تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1623 از 1783 اولاول ... 6231123152315731613161916201621162216231624162516261627163316731723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,221 به 16,230 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اینکه بگیم این isp خوبه اونی یکی بده اشتباهه ! شرکت خدماتهای اینترنتی تو هر شهر کیفیت متفاوتی دارند علاوه بر اون فاصله شما به isp و مخابرات هم در هر منطقه از شهر روی کیفیت تاثیر گذاره ! طبق رده بندی که مخابرات صورت داده صبانت فقط تو استان فارس از دیگر شرکتها بهترین کیفیت رو رو ارائه میده

در مجموعه رتبه بندی همه شهرها اگر اشتباه نکنم بعداز اسیاتک شاتل و پارس انلاین مقام چهارم داره .

بسته جشنواره ترکیبی ، شبانه تا بیست درصد از حجم مصرفی روزانه بدون محدودیت سرعت هست ،مثلا شما 5 گیگ روزانه خریداری کردین در ازای ان 1 گیگ سرعت شبانتون به مانند روزانه هست بعد از ان سرعت میاد پایین به 120 کیلو میرسه از 4 تا 10 صبح
    در مورد محدودیت شبانه اینجوری که گفتید نیست من سرویس رو گرفتم البته منهم تصور میکردم باید تا یک درصدی از حجم ماهانه رو بشه بدون محدود شدن شبانه دانلود کرد(مانند سایر شرکت‌ها) اما در شرایط قرارداد طوری با کلمات بازی کردن که در عمل امکان نداره بتونی بدون محدود شدن دانلود داشته باشی. اگر بخوام ساده بگم شبانه این سرویس رو 120 محدود هست از همون روز اول شما اینطور حساب کنید. درواقع میگن دانلود شبانه شما در هر لحظه نباید از هفتاد درصد مجموع دانلود(شب بعلاوه روز) بیشتر. مثلا شما روز اولی که سرویس رو گرفتی اگه سی مگ مصرف روزانه داشتی شبش هفتاد و یک مگ دانلود کردی محدود میشی! حالا با کدام منطق هفتاد مگ دانلود شبانه غیر منصفانه هست؛ منطق شرکت صبانت.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

2. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه maziyarkhani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نه دیگه برای من که همون 120 شده
    عجیبه ! تو پنل برای این دوستتون نزده : اعمال محدودیت سرعت در شب به علت عدم رعایت مصرف منصفانه ؟
    چون منعمولا بعد چند شب دانلود زیاد تو پنل این پیام میاد و سرعت میره رو 120
    بله همین طوره اما باز سرعت شب و روزش یکیه

4. این کاربر از maziyarkhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

لطفا حذف شود دو پست متوالی
    Last edited by AMIN 2014; 07-09-2016 at 05:31.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بله همین طوره اما باز سرعت شب و روزش یکیه
    برا منم نزده محدودیت سرعت شبانه ، اما سرعت دانلودم روی 120 فیکس شده یعنی سرعت همین 120 هست نه کمتر نه بیشتر . این دیگه از شانسشه بهش بگو صداش در نیاره تا اونجایی که میتونه به هر علتی با اپراتور تماس نگیره چون اگر خطش چک بشه امکان داره محدودش کنن .

7. 2 کاربر از AMIN 2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    من از این شرکت سرویس 256 نامحدود و گرفتم می خواستم ببینم سره 20 گیگ دانلود محدود می کنن؟
    اخه شرکت های دیگه مثل (شاتل و پارس انلاین) 25 گیگ با سرعت بالا زدن اما تقریبا تا 2 برابرش محدود می کنن

ای کاش شاتل فول نبود :(

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    من از این شرکت سرویس 256 نامحدود و گرفتم می خواستم ببینم سره 20 گیگ دانلود محدود می کنن؟
    اخه شرکت های دیگه مثل (شاتل و پارس انلاین) 25 گیگ با سرعت بالا زدن اما تقریبا تا 2 برابرش محدود می کنن

ای کاش شاتل پورت داشت :(

[ حذف شود ]
    Last edited by erfan791; 07-09-2016 at 11:34.

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان دانلود شبانه جشنواره اوکی هست ؟
    من الان دو سه شبه که فایل هام رو میزارم فقط یه ذره ازشون دانلود میشه ! نمیدونم وسطش نت قطع میشه یا مشکل چیز دیگه هست !

اگه نباشه جاش خالی می مونه kraiof3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستان دانلود شبانه جشنواره اوکی هست ؟
    من الان دو سه شبه که فایل هام رو میزارم فقط یه ذره ازشون دانلود میشه ! نمیدونم وسطش نت قطع میشه یا مشکل چیز دیگه هست !
    من که مشکلی ندارم

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

12. 2 کاربر از kraiof3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mostafa682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    0341

پيش فرض

اقا منو دوستم الان دوسه روزه همش تایم اوت داریم پینگمونم از 250 پایینتر نمیاد برای شما هم اینجوریه یا نه؟

داره خودمونی میشه mostafa682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    0341

پيش فرض

سلام ، با دقت بخونید که براتون مینویسم داستان 1 مگ سرعت دانلود چیه .... چون من هر روز با اینترنت سرو کار دارم ریز بینانه همه تغییرات رو متوجه میشم مدتهاس اینترنت و دانلود جز جدای ناپذیر زندگی من شده خب حالا بریم سر اصل مطلب

خط منم روی 12 مگ بسته شده ( اسمی ) اما سرعت دانلودم حداکثر 1 مگابیت هست صبانت همه اشترکها ارزان قیمت رو روی یک مگابیت میبنده! در واقع هیچ تفاوتی بین پهنایی باند 4 با 12 مگ وجود نداره ...

ترفند اصلی صبانت اینجاس !

حدود 6 ماه پیش صبانت یک بروز رسانی داشت دقیقا بعد همون بروز رسانی کیفیت خط همه اشتراکهای ارزون قیمت اومد پایین ( نویز خط رفت بالا ) در عمل کاری کردند چنانجه از طرف شما کیفیت خط مشکلی نداشته باشه اما نمیتونی از همه ظرفیت پهنای باندت استفاده کنی !

اگر هم اعتراض کنی با توجه به نویز خط و قدرت سیگنال دریافتی دست برتر پیدا کردن ! میگن نویز خط شما بالاس ایراد از طرف شما هست !!! در صورتی که خودشون با ترفندی کیفیت خط همه مشترکین ارزان قیمت رو پایین اوردن و جای اعتراض رو عملا از کاربرگرفتن ..

ا کافیه یک اشتراک گران قیمت خریداری کنیم ( مثلا پهنای باند 4 مگ 1ماهه 100 هزار تومنی ) خواهید دید به اذن پول بیشتر نویز خط شما به کمتر حد خودش میرسه !!! سرعت خط شما با پهنای باند 4 مگ حداقل به 2 مگابیت خواهد رسید

ایناها از اعجایب اینترنت ایران هست شیطون درس میدن
    من قبلا توی روز راحت 9 مگ رو میتونستم بگیرم اما کاری کردن که تازگیا 7 مگ هم بزور میگیره من کابل رو از سرخط یه تیکه اوردم و بهترین جنسی که حتی سیمبانان هم پیشنهاد میکنن بهتر گرفتم و کشیدم روزهای اول بسیار عالی بود ولی کاری کردن نویزم زیاد بشه و 7 مگ رو هم نتونم بگیرم خدالعنتشون کنه
    الان سرویسهای گران قیمت رو بخرم نویزم خود به خود درست میشه یا ضمن خرید سرویسهای گران قیمت باید زنگ بزنم سروصدا هم بدم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •