من از همین تریبون استفاده میکنم و سال جدید و این عید باستانی را پیشاپیش ( البته چیزی به سال تحویل نمونده دیگه ) به همه ی بروبکس هم سنگر خودم در پارس آنلاین تبریک میگم![]()
من از همین تریبون استفاده میکنم و سال جدید و این عید باستانی را پیشاپیش ( البته چیزی به سال تحویل نمونده دیگه ) به همه ی بروبکس هم سنگر خودم در پارس آنلاین تبریک میگم![]()
دیشب دانلود نکردم به امید اینکه 13 روز رایگان میشه اینترنت..
الان که دیدم
واقعاً که تو خدمات دادن و حال دادن به مشتری هاشون سال به سال بدتر میشن؟؟!!!!!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من پارسال حدود 200گیگ دان زدم
حالا امسال 1 گیگ ترافیک رایگان![]()
تست سرعت یکی از اقوام تو استرالیا همین امروز ساعت 9:15 صبح
البته سرویس ایشون سرویس خیلی خوبی هم نیست طبق گفته خودشون و ماهی 60$ دارن بابت این سرویس پرداخت میکنند و ترافیک نامحدود از مزایای این سرویس هست + اینکه مکالمه تلفن داخلی تو شهر ملبورن هم با این سرویس رایگان محاسبه میشه
![]()
یه جا خوندم ایران گرانترین اینترنت دنیا رو داره
اینکه پینگ داخلیشه ، کاش میگفتی با لندن یا منچستر یا امستردام یا .. پینگ میگرفت
بچه ها حاضرین هر کدوممون یه پولی بذاریم وقتی جمع شد بدیم به این شرکت پارس آنلاین که ورشکست نشه؟ آخه به هر کدوممون 1 گیگ داده و من نگرانم با مشکل مواجه بشن
دادیم اینجور که دارن رو ترافیکمون سس هزار جزیره می ریزن و می خورن کمک ما به پارس افلاین نیست؟
سلام
دوستان من میخوام 2 یا 3 هفته دیگه قراردادمو فسق کنم.چقدر طول میکشه خط رو ازاد کنن؟
نهایتا 5 الی 8 روز کاری
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------
سرعت دانلود بهتر شده انگار هیچ کس خونه نیست؟؟؟
![]()
باشه عزیز آنلاین که شد مجدد ازش یک تست سرور منچستر یا لندن رو میگیرم و قرار میدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)