبب شده که بعضی ها هنوز متوجه نشده باشند که Kinect چیست و سوالات زیادی در ذهن افراد شکل گرفته. به طوری که بعضی ها تصور می کنند کینکت یک کنسول بازی است! اینجا پاسخ تمام این سوالات را پیدا خواهید کرد. ‏

کینکت یک دوربین است: ‏
    اگر به طور ساده به کینکت نگاه کنیم این فقط یک دوربین است که برای کنسول بازی اکس باکس ساخته شده. مانند یک وب کم که به کامپیوتر متصل می کنید، کینکت را هم می خرید تا به کنسول اکس باکس وصل کنید. ‏

کینکت از اشعه مادون قرمز برای ردیابی حرکات استفاده می کند: ‏ کینکت از وب کمی که برای کامپیوتر تان می خرید باهوش تر است. این دوربین گستره دیده وسیعی دارد و وقتی ان را بالای تلویزیون قرار می دهید بیشتر محیط اتاق را می بیند. با قدرت اشعه مادون قرمز و نرم افزارهایش می تواند شما و ۴۸ نقطه مختلف از بدن را شناسایی کند و حرکات را تشخیص بدهد تا با حرکت دادن بدن بتوانید بازی کنید. ‏

کینکت فقط دوربین مادون قرمز نیست: ‏ به همراه آن یک میکروفون هم وجود دارد. بنابراین شما می توانید با کنسول اکس باکس ۳۶۰ صحبت کنید و به آن فرمان بدهید. ضمنا تنها شما را با امواج مادون قرمز نمی بیند. دوربین کینکت می تواند به صورت آر جی بی یعنی رنگی هم فیلم برداری کند و قابلیت تشخیص چهره دارد. بنابراین کاربرهای خودش را می شناسد. کافی است در مقابل آن قرار بگیرید تا شما را شناسایی کند و پروفایل شما لود شود. ‏

کینکت منو های خودش را دارد: ‏ برای اینکه کنترل صوتی اش راحت باشد مایکروسافت یک رابط کاربری جدید برای آن طراحی کرده که با رابط خود کنسول اکس باکس متفاوت است. ‏

امکان چت ویدیویی دارید: ‏ نرم افزاری شبیه اسکایپ به نام ویدیوکینکت توسط مایکروسافت ساخته شده. تا بتوانید با دوستانتان روی اکس باکس، اکانت لایو یا لایومسنجر کنفرانس ویدیویی داشته باشید. ضمنا شما می توانید با دوستانتان از این طریق ویدیوها را به طور مشترک نگاه کنید. ‏

۱۵ بازی برای شروع: ‏ همراه با ارایه کینکت ۱۵ بازی مخصوص آن هم ارایه خواهد شد. اگر کمی بیشتر صبر کنید تعداد بازی ها به طور شگفت انگیزی بیشتر می شود. ‏

اما همه چیز عالی نیست: ‏ هنگام کار در ابتدا برایتان خیره کننده است. اما کم کم متوجه می شوید که ایراداتی هم وجود دارد. گاهی اوقات تاخیر زمانی در تشخیص حرکات به وجود می آید که شاید به مذاق هر کسی خوش آیند نباشد. اما در کنار مشکلات کینکت از پتانسیل های زیادی هم برخوردار است. برای مثال فقط کاربرد آن را به عنوان یک کنترل از راه دور در نظر بگیرید که چقدر بهتر از ریموت های فعلی است. ‏

داره خودمونی میشه .Behnam.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام بچه ها .... آقا مارک دیسک (T-Gate,Verbatim,... ) خیلی مهمه ؟ ... یعنی اگه از دیسک مرغوب استفاده نکنم ... خیلی ضرر داره؟ ( با توجه به اینکه بازی روی هارد نصب بشه)...
    منمون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سلام بچه ها .... آقا مارک دیسک (T-Gate,Verbatim,... ) خیلی مهمه ؟ ... یعنی اگه از دیسک مرغوب استفاده نکنم ... خیلی ضرر داره؟ ( با توجه به اینکه بازی روی هارد نصب بشه)...
    منمون
    درایو این کنسول خیلی سگ جونه و این حساسیتها به نظر من بی مورده!

اگه هارد داشته باشید که نه فرقی نمیکنه که از T-GATE استفاده میکنید یا Verbatim ! چون در هرصورت بازی از روی هارد اجرا میشه و درایو فعالیتی نداره.

6. 3 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه valapeji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شهری که هر چی توش می بینی باعث تحریکه

پيش فرض

سلام یه سوالی داشتم میدونم باید تو تاپیکش بزنم ولی پیدا نکردم تو این بازی red dead من الان شدم جک ولی هیچ ماموریتی وجود نداره باید چی کار کنم؟
    یکی جواب مارو میده

پروفشنال tommy vercetti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

آخه به خاطر یه سری مشکلات نمی شه !!!
    مال من هم قبلاً این جوری بود ولی خوب دیگه الان نمی تونم ...
    یعنی راه دیگه ای نیست ؟
    دوستان کسی جواب نبود ؟

خیلی ممنون

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

سلام رفقا
    من الان یه ایکس باکس الیت با برد جاسپر خریدم میخواستم بدونم که به دون نگرانی میتونم 4 ساعت یا این حدود ها یه ضرب بازی کنم یا باید روش هایی مثل 12 ولته کردن یا کولینگ رو پیاده کنم لطفا یکی جواب بده اگه کسی هم از راه های جلوگیری از سه چراغه شدن چیزی میدونه خیلی ممنون میشم بگه

داره خودمونی میشه .Behnam.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

درایو این کنسول خیلی سگ جونه و این حساسیتها به نظر من بی مورده!

اگه هارد داشته باشید که نه فرقی نمیکنه که از T-GATE استفاده میکنید یا Verbatim ! چون در هرصورت بازی از روی هارد اجرا میشه و درایو فعالیتی نداره.
    خیلی ممنون شهاب جون .... این که میگم نوع دیسک منظورم بین T-gate یا Verbatim نیست ...اصلا اسمشو نمیدونم چیه...شما فکر کنید از بدترین دیسک های توی بازار هست ... خیلی ضرر داره ؟ ... هر بازی رو از این فروشنده میخرم 2 تومن .... مارک دیسکو از کجا باید بفهمم ؟ ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کنسولم 3 چراغ شد!
    بعد از کمتر از 6 ماه روزانه به طور متوسط کمتر از یک ساعت استفاده کردن.
    اگه می دونستم اینقدر عمرش کوتاهه، بی خیال خریدش می شدم.
    Error ای که نشون میده، E79 هستش. ارور 0022 رو هم تونستم بوسیله ی روش آموزش داده شده در یک سایت پیدا کنم.
    راهی برای تعمیر این ERROR ها هست؟
    متاسفم برای مایکروسافت! بی کیفیترین محصولات رو تولید می کنه ولی بالاترین سودها نصیبش می‌شه!
    Last edited by Yi Yi; 09-07-2010 at 09:55.

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

کنسولتو کی خریده بودی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •