اقا نت شما ها هم 2-3 روز مشکل داره ؟ من پینگم پائینه ولی وسط گیم یدفه شروع میکنه نوسان میگیره شدید به طوری که سخت میشه پلی کرد .. لامصب مید گیم هم شروع میشه معولا که حساس تره
اقا نت شما ها هم 2-3 روز مشکل داره ؟ من پینگم پائینه ولی وسط گیم یدفه شروع میکنه نوسان میگیره شدید به طوری که سخت میشه پلی کرد .. لامصب مید گیم هم شروع میشه معولا که حساس تره
نه برا من ک فرقی نکرده
این مود الان قابل بازی کردنه؟من ندیدم چیزی فقط تو لیست اپدیت های پچ دیدم
در ضمن kindred هم اومده با این اپدیت فقط برا مود نبوده فک کنما
متاسفانه مشکل سراسریه و یه هفته ای هست که ملت رو دارن عذاب میدن . قطعی های مکرر و افزایش پینگ و ... تو تاپیک های ADSL سر بزنی بحث داغه الانه . امیدوارم به زودی رفع بشه که من بعد از چند ماه برگشتم LOL با این قطعی ها رو به رو شدم .
kindred که با یه اپدیت کلی دیروز اومد . امروز هم یه اپدیت خیلی جزیی داشت .
اووووو
من امروز صب اپدیت کردم جفتش رو با هم گرفته نفهمیدم
----------------------------------------
اون مود هم صب باز نبودا ی ساعت پیش دست زدم برا درومدن از یکنواختی باحاله
ادمین جاندوستان ، پست هایی که به نظرتون خلاف قوانین هستن رو از طریق خود انجمن ریپورت بدید . مطمئن باشید که رسیدگی میشه به همشون .
هر چیزی تحمل بشه ، فحاشی به هیچ وجه تو اینجا جایی نداره و تو زمان خودش به همه ی کسایی که تو تاپیک مرتب فحش میدن یا تهدید به فحش دادن میکنن رسیدگی میشه و باهاشون برخورد هم میشه .
من از اینکه مردمی تو این کشور هستند که فقط و فقط دنبال رفیق بازی و پارتی بازی هستند برای خودم متاسفم
اون اقای میم شماره و اون یکی میان هرچی دلشون میخواد میگن
من بن میشم لول
اون ها کرم بریزن عیب نداره من چیزی بگم عیب داره
خیلی جالبه . خیلی جالبه. خدا رو شکر که وقتی خدا این دنیا رو درست می کرد. یک قانون کارما و دارما گزاشت تا اگر کسی بی عدالتی ای چیزی کرد یک جای زندگیش حالش جا بیاد
راستی ولکام بک کامرون دویل![]()
مرسی
برای همه ایران بگی نگی اینجوریه. ای اس پیت چیه؟اقا نت شما ها هم 2-3 روز مشکل داره ؟ من پینگم پائینه ولی وسط گیم یدفه شروع میکنه نوسان میگیره شدید به طوری که سخت میشه پلی کرد .. لامصب مید گیم هم شروع میشه معولا که حساس تره
Last edited by madmaster_3d; 15-10-2015 at 18:10.
دوستان زیبا تر از این اهنگ متن صفحه لوگین موسیقی گوش دادید؟
یعنی موسیقیش محشره
- - - Updated - - -
دوستان زیبا تر از این اهنگ متن صفحه لوگین موسیقی گوش دادید؟
یعنی موسیقیش محشره
این مود جدیده عجب چیز توپیه . چقدر فانه به خدا . فقط بعضی ادما توش گندبازی در میارن جدی میگیرن .
خوب اخه مردک ... شاید یکی با این هیروهایی که شما استفاده میکنی یاد نداشته باشه .
طرف اومده با رفیقش yas که چمپ سختیه رو انتخاب کردن که شانسی انتخاب شد . بعد تو بازی گیر میدن به سه نفر دیگه که دفعه اولشونه با yas بازی میکنن که چرا یاد ندارین با yas . به خدا یه بازی بیشتر نیست اینقدر خون خودشون رو ملت کثیف میکنن .
تو هم که پستهات دوتایی میخوره
کدوم اهنگ ؟ تم کیندرد ؟
Last edited by Gregar; 15-10-2015 at 21:53.
خوب یچیز سلیقه ای هست
سلیقه ای هم باشه بخوام بگم خیلی اهنگ های تم قشنگ تر شنیدم
خوب دیشب و پریشب فکر کنم نشد با پروموشن برگریدم سیلور 2 دوباره
امروز دوبار پروموشن برای سیلور 2 گرفتم که به لطف خدا برگشتم به سیلور 2 ^^ خدا رو شکر.
تنهایی هم بازی کردم
یک نکته مهم هم در مورد پریمید بگم. یکی از پروموشن هایی که امروز باختم علتش این بود که با یک نفری رفتم تو بازی. بعد یارو کل بازی نگاتیو بود. مثلا به قول خودش اسمورف دیاموند هستند ولی مثل برنز بود
خلاصه ایشون کافر بودند و من بهش گفتم ایم دان ویت یو. ریده بود. فقط هم نگاتیو بود . بعد اخر بازی گفت من رو برای فیلم ریپورت کنند =)) اتفاقا بعد از بازی تیم گفت که یارو رو ریپورت کنند. چون من فیلم نکردم
ولی کافر جماعت دروغ مروغ سرش نمیشه الکی گفت من رو ریپورت کنند
این رو گفتم که بدونید با کی میرید پریمید. همین یک بازی دوئه بود که مارو بازوند پروموشن اولی . بعد دوباره پروموشن گرفتم تنهایی بازی کنم بهتره انگار. به لطف خدا هم بردم ^^ خدارو شکر
ولی عجب چیزیه این شیوانا من باهاش جدیدم ولی خوب چیزیه. جنگل رو سریع پاک می کنه. تانکی. اپی دمیج میده. فقط گنک یکمی باهاش سخته که باید حتما اگزهاست بگیرید باهاش![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)