تبریک!
ما که خطمون فیبره فقط اسیاتر ساپورت میکنه!![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
تبریک!
ما که خطمون فیبره فقط اسیاتر ساپورت میکنه!![]()
منظورش از 50 گیگ اینه که تضمین میکنن شما بتونی راحت ماهی 50 گیگ رو دانلود بکنی. بعد از 50 گیگ احتمالا میاد روی همون 60 - 70 . حالا شما میخوای یک ماه بگیر و برای بقیه فداکاری کن تا ببینیم چطوره سرعت ش
به احتمال 99.99 درصد خیلی داغونه !
این که میگین خود پشتیبانی گفته؟
من هم 128 طلایی گرفتم 4-5 روزی مونده بود سرویسم تمام شه که صفحه مدت زمان سرویس یا حجم مصرفی به اتمام رسیده ظاهر شد البته اون موقع اهمیت ندادم این که گفتین تاره دوزاریم افتاد چی شده O.o
منم از آسیا رفتم مخابرات
برای اون دوستانی که میخوان مودم خودکار ریست بشه و یا سیستم خودکار تو ساعت مشخص خاموش و ... بشه این برنامه رو حتما بگیرن خعلی خوووبهههههههههههه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by David4None; 20-09-2013 at 01:52. دليل: ها؟
هایبرنیت کردن یعنی چه؟
مثل خاموش کردن هست با این تفاوت که دفعه بعد که سیستم را روشن میکنی برنامه های در حال اجرایی که موقع هایبرنیت کردن باز بودن هنگام روشن شدن هم باز هستن
سلام دوستان
یه سوال خیلی مهم داشتم
من اینترنت پیشگامان دارم میخوام کوچ کنم به یه اینترنت دیگه ای
من بیشتر وب گردی میکنم و چن تا هم دانلود، بیشتر شبها تو اینترنت هستم و سرعتم پایین میاد با توجه به اینکه سرعت 2 مگ دارم ، اهل دانلود هم نیستم
الان موندم که اینترنت آسیاتک طرح کولاک (4مگ) بگیرم یا های وب 8 مگ بگیرم
از دوستان کسی هست 4 مگ آسیاتک گرفته باشه؟ شبها که دانلود رایگان طرحهای دیگه شروع میشه، رو سرعت این هم تاثیر میزاره؟ کلا چن تا سرعت میده شبها چقدر سرعت داره؟
کسی از اینترنت 8 مگ های وب استفاده کرده؟ سرعت روز و شب چقدر هست؟ (من تاپیکی برای های وب ندیدم)
جالبی این ظرح ها اینکه آسیا تک تقریبا ماهیانه 19 تومن هست های وب با اینکه 8 مگ هست ماهیانه 13 تومن. یه جای کار به نظر من میلنگه یا اینکه های وب داره دون میپاشه.
خیلی سپاسگذار میشم راهنماییم کنید.
های وب بگیر.
کسانی که اسیاتک دارند هم همه دارند جمع اوری می کنند!
اسیاتک معمولا پینگش بالای 500 هست
کسانی هم که هنوز موندن یا خطشون فقط اسیاتک ساپورت میکنه یا سرویس چند ماهه یا سالیانه دارند!
دوستانی که گرفتن میگن سرویس 4مگ اسیاتک با 2مگش فرق نداره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا مرسی
من میخوام بدونم شب ها چی؟ مثلا منی که 4 یا 2 مگ دارم سرعت دانلودم با کسی که 512 داره زیاد فرقی میکنه یا همه دیگه زدن تو کار دانلود و سرعتا شیر تو شیر میشه؟
من دیشب تمدید کردم و برنزی نا محدود 4 مگ کولاک گرفتم. ماهی 100 تومن. سرعت دانلودش که فعلا بین 350 تا بالای 400 میچرخه! حتی به 460 هم میرسه. من فکر میکردم چون هدیه سرعت بالایی در کار نیست، سرعت دانلودم روی 256 باشه که دیدم خیلی بیشتره. 50 گیگ هم در حقیقت اینگونه محاسبه میشه که 50 رو تقسیم بر 30 روز میکنن و روزانه حدود 1650 مگ با سرعت عالی دانلود میکنی و بعدش سرعتت میاد پایین. مال من هنوز این مقدار تو یه روزم تموم نشده که بعدش ببینم سرعتم چقدر میاد پایین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)